Kaj dogaja danes? Preberite dnevno numerološko vodilo!

Bliža se april, ko bodo pred nas postavljene situacije, ki bodo preskušale našo pripadnost in pa vztrajnost. Kako ravnate? Zbežite, se umaknete, iščete nekaj novega, predvsem pa: se skrivate za izgovori?
.
Danes bi se lahko pokazal primer energije, ki se vam obeta aprila, zato bodite pozorni.
.
Nič ni dobro početi na silo, res je, ampak dragi moji, na Triglav boste stežka prišli spočiti, kajne – in saj vemo, da tisto, kar je pomembno, je vredno našega truda.
.
Ste vi vredni truda?
Lili SOrum Corona virus in numerologija

Corona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Delujmo po pameti in previdno, pa brez panike. Nasveti vas čakajo na povezavi spodaj.

Celoten prispevek si preberite TULE

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, numerologija

Corona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Numerologija ni prerokovanje, zato ”ne vidi” kaj se bo zgodilo (virus) ampak KAJkot premik, posledica, izziv in blagoslov se dogaja v danem obdobju.  Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Celoten prispevek si preberite TULE

Postopek razmejevanja energij in postavljanja zaščite

Poseben in preprost postopek, ki razmeji energije vas in druge osebe, tudi vas in preteklosti, navade, škodljivega vzorca itd in prinaša tudi zdravljenje!

Ogled videa TULE

MAREC pomembni datumi:

3. 3. 2020: TRAJNE SPREMEMBE

11. 3.: zdravite občutek ujetosti

22. 3.: spremenite odnos do sebe

30. 3.: ven iz toksičnih odnosov

več v posnetku

Numerologija  uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. In kaj niso medsebojni odnosi kot nalašč ravno za to? Leto 2020 je leto odnosov.

Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.*

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Darilo Boginje Lili Sorum ime numerologija

Več TULE

Dnevno numerološko vodilo

lahko brezplačno prejmete vsako jutro v svoj inbox!

Dnevno numerološko vodilo je razlaga dnevnega datuma.

Kaj je datum drugo kot številke, kajne? No, zveni morda mnogo bolj preprosto kot je (pomežik). Dnevno numerološko vodilo namreč upošteva kar nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej je potrebno upoštevali leto, v katerem smo (denimo 2019 je najbolj karmično leto tisočletja, leto 2020 je čas spopada Luči in teme, leto 2022 je eo izmed najbolj Mojstrskih let tisočletja, v katerem bomo priča novim sistemom, itd). Nato se posvetimo vplivu danega meseca v danem letu in še dneva.

Primer: 11. 2. 2020

numerološko leto 4, mesec 6 in dan 8

Seveda je to potrebno kombinirati z vplivom posameznega meseca, kar pomeni, da je upoštevan vpliv (če pogledate primer) števil 11 (mojstrsko število), števila 2 in 2020 plus same numerološke izračune za ta dan.

Sama razlaga je rezultat znanja, ki ga Lili Sorum venomer nadgrajuje ter več kot 15 izkušenj ter opazovanj vpliva števil na naše vsakodnevno življenje.

V KATEREM NUMEROLOŠKEM LETU STE VI izračunajte tule

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja