Kaj dogaja danes? Preberite dnevno numerološko vodilo!

Romantika.

Si vzamete čas zanjo? Znate biti romantični tudi sam(sk)i? Kaj pravzaprav ta izraz pomeni za vas?

Količina truda in izvirnosti, ki ga vložimo v presenečenje, ali toplo gesto, govori več kot količina euro, ki ste jih porabili.

Storite nekaj povsem nepričakovanega, odpuljenega in lepega za sebe in za tiste, ki bi to od vas najmanj pričakovali.

Opozorilo:

čustvene nevihte možne.

JULIJ pomembni datumi:

7. 7. 2020: zdravljenje s pomočjo Resnice

11. 7.: postavite nove gradnike sebe

20. 7.: energija usmerjena v zdravje

22. 7.: vaša integriteta bo testirana

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Julij,

lepote Soče & sporočilo tarota

Julij usmerja energijo v našo notranjost. Sebe ne boste našli nikjer drugje kot v sebi. Prisluhnite numerološki in tarot napovedi, oglejte si zanimivosti Soče, kot denimo Dantejevo jamo in Hudičev most ter prisluhnite modrostim Sare Germain.

–> Kliknite za ogled video mesečnika

Najbolj brano te dni:

Avgust: USODNA PRIVLAČNOST

Avgusta se nam obeta drugačen pogled na svet in na sebe. Čakajo nas izzivi ega, egoizma, iluzije in pa domišljije. Je res, ali ne? Srečevali bomo svoje nasprotje, zato se nanj pripravite!

TOKRATNA GOSTJA: NUMEROLOGIJA
Izračunajte svoje Število življenjske poti in prisluhnite katera nasprotja se vam obetajo ter predvsem, zakaj.

Posnetek si poglejte TULE
Numerologija Lili Sorum - Ponavljajoča se števila

Kaj pomeni, ko na uri vidim ponavljajoča se števila?

Vse okoli nas je energija in je lahko sporočilo, če smo le dovolj čuječi, da ga zaznamo – a kaj, ko si ga včasih ne znamo razložiti. Običajno smo pozorni, ko vidimo denimo 11:11 o katerem kroži več različnih razlag in interpretacij. Kaj pa denimo 14:14 in podobne kombinacije?

Prispevek si preberite TULE

Dnevno numerološko vodilo za 3. 8. 2020 1

Afirmacije: trije glavni razlogi zakaj ne delujejo in REŠITVE

Mnogokrat slišimo, da afirmacije ne delujejo. Zapisano vam bo pomagalo biti bolj učinkoviti in razumeti kako pravzaprav afirmacija deluje. Dotaknili se bomo treh glavnih razlogov zakaj včasih ne delujejo kot bi si želeli. Vsi ležijo seveda v nas.

Prispevek si preberite TULE

Dnevno numerološko vodilo

lahko brezplačno prejmete vsako jutro v svoj inbox!

Dnevno numerološko vodilo je razlaga dnevnega datuma.

Kaj je datum drugo kot številke, kajne? No, zveni morda mnogo bolj preprosto kot je (pomežik). Dnevno numerološko vodilo namreč upošteva kar nekaj pomembnih dejavnikov. Najprej je potrebno upoštevali leto, v katerem smo (denimo 2019 je najbolj karmično leto tisočletja, leto 2020 je čas spopada Luči in teme, leto 2022 je eo izmed najbolj Mojstrskih let tisočletja, v katerem bomo priča novim sistemom, itd). Nato se posvetimo vplivu danega meseca v danem letu in še dneva.

Primer: 11. 2. 2020

numerološko leto 4, mesec 6 in dan 8

Seveda je to potrebno kombinirati z vplivom posameznega meseca, kar pomeni, da je upoštevan vpliv (če pogledate primer) števil 11 (mojstrsko število), števila 2 in 2020 plus same numerološke izračune za ta dan.

Sama razlaga je rezultat znanja, ki ga Lili Sorum venomer nadgrajuje ter več kot 15 izkušenj ter opazovanj vpliva števil na naše vsakodnevno življenje.

V KATEREM NUMEROLOŠKEM LETU STE VI izračunajte tule

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM se profesionalno ukvarja z numerologijo že več kot 15 let.
.
Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?
LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije in borbe za človekove pravice.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, terapije in coaching, predajanje znanja – vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva.
LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega, ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Revija Suzy, april 2019

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja