Januar obljublja nenavadne trenutke!

Januar je običajno čas počitka po novoletnem rajanju in pa čas, ko pišemo novoletne zaobljube. No, tokrat bomo posegali po drugačnem, eksotičnem in nenavadnem. Bodite zvedavi, odpri in igrivi. Uživajte v tem času, ki prinaša drugačen pogled na svet!

Januar na nas vpliva z vibracijami števila 5, zato si drznite vse, česar si do sedaj še niste upali!

Ob numerološki napovedi v video posnetku pa si boste pogledali še iz kje izvira ime Krvavec ter kako je lahko pri 43 stopinjah ledeno mrzlo,  in še se bo našlo kaj zanimivega s potepov!

<– Kliknite za ogled video mesečnika

Januar je tu, pa kaj ni bilo ravnokar novo leto?

Zadnjih nekaj let je bilo kar dinamičnih, kajne? Tudi leto 2020 ne bo nič drugačno.

Vprašanje, ki si ga vedno znova postavljajmo letos naj bo: kakšna je druga plat zgodbe?

Zaradi močnega vpliva števila 2 se soočamo s potrebo po bližini, povezovanju in sodelovanju. Vsekakor je to lažje, če smo si med seboj podobni, kajne? Vseeno pa se več naučimo v raznolikem okolju ter drugačnosti kot pa v vedno ”istem bazenu”.

Kaj to pomeni?

Iščite drugačne poglede, raziskujte tuje in do sedaj nepoznano. Poskusite drugačne vrste prehrane in opazujte vpliv na vaše počutje. Pojdite drugam v trgovino, na sprehod, na dopust, v kino, … Počnite vse kolikor je možno drugače in se opazujte. Če jeste hitro, se potrudite jesti bolj počasi. Če se tuširate z vročo vodo, poskusite sedaj bolj hladno. Če ste kategorično proti nečemu, se poglobite v  argumente za to – še vedno veljajo?

Zakaj?
Časi in ljudje se spreminjamo. Določen pogled na svet je bil morda primeren 10 let nazaj, danes ne več.

Energijo januarja lahko najbolje porabite tako, da raziskujete sebe, svoje spremembe in pa novosti v svetu. Eksperimentirajte. Spremenite svojo pričesko, način oblačenja. Bodite več na prostem. Potujte (sedite se na vlak in peljite 4 postaje – izstopite in bodite najstniški turist).

Zaradi močnega vpliva števila 2 stopamo v čas sprememb odnosov. Zato ne ostajajte v stari energiji, v paradigmah, ki so zastarele. Stopite ven iz svojega območja ugodja in prehitite močne energije števila 2020.

Raziskujte sebe, da bi spoznali nov svet.

Svoj svet.

Januar bo čas novic, ki nas bodo sila presenetile. Možno je, da se bomo soočali z nepričakovanimi spremenljivkami. Dobra novica je, da se večino nenavadnega, ki se bo zgodilo januarja, znova spremenilo do oktobra. Torej, povedano bolj preprosto: ne pričakujte dolgoročnosti. Tudi ”to” bo minilo.

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum

JANUAR pomembni datumi:

1. 1.: odločitev iz Ljubezni do sebe

10. 1.: določite novi jaz za leto 2020

11. 1.: super dan za delo na samopodobi

22. 1. postavite si dolgoročne cilje

Lili Sorum december januar

Video mesečnik za januar si oglejte TULE

Fejsbukajmo skupaj TULE

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti. Kot nalašč za to je OSEBNI VODNIK po letu 2020! Poleg klasične napovedi nosi še delo za dušo, vaje, vprašanja in napotke za delo na sebi, izračunane prav za obdobje, v katerem se nahajate vi.

In pa še povezava do omenjane osebne analize, ki vam bo pomagala postaviti mejo in se postaviti za sebe.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

CORONA VIRUS – ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Korona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ? Vse več ljudi me sprašuje ali je tudi Corona virus del boja med svetlobo

Numerološki pogled: CORONA VIRUS

Korona virus in numerologija Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako

Zanimivosti z LiLi SoRuM: še boljše kot rezanje vezi!

Rezanje vezi poznamo. Ali veste, da je to na energijski ravni zelo agresivno dejanje - in, da obstaja boljša pot,

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja