Januar 2021: nasprotja se krešejo

Pravijo, da se nasprotja privlačijo. Res je. Le kako bi se sicer naučili, denimo, strpnosti in sprejemanja drugačnosti?

 

.

*

Leto pričnimo

z Ljubeznijo

*

 

Vsak za sebe najverjetneje meni, da je strpen in odprt drugačnosti, pa smo res? Dogodki januarja nam bodo tako ali drugače stopili na rep. Predvidevati je, da se bomo bolj čustveno ter intenzivno odzivali na sicer ne omembe vredne pojave v našem vsakdanjiku.

Je vse le slabo?

Kje pa! Januar bo ponudil veliko trenutkov za romantiko, povezovanje in druženje z našimi najbližjimi, a na drugačen način kot smo sicer vajeni. Rdeča nit letošnjega leta bo vsekakor drugačnost v vsem. Prebujala se bo strast, prebujali se bomo mi. Mnogi, za katere se zdi, da so nekoliko otopeli ali pa vsaj (preveč) umirjeni, se bodo predramili.

Zdaj ni čas za ponavljanje preteklosti. Niti ni čas za pogrevanje napak iz preteklosti. Smo v letu dinamičnih sprememb in eksotičnih izbir, nenavadnih izzivov ter negotovih izzidov. Pretekle izkušnje in znanje nam mnogokrat preprosto ne bodo zadostovale.

Odgovor: Ljubezen

Kadar ne boste vedeli kako ravnati, naj bo vprašanje: ”kaj bi zdrava in zrela Ljubezen naredila? ” Naj gre za vas osebno ali za težko izbiro glede nekoga drugega, Ljubezen ne razlikuje. A včasih tudi zavrne. Morda ste v preteklosti vedno postavljali druge pred sebe in sebe tako zavračali. Morda si niste drznili povedati česa si želite. Morda niste bili slišali, niti upoštevani. Kadar se to ponavlja, pa naj gre za partnerski ali prijateljski, poslovni, sosedski odnos, se pojavlja vprašanje: kaj lahko spremenim pri sebi?

Čas za nove začetke in čas za razhajanje

Leto 2020 je dobilo sloves leta ločitev. Osebno menim, da v čas razhajanj šele stopamo. Ne glede na vrsto odnosa, januar se osredotoča ključno na odnos, ki ga gojite do sebe. Ste do sebe strpni, ljubeči in obenem zahtevni? Ste morda vi tisti, ki naj odide in zaključi?

Vsak odnos je izbira dveh oseb

Ste polovica odnosa in kot takšni nosite polovico odgovornosti za vse lepo in polovico zaslug za vse neprijetno. Osebe, ki bi vas v tem času zmotile, živcirale, so osebe, ki vam nosijo sporočilo o vas samih, zato se ne osredotočajte na njih, temveč nase.

Ste srečni?

Kaj sreča sploh je? Včasih potrebujemo ekstremne situacije, da bi prepoznali, da nismo srečni. Morda upamo zaman. Morda smo prenehali upati, pa le čakamo, da dan mine. Morda srečo iščemo v vedno novih osebah, navadah, izzivih, projektih… pravzaprav pa iščemo sebe.

Bodite sam svoj najboljši prijatelj

Januar bo prinesel mnogo čustvenih dražljajev, v katerih se bomo odzivali impulzivno. Bistvo dogodkov ter napetosti okoli nas je pravzaprav prepoznavanje sebe, zdrava ljubezen do sebe in prepoznavanje sprememb, katere so se zgodile v zadnjem letu. Naj vas nasprotja naučijo česa si želite več ter česa si ne želite več v svojem življenju, nato pa v drugi polovici meseca v skladu s tem tudi delujte.

Potrebna bo odločnost

Ne odločajte se v jezi, niti ne impulzivno. Zavedajte se, da bodo spremembe letošnjega leta najverjetneje le začasnega značaja, zato izbirajte pazljivo čemu se boste resnično zavezali, saj se bodo okoliščine še zelo spreminjale.

 

Januar bi lahko bil zelo romantičen in nežen mesec, ali pa čas prepirov in neskladij. Najverjetneje kar obojega. Predvsem pa naj bo mesec, namenjen vam. Februar prinaša duhovne lekcije, prepoznavanje resnice in skrivnosti, zato pazljivo preko katerih meja boste morda pokukali januarja.

Numerološki mesečnik je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

NOVA TV ODDAJA: ZAČNIMO TEDEN Z LiLi SoRuM

Vsak ponedeljek ob 20:oo vabljeni na E TV!

E TV-hd poiščite v svoji programski shemi:
Telemach EON 712
Telekom Siol 702
T 2 285
DBV-T Jevnica, Litija  K29

Leto 2021: osebni vodnik v knjižici

Z vami celo leto! Osebni vodnik je kombinacija branja in pisanja, saj boste vsak mesec delali na sebi z natančno postavljenimi vprašanji.

Naročila in podrobnejši opis:

TUKAJ

Leto 2021 osebno video svetovanje

Vas zanima na katerih področjih boste končno lahko prebili tiste meje, katere si nikoli niste mislili, da bi jih lahko? Kaj prinaša vam in vašim dragim leto 2021? Vprašajte vse, kar VAS zanima!

Pripravite svoja vprašanja, pošljite podatke in predlog termina in se vidimo!

Naročila in podrobnejši opis:

TUKAJ

JANUAR pomembni datumi:

1. 1. 2021: Preboj v novo energijo

10. 1. 2021: kdo je novi VI, ki ga oblikujete? Odrežite staro

11. 1. 2021: Poslušajte nenavaden uvid

22. 1. 2021: povežite se z osebami, ki navdihujejo dobro

video mesečnik  si oglejte TUKAJ

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Video mesečnik si oglejte TULE        Fejsbukajmo skupaj TULE        Na Instagramu ful dogaja TULE

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja