December daje besedo našemu srcu (in egu)

Obdaja nas romantična energija, zato ne bi bilo prav nič presenetljivega, če bi se nedolžen praznični flirt razvil v nekaj več! December bi lahko prinesel prav posebne, nepozabne trenutke, zato ga ne preživite sami doma.

Kliknite za ogled video mesečnika (napoved ni enaka kot napisana)

Dobra novica za vezane je, da je sama energija usmerjena poleg romantike tudi v družino. Tudi sicer so prazniki čas druženja in povezovanja. Namenite več časa oddaljenim sorodnikom in osebam, ki jih že dalj časa niste videli. Ob tem se ne pozabite posvetiti tudi sebi.

ZA ZAČETEK NEKAJ VPRAŠANJ

Zaključujemo najbolj karmično leto tisočletja, zato si vzemimo čas za pogled nazaj. Kakšna oseba ste bili decembra 2018? Kaj se je spremenilo? Ste zrasli, ste bolj dozoreli? Ste srečni?

Kakšna oseba želite biti decembra 2020?

SADIMO SEMENA PRIHODNOSTI

Obdajala nas bo plodna energija, zato velja opozorilo: če ne načrtujete naraščaja, poskrbite za zaščito! Odločitve, sprejete decembra, bodo imele močan in dolgoročen učinek, zato izbirajte modro. Sledite svojemu srcu in delujte po pameti. To je zmagovalna kombinacija.

DECEMBER ZNOVA POSTAVLJA ODNOSE V OSPREDJE

Opazili boste, da vam prija družba vam ljubih oseb ter da si želite več bližine. No, seveda pa bodo morebitne razpoke v odnosih mnogo bolj občutene in vidne. Tisti, ki ste nesrečni z nekom, boste to občutili še močneje. Lahko bi se počutili bolj osamljene kot  običajno, kar pa je pravzaprav opozorilo vaše duše, da se sami sebi ne posvečate na način, ki bi vas notranje izpolnjeval.

Nihče nas ne more osrečiti.

Prisotnost nekoga vam pa lahko pomaga biti boljša oseba.

Seveda pa ste takšni kot ste popolni. Pomembna lekcija meseca decembra bo tako ravno sprejemanje sebe takšnih kot ste in tudi vaših bližnjih. Vsak izmed nas ima pravici biti kdor je in kakor je. Tudi vi. Tudi vaši starši. Tudi vaši otroci. Tudi vaš partner/ka, nadrejeni, sosedje, prijatelji in tako naprej.

MOŽNI IZPADI EGA, UŽALJENOSTI IN ČUSTVENEGA MANIPULIRANJA

Opozarjala sem, da je leto 2019 čas, v katerem bodo na plano pokukali čustveni vampirji, večne žrtve in osebe, ki rade manipulirajo. To se dogaja iz dveh razlogov: te osebe se učijo biti bolj zrele. Le kako? Tako, da ne dosežejo ”svoje” s svojimi izbruhi in izsiljevanjem. Vi na drugi strani pa utrjujete lastno samospoštovanje in pa spretnost postavljanja mej – in verjemite, ZELO boste to veščino potrebovali naslednje leto. Želite, da vam pri tem pomagam? Kliknite na povezavo

December, praznični december naj nas opomni na prave vrednote življenja: Ljubezen, mir, resnico in spoštovanje med ljudmi.

Vse lepo vam želim, LiLi SoRuM

Kot vsak december, tudi tokrat: NAGRADNA IGRA VSAKO SOBOTO na Facebooku!

Pridružite se nam TULE

.

DECEMBER pomembni datumi:

9. 12.: spuščajte staro in slabo

10. 12.: določite novi jaz

11. 12.: dvignite kvaliteto zapisanemu 10.12.

12.12.: sprejemajte dobro za sebe

21.12.: pošiljajte dobro v svet

22.12.: dvignite kvaliteto vsega, kar počnete

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

LiLi SoRuM

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti. Kot nalašč za to je OSEBNI VODNIK po letu 2020! Poleg klasične napovedi nosi še delo za dušo, vaje, vprašanja in napotke za delo na sebi, izračunane prav za obdobje, v katerem se nahajate vi.

In pa še povezava do omenjane osebne analize, ki vam bo pomagala postaviti mejo in se postaviti za sebe.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Zanimivosti z LiLi SoRuM: še boljše kot rezanje vezi!

Rezanje vezi poznamo. Ali veste, da je to na energijski ravni zelo agresivno dejanje - in, da obstaja boljša pot,

Uporabi število 8, da se osvobodiš!

Razmejitev energij z uporabo števila 8 Rezanje vezi se sliši tako zelo grobo. Kakorkoli že utemeljujemo odločitev za rezanje vezi

6 korakov Kako postaviti mejo

 Meja je marsikaj. Ne le ograja med mojimi in tujimi ovcami. A tudi ovčke potrebujejo jasno komunikacijo, da se naučijo

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja