Dobrodošli v svetu Lili Sorum

NAJBOLJ BRANO

te dni

Junij prinaša novo drugačno priložnost!

Junij bo čustveno intenziven, Ljubezen bo še posebno v ospredju zato z nami posebna strokovna gostja, Melita Kuhar z nasveti za pare. In še zanimivosti Slovenije: potoki, ki bruhajo zmajeve mladičke!

Posnetek si oglejte TULE

Svetovni dan čebel

Oglejte si najstarejši čebelnjak na Slovenskem, prisluhnite zakaj so čebele tako pomembne in kako jim pomagati. Posvetili se bomo tudi Antonu Janši, očetu evropskega čebelarstva.

Prispevek si oglejte  TULE

Numerologija Lili Sorum

Ponavljajoča se števila

Bodite pozorni o čem ste v tistem hipu razmišljali ali kaj je bila prva misel, ki vas je prešinila, ko ste prebrali razlago. Velika verjetnost namreč je, da se sporočilo nanaša ravno na to.

Prispevek si preberite TULE

Z Ljubeznijo in dolgoletnimi izkušnjami za Vas
IZ ROK PROFESIONALKE
ANALIZE in SVETOVANJA

Osebna numerološka analiza je inovativno darilo s prav posebno noto.

Vstopna 13
Kdo pa je Lili Sorum

LiLi SoRuM se z numerologijo strokovno ukvarja že več kot 15 let. To ni vse, kar počne. Delo z ljudmi je bilo vedno del njene poti. Je avtorica, TV voditeljica, coach, svetovalka, motivacijska govornica, zagovornica človekovih pravic in varovanja okolja, aktivistka za indijanske pravice in še marsikaj…

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA. 
Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, terapije in coaching, predajanje znanja – vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva.

SVETOVANJE (5)

Osebna napoved (4)

Osebna analiza (12)

KNJIGE (11)

Izbrano za vas
RADOVEDNI?
RAZISKUJTE !

Numerologija je učinkovito orodje spoznavanja sebe. Nudi zemljevid Vašega življenja in konkretne odgovore. Olajšajte si svojo pot!

Zanimivosti z Lili Sorum