Kaj dogaja danes? Preberite dnevno numerološko vodilo!

Se resnica lahko spremeni?
.
No, nekaj stoletij nazaj so verjeli, da je Zemlja ravna.
.
Ko se pojavijo nove informacije, drugačna dejstva, je potrebno spremeniti svoje prepričanje in se obenem zavedati, da v naši podzavesti ostaja originalen izvod, da tako rečem.
.
Danes bi lahko lažje presegli meje, ki so bile v vas odtisnjene v času odraščanja.
.
Kaj ste kot otrok menili, da ne morete doseči?
Kaj pa so vaši starši, učitelji, vrstniki itd menili, da ne morete doseči?
.
Čas je za novo, bolj pozitivno prepričanje.

Najbolj brano te dni

Lili Sorum ona citat drzni si

DRZNI SI BITI VSE, KAR SI IN ŠE VEČ

DARILO ZA VAS: brezplačna delavnica ~ prenesite pdf in … si drznite biti vse, kar ste in še več!

Delovni zvezek vas čaka: TUKAJ

Še boljše kot REZANJE VEZI

Rezanje vezi poznamo. Ali veste, da je to na energijski ravni zelo agresivno dejanje?  Obstaja boljša pot: razmejite energij, odrežite preteklosti, navade, škodljiv vzorec in si privoščite zdravljenje!

Postopek pomaga okrepiti samozavest & občutek varnosti, se oddaljiti od pereče situacije, bolečine in škodljivih oseb.

Postopek si poglejte TUKAJ

Kaj pomeni, ko na uri vidim ponavljajoča se števila?

Kaj je sporočilo? Običajno smo pozorni, ko vidimo denimo 11:11 o katerem kroži več različnih razlag in interpretacij. Kaj pa denimo 14:14 in podobne kombinacije?

Video si poglejte : TULE

Članek si preberite TULE

Dnevno numerološko vodilo

lahko brezplačno prejmete vsako jutro v svoj inbox!

Dnevno numerološko vodilo je razlaga dnevnega datuma.

Kaj je datum drugo kot številke, kajne? No, zveni morda mnogo bolj preprosto kot je (pomežik). Dnevno numerološko vodilo namreč upošteva kar nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej je potrebno upoštevali leto, v katerem smo (denimo 2019 je najbolj karmično leto tisočletja, leto 2020 je čas spopada Luči in teme, leto 2022 je eno izmed najbolj Mojstrskih let tisočletja, v katerem bomo priča novim sistemom, itd). Nato se posvetimo vplivu danega meseca v danem letu in še dneva.

Primer: 11. 2. 2020

numerološko leto 4, mesec 6 in dan 8

Seveda je to potrebno kombinirati z vplivom posameznega meseca, kar pomeni, da je upoštevan vpliv (če pogledate primer) števil 11 (mojstrsko število), števila 2 in 2020 plus same numerološke izračune za ta dan.

Sama razlaga je rezultat znanja, ki ga Lili Sorum venomer nadgrajuje ter več kot 15 izkušenj ter opazovanj vpliva števil na naše vsakodnevno življenje.

V KATEREM NUMEROLOŠKEM LETU STE VI izračunajte tule

Lili Sorum (ONA) osebna rast

Kdo pa je LiLi SoRuM?

‘Naša najbolj cenjena numerologinja,’
revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji)
.
LiLi SoRuM se profesionalno ukvarja z numerologijo že več kot 15 let.
Je to vse, kar počne?
LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije in borbe za človekove pravice.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, terapije in coaching, predajanje znanja – vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva.
LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega, ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Revija Suzy, april 2019

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti. Na voljo so pisne analize, ki bodo z vami vedno ali pa 1 na 1 osebno srečanje, ki je možno tudi preko video klica.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja