Julij obljublja mrzel tuš, globalno povezovanje in razkrivanje Resnice

Julij bo prinesel bolj racionalen pogled na vas. Na vaše nezavedno, vpogled v podzavest in dele sebe, ki se jim sicer izogibamo/izogibate.

Vi ste odgovor!

Julij, lepote Soče in tarot & Sara Germain!

Julij usmerja energijo v našo notranjost. Sebe ne boste našli nikjer drugje kot v sebi. Prisluhnite numerološki in tarot napovedi, oglejte si zanimivosti Soče, kot denimo Dantejevo jamo in Hudičev most ter prisluhnite modrostim Sare Germain.

<– Kliknite za ogled video mesečnika

Julij prinaša prav posebno energijo.

Energija števila 7 je nekoliko čustveno hladna in bolj racionalna. Marsikomu bi tako lahko prinesla mrzel tuš in ne-prav-prijeten ter bolj realen pogled na situacijo, svet in predvsem na sebe. 

Število 7 simbolizira pravičnost- a pot do nje se šele pričenja 

Krizno žarišče bodo seveda medsebojni odnosi ter predvsem odnos, ki ga gojimo do sebe. Celotno leto nas bo preko dogodkov in občutij na tak ali drugačen način vabilo ter slej kot prej prisililo, da pogledamo tiste dele sebe, ki nam niso všeč in niso v skladu z – kako bi dejali – zakonitostmi Luči, Ljubezni, korektnosti in pravice. Naj gre za gibanja kot so Black lives matter ali pa doma zatirano gospodinjo, pokalo je in še bo po šivih. Čas za pravi preobrat ali željeni rezultat pa še ni tu.

Lokalne krivice, globalno povezovanje 

Proces globalnega povezovanja se je pričel pred leti. Naj gre za soseda ali nekoga na drugem koncu sveta, vse bolj smo priča odzivu javnosti ter sveta kot celote v imenu pravice. Ta energija bo leta 2020 in 2022 močnejša – opozoriti velja, da število 7 (julij je sedmi mesec) simbolizira ravno pravičnost.

Kolektivna zavest se spreminja

Smo v času globalnih sprememb. Pravijo, da se je suženjstvo dokončno izkoreninilo, ko je bila dosežena kritična masa ljudi na svetovni ravni, ki je bila proti. Podobnim premikom, žal še vedno tudi ravno s področja rasizma, smo znova priča. Naj gre za barvo kože, versko izpoved, spolno usmerjenost … globalno se povezujemo v za ali proti.

Srednja pot je še vedno odgovor

Srednja pot ali preprosto: “skupaj”. To bo vodilo tako na osebni kot tudi na globalni ravni.

Kako najti pot skupaj?

Črno in belo tvorita bogato paleto čudovitih odtenkov sive, tudi srebrne ali platinaste… a to jima nikakor ne uspe, če vztrajata pri popolni črni ali beli. Torej, kje in na kakšen način se morda upirate močno potrebni spremembi?

Zelo redko smo postavljeni v situacijo, v kateri ni moč najti skupne poti. Seveda pa je prvi korak razumevanje in sprejemanje drugačnosti – kar nikakor ne pomeni odobravanje.

Julija si vzemite čas za sebe v tišini in odmiku

Deležni bomo preobilja informacij in pravega bombardiranja različnih, mnogokrat nasprotujočih si mnenj. Odmik in trezen razmislek bosta ključnega pomena. Preberite verodostojnost objav na socialnih omrežjih preden zapadete v čustven odziv. Danes je skoraj vse preverljivo. Ne nasedajte vsaki čenči, ki jo slišite.  Ne namenjajte svoje energije tistim, ki so toksični in vedno negativno, celo napadalno nastrojeni. Poslušajte nasvet, sprejmite mnenje, a pretehtajte argumente in oblikujte svoje lastno stališče.

Število 7 označuje duhovno in osebnostno rast

Julij je torej idealen čas, da bi posegli po dobri knjigi, dokumentarcu, delavnici, predvsem pa pogledu v lastne globine, zato preživite več časa v naravi, v tišini, v meditaciji in preprosto sami s seboj.

JULIJ pomembni datumi:

7. 7. 2020: zdravljenje s pomočjo Resnice

11. 7.: postavite nove gradnike sebe

20. 7.: energija usmerjena v zdravje

22. 7.: vaša integriteta bo testirana

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

lili sorum julij soča

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Video mesečnik si oglejte TULE        Fejsbukajmo skupaj TULE        Na Instagramu ful dogaja TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja