Korona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Vse več ljudi me sprašuje ali je tudi Corona virus del boja med svetlobo in temo ter ali sem ”videla”, da se bo pojavil. Numerologija ni prerokovanje, zato ”ne vidi” kaj se bo zgodilo (virus) ampak kaj kot premik, posledica, izziv in blagoslov se bo dogajalo v danem obdobju. Imamo svobodno voljo, zato se vsak posameznik za sebe odloča, v vsakem trenutku, kakšen človek je. Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

BOJ MED SVETLOBO IN TEMO

se odvija v naši notranjosti. Bomo zapadli temi ( vidimo strah, grabežljivost v trgovinah, neodgovorno ignoriranje napotkov zaščite nas & okolice) ali bomo ostali v svetlobi in pozitivnih vibracijah, postali bolj sočutni in zavedni (opažamo različne vrste medsebojne pomoči in solidarnosti).

LETO 2020 JE LETO ODNOSOV

in Corona virus nam je postregel o pa še kako, s situacijo, ki postavlja odnose na prvo mesto na več načinov.

.

Najbolj očiten bo razkorak

med sočutjem in pa sebičnostjo.

Kako bodo (ali ne bomo) uvidevni do okolice je jasno ogledalo. V kolikšni meri se sploh zanimamo za najbolj ogrožene – prav vsak izmed nas; tudi za tiste, katere ne poznamo.

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, sočutje
Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj

.

Odnosi z najbližjimi na fronti

Zdaj se bo intenzivneje pokazalo kateri zveze resnično niso za skupaj, katere pa so potrebovale le več časa in predanosti. Napovedujejo baby boom, pa tudi nekaj ločitev. Corona virus lahko prevedemo v: kaj je virusnega v vašem življenju?

.

Odnosi

Samo-izolacija odgovarja na vprašanja: koga najbolj pogrešam? Kdo mi gre zelo na živce? Znam biti sam s seboj? Znam biti dolgo časa s svojim partnerjem, otroci itd?

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, odnosi.jpg
CORONA VIRUS - ZAKAJ in KAJ ZDAJ? 1

.

Sami pred seboj v samo-izolaciji ne morete uiti

Ali pač? Kaj pa počnete? Gledate serije nadaljevank, ali ste morda posegli po kvalitetni knjigi, razmišljate o sebi, o prihodnosti in najpomembneje, svojih vrednotah in načelih? Morda o preteklosti?

.

Odnos do sebe na prvem mestu

Kako negujete sebe? Ali nega ter zaščita vas opravičujta neuvidevnost do drugih? Menite, da bi drugi morali bolj poskrbeti za vas?

CORONA VIRUS - ZAKAJ in KAJ ZDAJ? 2
CORONA VIRUS - ZAKAJ in KAJ ZDAJ? 3

.

Vladanje Vs Vodstvo

V plemenski skupnosti je poglavar tisti, ki poskrbi za nezaščitene. Najboljši lovec podari ulov starejšim ter tistim, ki so manj spretni. Vodja naj bi bil tisti, ki je v prvi bojni črti, najbolj tvega svoje življenje in postavlja dobrobit sovaščanov pred svojo. Bi dejali, da je naša vlada dober vodja?

.

Ne pozabimo na naš planet

Poglejte si slike, internet jih je poln. V Benetkah plavajo delfini po kanalih, industrijska mesta imajo znova bolj čist zrak… Če si to priznamo ali ne, naš način življenja je rušilen in uničevalen za ekosistem našega planeta, naše lepe matere Zemljice. Opazujmo kako lepi svet se oblikuje okoli nas.

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, benetke

Vse ima svoj namen, tudi največje katastrofe.

Izluščite nekaj dobrega iz situacije s Corona virusom, ki je vsakega izmed nas prizadela na drugačen način, ali pa nam je odprla oči.

Želim vam, da ste zdravi in dobrega počutja.

Z Ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM

Energijska vaja razmejevanja energij in zaščite

Ogled videa TULE

ali kliknite zgoraj na sliko

Po pameti. Previdno, pa brez panike

Razkužujte roke IN vaš mobitel, vrata itd. Plačujte s kartico, ne z denarjem. Okrepite svoj imunski sistem. Vrnimo se k naravi.

Potrebujete čaj ali tinkturo?

Toplo priporočam Aelita, zeliščno kmetijo. Mirjam Grilc je izvrstna! V mesečniku za april bomo (znova) prisluhnili njenim nasvetom za pomlad.

Najdete jo TULE

Leto 2020: boj Svetlobe in Teme

Svetloba in tema sta resda izjemno splošna izraza. Kar zadeva posameznika, govorimo o strahu, jezi, občutku sovraštva in na drugi strani o več strpnosti in sprejemanja drugačnosti. Poudarek bo na sočutju in pripravljenosti pomoči sočloveku.

Na ravni sveta govorimo o trdnejšem povezovanju humanitarnih dejavnosti, vendar tudi nasprotno, o še več razdiralnosti.

Celoten članek v reviji Ona Plus TULE

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja