Avgust bo mesec naprotij

Avgust obljublja drugačen, naravnost nasproten pogled. Pred nami so izzivi ega, sebičnosti, užaljenosti, dramatičnih izbruhov, iluzije in pa usodne privlačnosti.

Avgust skozi oči numerologije

Avgust prinaša drugačen pogled na svet in na sebe. Čakajo nas izzivi ega, egoizma, iluzije in pa domišljije. Je res, ali ne? Srečevali bomo svoje nasprotje, zato se nanj pripravite!

TOKRATNA GOSTJA: NUMEROLOGIJA
Izračunajte svoje Število življenjske poti in prisluhnite katera nasprotja se vam obetajo ter predvsem, zakaj.

<– Kliknite za ogled video mesečnika

Avgust: nasprotja se privlačijo

 Poudarek bo na naši notranji moči, zato se bo kazala naša lastna nemoč. Okrepila se bo potreba po potrditvi, zato nas čakajo dramatični trenutki emotivnih izbruhov. Uporabite energijo meseca za ustvarjanje pozitivnega, ne vdajajte se obupu.

Celotno leto je skupek nasprotij, podobno navodilom: ”morate nositi maske, razen kadar ni treba.” Deležni smo nasprotujočih si informacij, hitro menjajočih stališč, predvsem pa nepričakovanih preobratov, tako na globalni kot na osebni ravni.

Notranja moč in občutek nemoči

Samozavesti ne boste okrepili tako, da sami sebe hvalite (razen tisti z narcistično motnjo). Notranja moč se krepi preko težkih izzivov, zato se obetajo situacije, v katerih se boste počutili nemočne. To bo še posebno težko za vse, ki imajo potrebo po kontroli ali po tem, da imajo prav. Kaj hitro bi se tako lahko srečali z užaljenostjo oseb s (preveč) napihnjenim egom, ki se bodo hočeš nočeš soočali s svojo (ne)sposobnostjo. Vsi bomo deležni ogledal na vseh področjih življenja, predvsem pa se bo jasno odražalo kdo ima dvojna merila ter kdo ima o sebi previsoko in kdo prenizko mnenje.

Gradite v oblakih ali morda ciljate prenizko?

V času nasprotij lahko lažje razberemo ali nemara delamo račun brez krčmarja ali pa morda smo preskromni. Avgust je enkraten čas, da se vprašate: bi dejali, da si morda zastavljate prenizke cilje, ali pa ravno nasprotno, gradite v oblakih? V temu času se bodo sesuvale iluzije, v katere bi lahko do zadnjega izdihljaja verjeli. Včasih se zgodi, da kljub dokazom, dejstvom, ki zrejo v obraz, nekako vseeno verjamemo iluziji, ideji. Namesto, da bi hranili pravljico, usmerite to energijo v iskanje kreativnih rešitev, tam kjer lahko dejansko vplivate in nekaj spremenite. Drugih ne boste, dokler se tako sami ne bodo odločili – in vso pravico se imajo odločiti tako kot vam ni všeč. Kot jo imate tudi vi. Nikomur niste dolžni poslušnosti.

Pravljica ali pravljičnost – odnosi še vedno v ospredju

Avgust bi lahko bil mesec, v katerem se boste na sveže popolnoma zaljubili. V obstoječih odnosih pa bodite previdni, da ne nasedate pravljici v želji po pravljičnosti. Kadar si želimo nečesa dovolj močno, se lahko zgodi, da vidimo potrditev izpolnitve želja in ”znake” tam, kjer jih ni. Seveda pa ravno nasprotno velja tudi, da nas bo nekdo prav posebno presenetil – a opozoriti vas moram, da je velika verjetnost, da to presenečenje ne bo prineslo trajne spremembe.

Nasprotja se privlačijo z namenom

Če bi še vedno počeli vse enako, bi verjetno še vedno prebivali v jamah. Kadar poskusimo nekaj novega, presežemo svoje strahove in omejitve, storimo obratno od pričakovanega ter nasprotno od navajenega, se šele lahko naučimo nekaj novega in dosežemo napredek. Ali pa pač si dokažemo, da je obstoječe bilo bolj ‘prav’. (pomežik). Srečevali boste svoje nasprotje in se v njih morda celo našli. Avgust bo vse prej kot dolgočasen. Nič na temu svetu ni črno belo, zato tudi nihče izmed nas ni črn ali bel, vsi smo unikaten odtenek sive, ki se venomer spreminja.

Ni vse zlato, kar se sveti in nič ni tako slabo, da ne bi mogli izluščiti nekaj dobrega. Avgust bo kreativen čas, ko vas lahko domišljija zavede ali pa pričara najlepše trenutke. V tem času bomo izrazito deležni dvojnosti, tako lepega kot grdega, tako prijetnega kot napornega. Vse to je življenje.

Izluščite ven preprosto:

SEBE.

Z ljubeznijo za vas, svetovalka, motivacijski coach in numerologinja, Lili Sorum

AVGUST pomembni datumi:

8. 8. 2020: čas je za vas!

11. 8.: česa ne želite slišati?

12. 8.: ljubite sebe na poseben način

21. 8.: ljubite svoje drage na poseben način

22. 8.: pazite na izzive ega, gradite z Ljubeznijo

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Lili Sorum avgust 2020 numerologija ona

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Video mesečnik si oglejte TULE        Fejsbukajmo skupaj TULE        Na Instagramu ful dogaja TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja