APRIL  KAŽE SVOJO MOČ

Leto 2020 je obdobje nihanja iz ene skrajnosti v drugo, zato nas nenadni preobrati, tako pozitivni kot negativni ne smejo presenetiti. Pa nas vseeno bodo. Aprila na nas vpliva število 8, ki pa vsemu temu dodalo posebno intenziteto. Govorimo o času notranje moči, manifestiranja in izbruhov ega!

Zaradi močnih nihanj v energiji in preobratov, bo marsikdo v tem času pokazal pravi obraz, tudi človeštvo samo. Število 2 simbolizira povezovanje, sočutje in pa komunikacijo, zato lahko pričakujemo več podpore ali ravno obratno, popolno nesočutje in egoizem. Sebične tendence se bodo v tem času rade zakrinkale v izgovore tipa ”ne morem drugače”, ”nič ni možno storiti”, ”bog je najprej sebi brado ustvaril”,… Vsak izmed nas ima vsak dan možnost pomagati šibkejšim, pa naj gre za otroke, starejše, manjšine, ogrožene, ali pa živali, naravo in ne pozabimo na sebe: vedno imamo možnost pogledati tiste dele sebe, kateri nam niso všeč, kateri še vedno bolijo ali nas jezijo in delati na sebi.

April 2020 bo ostal zapisan v zgodovino kot en izmed mesecev, v katerem se je svet boril proti Corona virusu. Zato sem se tokrat poglobila v duhovni aspekt pandemije ter obenem ponudila razlago kako se energijsko kar najbolje postaviti po robu paniki. Četrti mesec bo čas manifestiranja zato je to še posebno pomembno. Tako duhovna kot fizična plat življenja sta si enakovredno ključni, zato sem se odpravila po nasvet k izvrstni zeliščarici na Šenturško goro, k Mirjam Grilc. Poglejte si nasvete in usmeritve za telo, duha in srce!

<– Kliknite za ogled video mesečnika

APRIL 2020: STOPAMO V SVOJO MOČ, ALI PAČ?

Tekom leta pričakujmo oba ekstrema, zdaj še intenzivneje

Aprila in kasneje septembra bodo ekstremi še bolj občutni. Marsikaj se bo zdelo predobro, da bi bilo resnično in no, verjetno resnično ne bo, ali pa nas bo drobni tisk kasneje negativno presenetil. Težko ozko napovemo kaj se bo dogajalo, a vse nas bo na tak ali drugačen način postavilo na glavo. Vsa naša prepričanja in vrednote bodo testirani. Seveda menimo, da delamo dobro in ravnamo prav, a temu je težko vedno tako. Zdaj je čas povratnih informacij, ogledal in pa tudi razočaranj nad seboj.

Vedno imamo možnost biti boljši človek

Življenje se nikoli ne ustavi, zato ne zaspimo na preteklih lovorikah. To, da ste leta nazaj nekomu pomagali, še ne pomeni, da ste ‘mati Tereza’. In dodajmo: pomoč drugim naj bi bila samoumevna, za to v resnici ne potrebujemo pohvale. Če nekaj počnemo iz srca, je že samo to, da smo lahko pomagali, dovolj velika nagrada. ne čakajmo, da nas prosijo za pomoč – poiščimo situacije in tiste, ki so pomoči potrebni.

Hitreje manifestiramo kot sicer, zato se osredotočajmo na ljubezen, luč in pozitivno

Samo mi smo odgovorni za svoje misli in prepričanja ter lastne odzive in nihče drug. Vsi imamo svojo mejo, pri kateri nam ”poči film”, če po domače povemo – a še vedno smo za to sami odgovorni. Bodite modri in ”pozitivno preračunljivi” – že zjutraj pričnite dan s pozitivno mislijo. Bodite pozorni na strah, na jezo, na negativne vibracije. Ko se pojavijo, jih ozavestite, nato pa preusmerite energijo v bolj pozitivne vode. Vi izbirate svoje misli, ne one vas.

Kadar smo v skrbeh, nižamo svojo vibracijo. Seveda nas vse skrbijo izzivi, a pomembno je, da se  osredotočamo na tisto dobro, ki nas obdaja. Zavedati se je potrebno, da v tem času hitreje manifestiramo – tudi tisto, česar si ne želimo. Strah doživljamo kot resničen, zato hitro prikličemo ravno tisti scenarij, kateremu se želimo izogniti. Zato bodite še posebno pozorni o čem razmišljate ter čemu namenjate pozornost.

Ozaveščamo strah iz preteklosti, prednikov in preteklih življenj

Stopamo v čas pogleda nazaj, v preteklost, ki naj bi nas podučil kako bolje izbirati danes za prihodnost. Število 4 (april je četrti mesec) povezujemo s predniki, z zemljo in pa s fizičnim telesom, tudi zdravjem. Možni so izbruhi bolezni, stanji in pa simptomi, za katere smo morda menili, da so stvar preteklosti. Na duhovni ravni govorimo o času, ko smo močneje povezani s svojimi predniki in prejšnjimi življenji, zato bi se lahko pojavili občutki, misli in tudi strah, ki bo nenavaden, ali pa se ne bo zdel nam lasten. Ozavestimo, predelajmo nauk in pojdimo prihodnosti naprej. Ne vdajajte se spominom, predvsem, če vas polnijo z žalostjo. Znova opozarjam: manifestiramo močneje in za dalj časa kot sicer.

Kaj se dogaja na osebni ravni

Naše vrednote, načela, prepričanja in pa vse, česar se bojimo, bodo v ospredju. Same situacije nas bodo v praksi preskušale ali smo mož beseda, ali smo sočutni, se sploh ozremo po drugih in kako dojemamo sebe. Kot večkrat povedano: lahko gre v katerikoli smeri, v katerikoli ekstrem, tudi v oba naenkrat.

Ne bojmo se izzivov pred nami. Še kaj hujšega smo prestali, ni res? Ohranjajte pozitiven pogled nase, na svet, na prihodnost. Ko pridejo težki trenutki, si vzemite čas za sebe in počnite tisto, kar vas krepi in vam pomaga. Spomnite se, da vas zagotovo še veliko (ali pa vsaj nekaj) lepega čaka. Naj bo to čas, ko spoznavamo predvsem sami sebe.

Vse dobro vam želim,

LiLi SoRuM

APRIL pomembni datumi:

4. 4. 2020: Portal prihodnosti

11. 4.: intuicija močnejša, prisluhnite telesu!

13. 4.: močno karmičen dan

22. 4.: povezava s predniki, ustvarjanje prihodnosti

več v posnetku

April 2020 kaže svojo moč! 1

Video mesečnik za februar si oglejte TULE

Fejsbukajmo skupaj TULE

Lili SOrum Corona virus in numerologija

Corona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Delujmo po pameti in previdno, pa brez panike. Nasveti vas čakajo na povezavi spodaj.

Celoten prispevek si preberite TULE

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, numerologija

Corona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Numerologija ni prerokovanje, zato ”ne vidi” kaj se bo zgodilo (virus) ampak KAJkot premik, posledica, izziv in blagoslov se dogaja v danem obdobju.  Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Celoten prispevek si preberite TULE

Postopek razmejevanja energij in postavljanja zaščite

Poseben in preprost postopek, ki razmeji energije vas in druge osebe, tudi vas in preteklosti, navade, škodljivega vzorca itd in prinaša tudi zdravljenje!

Ogled videa TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja