Kaj dogaja danes? Preberite dnevno numerološko vodilo!

Število 11 je posebno, prav tako pa ste posebni vi.
Prisluhnite svojemu notranjemu glasu.
Kaj vam govori?
Energija dneva podpira preseganje prepričanj, ki vas omejujejo, zastarelih miselnih vzorcev ter občutka nemoči. Zato bi se lahko ravno ti pojavili.
Danes je dan, ko si drzniti verjeti vase!

AVGUST pomembni datumi:

8. 8. 2020: čas je za vas!

11. 8.: česa ne želite slišati?

12. 8.: ljubite sebe na poseben način

21. 8.: ljubite svoje drage na poseben način

22. 8.: pazite na izzive ega, gradite z Ljubeznijo

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Avgust skozi oči numerologije

Avgust prinaša drugačen pogled na svet in na sebe. Čakajo nas izzivi ega, egoizma, iluzije in pa domišljije. Je res, ali ne? Srečevali bomo svoje nasprotje, zato se nanj pripravite!

TOKRATNA GOSTJA: NUMEROLOGIJA
Izračunajte svoje Število življenjske poti in prisluhnite katera nasprotja se vam obetajo ter predvsem, zakaj.

–> Kliknite za ogled video mesečnika

Najbolj brano te dni:

Avgust: USODNA PRIVLAČNOST

Avgusta se nam obeta drugačen pogled na svet in na sebe. Čakajo nas izzivi ega, egoizma, iluzije in pa domišljije. Je res, ali ne? Srečevali bomo svoje nasprotje, zato se nanj pripravite!

TOKRATNA GOSTJA: NUMEROLOGIJA

Izračunajte svoje Število življenjske poti in prisluhnite katera nasprotja se vam obetajo ter predvsem, zakaj.

Posnetek si poglejte TULE
Numerologija Lili Sorum - Ponavljajoča se števila

Kaj pomeni, ko na uri vidim ponavljajoča se števila?

Vse okoli nas je energija in je lahko sporočilo, če smo le dovolj čuječi, da ga zaznamo – a kaj, ko si ga včasih ne znamo razložiti. Običajno smo pozorni, ko vidimo denimo 11:11 o katerem kroži več različnih razlag in interpretacij.

Kaj pa denimo 14:14 in podobne kombinacije?

Prispevek si preberite TULE

IZberite PRAVE OSEBE Lili Sorum analiza numerologija

Izberite prave osebe ~ osebna analiza

Analiza vam bo pomagala razumeti:
– kakšen prijatelj in partner ste
– na kaj biti pozorni pri izbiri prijateljev
– prepoznati osebe, ki vas želijo izkoriščati

Za samo 8 €: TULE

Dnevno numerološko vodilo

lahko brezplačno prejmete vsako jutro v svoj inbox!

Dnevno numerološko vodilo je razlaga dnevnega datuma.

Kaj je datum drugo kot številke, kajne? No, zveni morda mnogo bolj preprosto kot je (pomežik). Dnevno numerološko vodilo namreč upošteva kar nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej je potrebno upoštevali leto, v katerem smo (denimo 2019 je najbolj karmično leto tisočletja, leto 2020 je čas spopada Luči in teme, leto 2022 je eo izmed najbolj Mojstrskih let tisočletja, v katerem bomo priča novim sistemom, itd). Nato se posvetimo vplivu danega meseca v danem letu in še dneva.

Primer: 11. 2. 2020

numerološko leto 4, mesec 6 in dan 8

Seveda je to potrebno kombinirati z vplivom posameznega meseca, kar pomeni, da je upoštevan vpliv (če pogledate primer) števil 11 (mojstrsko število), števila 2 in 2020 plus same numerološke izračune za ta dan.

Sama razlaga je rezultat znanja, ki ga Lili Sorum venomer nadgrajuje ter več kot 15 izkušenj ter opazovanj vpliva števil na naše vsakodnevno življenje.

V KATEREM NUMEROLOŠKEM LETU STE VI izračunajte tule

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM se profesionalno ukvarja z numerologijo že več kot 15 let.
.
Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?
LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije in borbe za človekove pravice.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, terapije in coaching, predajanje znanja – vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva.
LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega, ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Revija Suzy, april 2019

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja