Kaj dogaja danes? Preberite dnevno numerološko vodilo!

Leto zaključujemo z bolj čustvenim mesecem. Marsikdo bo zavzdihnil: ”Pa kaj še ni bilo dovolj čustev?”.

No, ljudje smo čustvena bitja in eden večjih izzivov je znati prisluhniti svojim čustvom in obenem ne kar obupati.

Vsem nam je kdaj hudo, pa moramo vseeno v službo ali postoriti določene obveznosti. Današnji dan bi utegnil preizkušati to vašo sposobnost.

*

DECEMBER pomembni datumi:

9. 12.: spuščajte staro in slabo

10. 12.: določite novi jaz

11. 12.: dvignite kvaliteto zapisanemu 10.12.

12.12.: sprejemajte dobro za sebe

21.12.: pošiljajte dobro v svet

22.12.: dvignite kvaliteto vsega, kar počnete

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

LiLi SoRuM

Dnevno numerološko vodilo je zapisala LiLi SoRuM.

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004. Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
 

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
 
LiLi je zelo aktivna in dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV. Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu in vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Dnevno numerološko vodilo je razlaga dnevnega datuma.

Kaj je datum drugo kot številke, kajne? No, zveni morda mnogo bolj preprosto kot je (pomežik). Dnevno numerološko vodilo namreč upošteva kar nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej je potrebno upoštevali leto, v katerem smo (denimo 2019 je najbolj karmično leto tisočletja, leto 2020 je čas spopada Luči in teme, leto 2022 je eo izmed najbolj Mojstrskih let tisočletja, v katerem bomo priča novim sistemom, itd). Nato se posvetimo vplivu danega meseca v danem letu in še dneva.

Primer: 11. 2. 2020 leto: numerološko 4, mesec 6 in dan 8

Seveda je to potrebno kombinirati z vplivom posameznega meseca, kar pomeni, da dodamo vpliv (če pogledate primer) števil 11 (mojstrsko), števila 2 in 2020. Sama razlaga je rezultat znanja,ki ga Lili Sorum venomer nadgrajuje ter več kot 15 izkušenj ter opazovanj vpliva števil na naše vsakodnevno življenje.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti. Kot nalašč za to je OSEBNI VODNIK po letu 2020! Poleg klasične napovedi nosi še delo za dušo, vaje, vprašanja in napotke za delo na sebi, izračunane prav za obdobje, v katerem se nahajate vi.

In pa še povezava do omenjane osebne analize, ki vam bo pomagala postaviti mejo in se postaviti za sebe.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja