Kaj dogaja danes? Preberite dnevno numerološko vodilo!

Današnji dan je prepojen z mojstrskimi vibracijami. Mlaj v dvojčku prinaša poseben vpliv.
.
Česa bi si želeli, če bi bili popolnoma drugačen človek?
.
Česa bi si želeli in kako bi delovali, če bi bili najboljši možni človek?
.
Le mojster sebe smo lahko, zato danes odložite pričakovanja drugih.
.
Rodili ste se, da bi živeli sebe!

Najbolj brano te dni:

𝐓𝐚𝐤𝐬̌𝐧𝐞𝐠𝐚 𝐦𝐞𝐬𝐞𝐜̌𝐧𝐢𝐤𝐚 𝐬̌𝐞 𝐧𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐨! 𝐌𝐚𝐣 𝟐𝟎𝟐𝟎

Presenečenje in sporočilo za 8-letnega Filipa ob prisrčni zgodbi učiteljice, ki je postala učenka! Prvič učenje numerologije. Aerial dance s Tamio Šeme. Z nami Jakob Kapus – beseda teče a o zdravljenju preko gibanja.
Posnetek mesečnika si poglejte TULE

Svetovni dan čebel

Oglejte si najstarejši čebelnjak na Slovenskem, prisluhnite zakaj so čebele tako pomembne in kako jim pomagati. Posvetili se bomo tudi Antonu Janši, očetu evropskega čebelarstva.

Prispevek si oglejte  TULE

Numerologija Lili Sorum - Ponavljajoča se števila

Ponavljajoča se števila

Bodite pozorni o čem ste v tistem hipu razmišljali ali kaj je bila prva misel, ki vas je prešinila, ko ste prebrali razlago. Velika verjetnost namreč je, da se sporočilo nanaša ravno na to.

Prispevek si preberite TULE

MAJ

pomembni datumi:

5. 5. 2020: izbruh energije drugačnosti

11. 5.: zdravite notranjega otroka

14. 5.: močno karmičen dan, poudarja obveze

22. 5.: strukture padajo, nove se gradijo

več v posnetku

Numerologija  uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. In kaj niso medsebojni odnosi kot nalašč ravno za to? Leto 2020 je leto odnosov.

Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem. Premagani izzivi prinašajo najlepšo nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Takšnega video mesečnika še ni bilo: Maj 2020

Presenečenje za 8-letnega Filipa ob prisrčni zgodbi učiteljice, ki je postala učenka – hvala Tkd Kang! Prvič učenje numerologije. Ogledali si bomo aerial dance s Tamio Šeme. Z nami Jakob Kapus – beseda je tekla o zdravljenju preko gibanja, jogi, meditaciji in zdravem načinu življenja.

Kliknite za ogled video mesečnika

Dnevno numerološko vodilo

lahko brezplačno prejmete vsako jutro v svoj inbox!

Dnevno numerološko vodilo je razlaga dnevnega datuma.

Kaj je datum drugo kot številke, kajne? No, zveni morda mnogo bolj preprosto kot je (pomežik). Dnevno numerološko vodilo namreč upošteva kar nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej je potrebno upoštevali leto, v katerem smo (denimo 2019 je najbolj karmično leto tisočletja, leto 2020 je čas spopada Luči in teme, leto 2022 je eo izmed najbolj Mojstrskih let tisočletja, v katerem bomo priča novim sistemom, itd). Nato se posvetimo vplivu danega meseca v danem letu in še dneva.

Primer: 11. 2. 2020

numerološko leto 4, mesec 6 in dan 8

Seveda je to potrebno kombinirati z vplivom posameznega meseca, kar pomeni, da je upoštevan vpliv (če pogledate primer) števil 11 (mojstrsko število), števila 2 in 2020 plus same numerološke izračune za ta dan.

Sama razlaga je rezultat znanja, ki ga Lili Sorum venomer nadgrajuje ter več kot 15 izkušenj ter opazovanj vpliva števil na naše vsakodnevno življenje.

V KATEREM NUMEROLOŠKEM LETU STE VI izračunajte tule

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM se profesionalno ukvarja z numerologijo že več kot 15 let.
.
Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?
LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije in borbe za človekove pravice.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, terapije in coaching, predajanje znanja – vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva.
LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega, ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Revija Suzy, april 2019

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja