Kaj dogaja danes? Preberite dnevno numerološko vodilo!

Enostranski pogovor ni nikoli dovolj.
.
Nujno je upoštevanje mnenja vseh udeleženih v pogovoru, kar pa težko storimo, če ne poslušamo. Kadar opazite, da vas je nekdo narobe razumel, je vaša odgovornost, da se potrudite bolj jasno razložiti svoje besede. Seveda pa se nikomur ni nujno strinjati.
.
Vedno je možno najti srednjo pot.
Zelo redko smo postavljeni v situacijo, ki nima rešitve.
.
Pomembno pa je, da se trudijo vsi vpleteni,
ne le vi.

Najbolj brano te dni:

Lili sorum vodnik 2020 popust

POL LETA; POL CENE!

Zakaj letni napovednik naročiti junija?
Za pol leta nazaj boste dobili uvid, odgovorili na vprašanja in bolje razumeli, kar se je že zgodilo. Pred nami je še pol turbulentnega leta.
Kaj se ne bi bilo fajn malček pripraviti?
Več si poglejte TULE

Junij trka na vrata!

Junij bo čustveno intenziven, Ljubezen bo še posebno v ospredju zato z nami posebna strokovna gostja, Melita Kuhar z nasveti za pare. In še zanimivosti Slovenije: potoki, ki bruhajo zmajeve mladičke!

Kliknite za ogled video mesečnika

Numerologija Lili Sorum - Ponavljajoča se števila

Ponavljajoča se števila

Bodite pozorni o čem ste v tistem hipu razmišljali ali kaj je bila prva misel, ki vas je prešinila, ko ste prebrali razlago. Velika verjetnost namreč je, da se sporočilo nanaša ravno na to.

Prispevek si preberite TULE

JUNIJ

pomembni datumi:

6. 6. 2020: najbolj romantičen dan leta

11. 6.: znate sebe zdravo ljubiti?

18. 6.: energijski nov začetek

22. 6.: dolgoletni odnosi na testu

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Junij,

Melita Kuhar & potoki, ki bruhajo zmaje!

Junij bo čustveno intenziven, zato bi lahko bili impulzivni. Ljubezen bo še posebno v ospredju zato z nami strokovna gostja, Melita Kuhar. Govorili sva o razhajanjih in krepitvi partnerstva. Poleg numerološke napovedi še zanimivosti Slovenije, tokrat izviri potokov, ki bruhajo zmajeve mladičke!

Melitine knjige si oglejte TU

<– Kliknite za ogled video mesečnika

Dnevno numerološko vodilo

lahko brezplačno prejmete vsako jutro v svoj inbox!

Dnevno numerološko vodilo je razlaga dnevnega datuma.

Kaj je datum drugo kot številke, kajne? No, zveni morda mnogo bolj preprosto kot je (pomežik). Dnevno numerološko vodilo namreč upošteva kar nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej je potrebno upoštevali leto, v katerem smo (denimo 2019 je najbolj karmično leto tisočletja, leto 2020 je čas spopada Luči in teme, leto 2022 je eo izmed najbolj Mojstrskih let tisočletja, v katerem bomo priča novim sistemom, itd). Nato se posvetimo vplivu danega meseca v danem letu in še dneva.

Primer: 11. 2. 2020

numerološko leto 4, mesec 6 in dan 8

Seveda je to potrebno kombinirati z vplivom posameznega meseca, kar pomeni, da je upoštevan vpliv (če pogledate primer) števil 11 (mojstrsko število), števila 2 in 2020 plus same numerološke izračune za ta dan.

Sama razlaga je rezultat znanja, ki ga Lili Sorum venomer nadgrajuje ter več kot 15 izkušenj ter opazovanj vpliva števil na naše vsakodnevno življenje.

V KATEREM NUMEROLOŠKEM LETU STE VI izračunajte tule

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM se profesionalno ukvarja z numerologijo že več kot 15 let.
.
Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?
LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije in borbe za človekove pravice.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, terapije in coaching, predajanje znanja – vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva.
LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega, ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Revija Suzy, april 2019

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja