Junij prinaša čustveni vihar

Junij bo postregel z več hrepenenja po bližini, po romantiki, povezovanju, predaji in čustvenosti.

Samski bodite pozorni na nove osebe, vezani pa na morebitne razpoke v odnosih, saj bodo le-te še bolj boleče.

Junij, Melita Kuhar & potoki, ki bruhajo zmaje!

Junij bo čustveno intenziven, zato bi lahko bili impulzivni. Ljubezen bo še posebno v ospredju zato z nami strokovna gostja, Melita Kuhar. Govorili sva o razhajanjih in krepitvi partnerstva. Poleg numerološke napovedi še zanimivosti Slovenije, tokrat izviri potokov, ki bruhajo zmajeve mladičke!

Melitine knjige si oglejte TU

<– Kliknite za ogled video mesečnika

Srca ne moremo preslepiti, pravijo. Lepe besede lahko prepričajo, zaslepijo, a čustva se zaigrati ne da. Seveda čustveni vampirji in manipulatorji obvladajo sceno, če lahko po domače rečem. Vsi smo se že kdaj pustili zmanipulirati, v lepo smer sladkim besedam, ali v grdo z ustrahovanjem.

Junij nosi ponovno priložnost tam, kjer nismo znali ali zmogli imeti sebe dovolj radi, da bi trezneje gledali na s čustvi prežeto situacijo.  Ko si nečesa želimo, seveda hitreje verjamemo praznim obljubam, pa naj gre za besede ljubezni ali prodajo globinskega sesalca. Če se nečesa bojimo, bomo prej verjeli, da je nevarnost hujša kot je. Um nam kaj hitro postreže s slikovnim gradivom – naj gre za prizor poroke ali pa nečesa groznega. Naša domišljija ne pozna meja in je vedno aktivna.

Kje pa ste v vsej tej zgodbi vi?

Kaj vi menite?

Česa si želite in ali res to prejemate?

Junij bo čas tehtanja: pretehtali bomo naše dolgoletne odnose, navade, zanimanja, službo, okolje… vse, kar je že več let z nami. Odzivali se bomo bolj čustveno, zato občutki kot: ”ne morem več”, ”dovolj je”, ”ne zmorem” in seveda tudi ”hočem takoj”, ”kako je super, kot še nikoli poprej” ne bodo nič nenavadnega.

Proti koncu meseca bo junij prinesel nagrado: lažje bomo razumeli morebitne izbruhe drame, čustev in strasti. Svoje in tuje.  V ospredju bodo partnerski in družinski odnosi ter večletni poslovni odnosi. No, pa saj vemo, da je celo leto 2020 v znamenju odnosov.

Nepričakovane situacije so pravzaprav enkratna priložnost, da preko svojega odziva (vesel, jezen, pozitiven ali negativen) spoznavate sebe. Težko bi pričakovalo mlačen, neopredeljen odziv. Hitro bomo jezni, ali veseli, ali pa bomo imeli mnenje o zadevah, ki se nas popolnoma nič ne tičejo.

Bodite sočutni

Vsi se bomo malo lovili junija, tudi vi, tudi jaz, tudi tisti, ki vam niso simpatični. Marsikatera beseda bo izrečena v strasti trenutka, zato ne verjemite obljubam, dokler se ne pričnejo izpolnjevati. Tudi svojim ne (pomežik).

Ljubezen do sebe je rdeča nit

Ljubezen do sebe vključuje tudi odgovornost do sebe. Kadar vemo, da nam neke vrste hrana škoduje, pa jo še vedno jemo, smo sami zaslužni za posledice, kajne? Enako velja za osebe, ki nas obdajajo.

Uporabite junij za lepe trenutke povezovanja, uravnovešanja energij, povezovanja s seboj, svojimi globinami, da bi se lahko povezali s tistim s tistim globalnim svetom, kjer ste vi doma.

Lili sorum vodnik 2020 popust

.

POL LETA; POL CENE!

Zakaj letni napovednik naročiti junija?
Za pol leta nazaj boste dobili uvid, odgovorili na vprašanja in bolje razumeli, kar se je že zgodilo. Pred nami je še pol turbulentnega leta.
Kaj se ne bi bilo fajn malček pripraviti?
Več si poglejte TULE

JUNIJ pomembni datumi:

6. 6. 2020: najbolj romantičen dan leta

11. 6.: znate sebe zdravo ljubiti?

18. 6.: energijski nov začetek

22. 6.: dolgoletni odnosi na testu

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Čarobni dotik fotografije ima Jože Suhadolnik: http://www.suhadolnik.eu

Video mesečnik si oglejte TULE        Fejsbukajmo skupaj TULE        Na Instagramu ful dogaja TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja