Ponavljajoča se števila zbujajo vse več zanimanja!

 Vse okoli nas je energija in je lahko sporočilo, če smo le dovolj čuječi, da ga zaznamo – a kaj, ko si ga včasih ne znamo razložiti. Običajno smo pozorni, ko vidimo denimo 11:11 o katerem kroži več različnih razlag in interpretacij. Kaj pa denimo 14:14 in podobne kombinacije?

Ponavljajoča števila

Pomembno je KJE STE JIH OPAZILI, izvedeli boste zakaj.

Prisluhnite kako pridemo do razlage VSEH kombinacij!

<< Kliknite za ogled posnetka

Zanimivost o številu 3:

Na splošno velja, da število 3 prinaša srečo zato je dobrodošel podatek kdaj se nahajate v osebnem letu pod vplivom števila 3. Svoje osebno leto in kaj pomeni si lahko izračunate TULE

Ko opazimo ponavljajoča se števila na uri, bodimo pozorni o čem smo v tistem hipu razmišljali – ali kaj je bila prva misel, ki vas je prešinila, ko ste prebrali razlago. Velika verjetnost namreč je, da se sporočilo nanaša ravno na to. Najbolj pomemben je seštevek vseh cifer in nato še vpliv posameznih števil.

 

Ponavljajoča se števila se lahko pojavijo na uri, registraciji mimoidočega avtomobila, kot poglavje v knjigi itd Bodimo torej pozorni in spoznajmo kaj pomenijo ponavljajoča se števila.

Ponavljajoča se števila:

00:00

Okoli nas je vedno neomejeni potencial! Mnogokrat je samo od naših izbir ter odločnosti odvisno ali se bo ta potencial uresničil, ali bo zamrl. Torej? Kaj se rojeva znotraj tebe? Si dovolj pogumn/a? Zapri oči, kaj je prvo, kar ti pride na misel?

Število 0 simbolizira vse ali nič 🙂 Od tebe bo odvisno ali pa je (če si razmišljala o nečem prav posebnem) še v odločanju.

*

01:01

Zamisel je prvi korak. Kdo ti lahko pomaga pri uresničitvi le-te? Bodi pozoren/pozorna na morebiten nasvet ali usmeritev. Predvsem pa: postavi svoje cilje višje! Saj veš kaj pravijo, ko ciljaš Luno, tudi če zgrešiš, pristaneš med zvezdami.

Če si postavljen/a pred odločitev, izberi tisto, ki tebi prinaša več samostojnosti in napredek ter obenem olajša situacijo nekomu drugemu.

*

02:02

Zelo verjetno je, da boš preko srečanja ali pogovora z nekom opazil/a lastni potencial ali neko drugo, prej neopaženo možnost.

Izziv bo premagovanje strahu, da bi se odločil/a za to noviteto. Zelo možno je, da bo lažje vztrajati pri poznanem, a ravno v novem se skriva blagoslov. Prisluhni seveda najbolj sebi.

*

03:03

Opazuj otroka. Otrok verjame. Danes se nam morda zdi, da v pravljice, a kaj ni vse, preden uresničimo, le pravljica? Otrok verjame, da je vse možno. In res je okoli nas dovolj potenciala za čudeže.

Bodi bolj kot otrok. Verjemi v čudež, ki si TI.cMimogrede: srča se te drži!

*
04:04

Okoli nas je vedno neomejen potencial, ki pa se ali pa ne uresniči, torej zmanifestira v fizični obliki. Naši notranji strahovi ali pa slabe izkušnje iz preteklosti nam lahko nagajajo pri odločitvah, ki prinašajo spremembe.

Zato, kadar vidimo to kombinacijo, se vprašajmo ali smo lahko bolj odločni ter učinkoviti? Bodi še posebno pozoren/pozorna na svoje zdravje.

*
05:05

Sprememba je potrebna. Včasih se zataknemo v določenem vzorcu ali načinu delovanja, odnosu in podobno. V takih situacijah je sprememba, ki prihaja od zunaj tisti dražljaj, ki je potreben, da se zdrznemo in opazimo še druge možnosti.

Izhajaj iz sebe, ko se odločaš kako boš odreagiral/a. Več potenciala je okoli tebe kot se zavedaš. Več možnosti imaš kot si misliš.

*

06:06

Zdravljenje preko Ljubezni do notranjega otroka (zaradi seštevka 3). Kako smo lahko bolj razigrani in navihani, obenem pa korektni do sebe in drugih?

Negujmo svoj potencial tako, kot bi bilo najbolje za preplašenega otroka. Sprejmi ves svoj potencial in ljubi sebe kot bi te imela rada najbolj popolna mama na svetu.

*

07:07

Resnica & zdravljenje…. posledica? Spremembe!

Radovedno pogledati sebi in Življenju v oči. Življenjska lekcija, ki sicer lahko prinese občutek negotovosti, pa tudi svobode. Je možno, da preveč pričakuješ od sebe, in da je potrebna sprostitev?

Obenem opomnik na duhovno plat življenja. Meditacija bi lahko pomagala.

*

08:08

0 pravi, da je okoli tebe veliko potenciala, ker ji sledi 8, pa trdi, da je možnosti več kot se ti zdi na trenutni pogled. Seštevek dodaja: zaupaj vase in razširi svoj pogled… bodi pozoren/pozorna na podrobnosti, neka sijajna možnost/priložnost je tu

Izziv te kombinacije je kako premagati kakršno koli (lahko povsem zastarelo) prepričanje, da nisi dovolj dober/dorba. Prinaša potrditev, da si dovolj močen/močna in sposeben/sposobna za takojšnji uspeh.

*

09:09

Neomejen potencial prinaša uravnovešanje in zdravljenje, če ga znamo prepoznati in sprejeti tudi tiste dele sebe in sveta, katerim bi se raje izognili. Možen je zaključek, ki pa je pravzaprav preporod.

Ne oklepaj se ničesar! Obenem pa je tudi klic k sočutju. Morda je potrebno nekoga, za kogar meniš, da si tega ne zasluži, razumeti in sprejeti. Morda si to ravno ti?

*

10:10

Presekaj in se poveži. Si v trenutku preobrata. Česa v svoji bližini več ne potrebuješ? Česa je bilo dovolj? Odstrani to iz svojega življenja, pa naj gre za način razmišljanja (tvojega), osebo, odnos, situacijo ali navado (tvojo).

Si v energiji novega začetka, ki ti prinaša prave ljudi, možnosti in priložnosti – a zgolj, če slediš sebi in pustiš preteklost za seboj.

*

11:11

Kadarkoli pogledamo na uro in vidimo 11:11, zaprimo oči in pošiljajmo Ljubezen ter zdravilne energijo, tople misli Materi Zemljici. Nekaj let nazaj, ko je pravzaprav 11:11 postalo popularno, je ležal razlog ravno v tej eni minuti pošiljanja zdravljenja materi Zemlji. Naš planet trpi. Storimo nekaj lepega.

Sama kombinacija 11:11 simbolizira močan preboj, ker je seštevek 4, pa označuje zemljo, prizemljenost, zdravo kmečko pamet. Strnili bi lahko v: skozi preboj po pameti! Ne oklepajmo se preteklosti in strahu (4), ampak iščimo napredek, ki nosi dobro (1) za vse nas in za Zemljo (4).

*

12:12

Najprej poslušaj sebe, nato ‘ugibaj’ ali se trudi domnevati kaj drugi čutijo. Sedaj je čas, da si ljubeč/a do sebe. Sledi svojim sanjam.

Seštevek 6 te spodbuja, da se postaviš za sebe. Kako lahko na umirjen način poveš kaj te teži oziroma, česa si želiš?

*
13:13
Učiš se prevzemanja odgovornosti in vztrajanja. Potrpežljivost bo potrebna, da bi videli spremembe, ki si jih želimo. Ohrani trezno glavo in uporabi zdravo kmečko pamet.

Katera pot je najbolj poštena? Čeprav te morda čaka več dela, izberi pošteno in odgovorno pot.

*
14:14

Dvojni karmični dolg, zato se poraja vprašanje: ali se izogibaš resnice, odgovornosti in … najbolj poštenega pristopa? Kje ‘hvataš krivine’? Ker je seštevek 1, pojdi po tisti poti, ki je samostojna. Ne zanašaj se na druge.

Možno je, da bo življenje pred tebe postavilo skušnjave, zato malo bolj previdno te dni – beg pred obvezo (kakršnokoli) bo veliko bolj mamljiv kot sicer.

*

15:15

Hitre spremembe in preobrati so možni, zato je pomembno, da ne izgubiš bistva sebe. Kaj je res pomembno? Poišči svojega notranjega otroka in se poveži z njim – nato pa stopi na pot, ki resonira s tvojo največjo globino.

Na kaj bi bil otrok, ki si nekoč bil/a ponosen?

*

16:16

16 je karmično število, ki simbolizira učenje samozavesti – to malo hecno zveni  Torej, če imaš na kateremkoli področju občutek, da nisi dovolj sposoben/sposobna, 16 na to opozori

Zaradi seštevka 5 se ti obetajo spremembe, povezane s tujino ali sprejemanjem drugačnosti (morda tudi drugačnosti v sebi… skozi leta se spreminjamo)

*

17:17

Zavedati se moraš lastne dragocenosti in notranje moči. Zato sebe postavi na enakovredno mesto drugim ne glede na to, kaj ti okolica sporoča. Zaupaj v svoje znanje in sposobnosti. Ne zapiraj se vase.

Vprašaj se: kam odteka energija, pozornost, fokus? Kako si lahko bolj produktiven/produktivna, na način, da izpopolniš ali uporabiš svoje znanje?

*

18:18
Zdravljenje se bo pričelo, ko bomo razločili sebe in druge – a ne z egom, temveč s srcem. Ko odstranimo strah, ostane ljubezen.

Česa se bojiš? Se postaviš za sebe iz Ljubezni ali iz strahu? Zdaj je čas, da poslušaš sebe z Ljubeznijo in deluješ na nov, drugačen, pogumen, a srčen način. Naj te ne bo strah sprememb.

*

19:19

Karmično število 19 opozarja, da je na delu Ego, ki bo poskušal nagajat – torej, čim bolj umirjeno stopaj v pogovor, ki bi ti lahko stopil na živec.

V kakšni situaciji (odnosi, pogovor, sodelovanje) nagaja ego in se morda preveč trudiš pokazat, da imaš prav? Včasih morajo ljudje sami delat napake, da se naučijo.

*

20:20

Opazuj lastno stabilnost in suverenost, predvsem v pogovoru z osebami, katerih se morda bojiš, so ti neprijetni ali jih dojemaš kot avtoriteto. Obenem bodi pozoren/pozorna na priložnosti, ki ti jih bo nekdo ponudil. Bomo presegli previdnost in strah, ali se bomo zaprli vase in morda omahovali – to je izziv te situacije.

*

21:21

Število 2 opisuje potrebe/želje drugih in 1 naše. Torej,kako deluješ, ko se od tebe pričakuje nekaj drugega kot kar si ti želiš? Seštevek je 6 = Ljubezen do sebe, postavljanje meje in čarobna besedica ‘ne’.

Možno je, da ti bo nekdo dal dobro idejo ali nasvet, a odločitev je Tvoja.

*

22:22

Dve Mojstrski števili na kupu označujeta odločitev, ki bo dolgoročna. Prisluhni intuiciji. Zelo pomembno je, da se TI odločiš in izbiraš; ne da čakaš ali (te) bodo drugi izbrali.

Malo več odločnosti bo potrebno, a rezultati so zagotovljeni. Učinek bo trajen, zato pazljivo za kaj se odločaš. Vedno imamo svobodno voljo.

*

23:23

Nič ni narobe, če najprej nežno poskrbiš za sebe in nato za druge – tvoj notranji otrok potrebuje pozornost. Potem pa je čas za vprašanje: Ali prepuščaš odločitve v rokah drugih? Se spreminjaš po lastni ali tuji volji? Zdaj je čas za korak naprej po Tvoji poti!

Vprašaj se še: se zanašaš na mnenje ali reakcijo drugih? Zaradi koga si ne odločiš iti naprej? Same cifre govorijo o spremembi, ki naj ne bo odvisna od drugih ali o občutku ujetosti zaradi okolice/situacije…

 

..

 

11:22

Ta kombinacija vabi, da poslušaš svojo intuicijo – izbiraj tiste poti, ki bodo dolgoročno stabilne (22) in obenem zadoščajo tvojemu poslanstvu (11) – seštevek 6 (ljubezen do sebe) pa tudi opozarja, da imej sebe rad/a in ne imej takoj slabe vesti, če se odločaš za sebe dobro.

*

11:33
Mojstrsko število 11 opominja, da poslušaj intuicijo, 33 pa, da ne pozabi poskrbeti tudi za sebe. Si lahko kakšno zadolžitev ali delo prihraniš, morda preložiš ali razdeliš? Kako si lahko kar najbolj učinkovit/a? Tako boš lahko tudi več počival/a.
*
11:44
Število 44 simbolizira mojstrstvo manifestiranja. 11:44 sporoča, da so vsi odgovori v tebi. Prisluhni najbolj drobnemu glasku, katerega ste morda nekoliko zanemarjali. Nova pot se vije pred tabo, ni potrebe po strahu. Seštevek 1 namiguje, da bo odločitev na tebi. Česa si TI želiš?

*

11:55
Močna energija preboja, potreben bo pogum in usmerjenost na dvig energije, zato ne izgubi fokusa. Pomembno je, da v vsakem trenutku veš svojo smer in odločnost, saj je možno, da se bodo pojavile distrakcije in skušnjave.

22:11

Prisluhni svoji intuicij in izbiraj tiste poti, ki bodo dolgoročno stabilne (22) in obenem zadoščajo tvojemu poslanstvu (11) – seštevek 6 (ljubezen do sebe) pa tudi opozarja, da imej sebe rad/a in ne imej takoj slabe vesti, če se odločaš za sebe dobro. Močo opozorilo, da si na pravi poti, zato ne izgubljaj časa in svoje moči z nepomembnih.

*

22:22

Izjemno močne energije te obdajajo! Zdaj ni čas za polovične odločitve, zato se ne odločaj impulzivno. Dobro razmisli česa si želiš, nato verjemi, da ti bo uspelo. Življenje te podpira. Naj bodo tvoje misli usmerjene v daljno in dolgoročno prihodnost. Mojstrsko število 22 simbolizira mojstra gradnje za generacije, ki prihajajo. Kdo boš ti čez 20 let? Kakšno bo tvoje življenje?

*

22:33

Nekaj trajnega je v delu 😉 Nekaj novega, kar bo imelo dolgotrajen učinek. Opazuj kdaj si poln/ energije in kdaj je prisoten občutek, da jo izgubljaš – opazuj kdaj si in kdaj nisi radosten/a; to je mogočen smerokaz. Sledi tisti poti, ki je ljubeča do tebe in drugih. Toliko časa išči, da jo boš našel/a.

*

22:44

Obe števili sta Mojstrski: 22 simbolizira gradnjo za generacije, ki prihajajo in 44 mojstra manifestiranja preko gradnje: Seštevek 3 opozarja na otroške sanje & notranjega otroka. Je možno, da del sebe, ki ti je bil v otroštvu zelo pomemben, pozabljaš, ko načrtuješ prihodnost? Kako lahko preko izpolnitve sanj, ponudiš zdravljenje notranjemu otroku ”za nazaj”?

*

22:55

Možno je, da bo sprva spodbuda za spremembo ali drugačen način razmišljanja prišla od nekoga drugega; morda boš dobil/a navdih ob opazovanju nekoga – naj bo to zgolj navdih – odloči se sam/a. Pomagalo ti bo zelo drugače pogledati na svoje življenje in spremeniti smer, če se tako odločiš.

TE ZANIMA KOMBINACIJA, KI ŠE NI RAZLOŽENA?

Komentiraj in ponavljajoča se števila bom dodala.

Lili Sorum (ONA) osebna rast

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM se profesionalno ukvarja z numerologijo že več kot 15 let.
Revija Ona Plus jo imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije in borbe za človekove pravice.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, terapije in coaching, predajanje znanja – vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega, ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

 

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti. Na voljo so pisne analize, ki bodo z vami vedno ali pa 1 na 1 osebno srečanje, ki je možno tudi preko video klica.

Vabljeni v raziskovanje

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja