Leto 2020: Vaš predmetnik

Leto 2020 se bo zapisalo v zgodovino človeštva kot čas spopada med Lučjo in Temo. Na ravni posameznika to pomeni, da se bomo soočali s svojo lastno senco. Ne ustrašite se! To preprosto pomeni, da boste lažje pokukali v svojo podzavest in sijali še bolj kot prej. Veda o številih vam lahko pomaga razkriti kaj ti izzivi bodo.

Predvidevati je, da se bomo soočali s svojimi najbolj globokimi strahovi. No, le kod drugod bi se lahko skrivala naša tema in senca, če ne ravno v nas samih in naših strahovih. Zato, pogumno izzivom naproti!

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem. Premagani izzivi prinašajo najlepšo nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Kaj vas čaka? Odgovor se skriva v vašem rojstnem datumu!

 

leto 2020 Lili sorum predmetnik numerologija

1

Učite se samostojnosti in urite v sposobnosti vodenja, zato bi na kratko lahko dejali: stopajte pogumno po svoji poti. Učite se prepoznati lastno domiselnost, kreativnost ter izvirnost. Ne čakajte na priložnost, ustvarite jo! Ne bojte se novega. Prevzemite pobudo! Pričnite z delom in ne odlašajte ter ga ne odlagajte, češ predolgo časa traja. Verjemite vase, tudi ko ste vi edini, ki verjame v pozitiven izzid. Pomislite kako so iznašli največje izume tega časa?  Z dvomi prav gotovo ne…

2

Učite se drugačnega načina komunikacije. Opazujte kdaj se želite za vsako ceno ogniti prepiru, predvsem kadar je druga oseba agresivna v izražanju. Na umirjen, a asertiven način postavite mejo in se postavite za sebe. V sklopu te lekcije se lahko čutite zapostavljeni ali obratno, imeli bi lahko občutek, da ste v središču negativne pozornosti. Vedno ste v dinamičnem  odnosu z drugimi, saj ste polovica pretoka energije. Sproti se pogovorite o vsem, kar vas moti. Razčiščujte odnose takoj.

3

Učili se boste učinkovito usmerjati svojo domišljijo. Na nenavaden način se bo pričakovalo, da odrastete. Kako želite, da vas svet sprejema? Najprej se sami kot take doživljajte, da bi vas lahko še svet. Pogumno povejte svoje mnenje tudi kadar je v nasprotju z mnenjem sogovornika. Okrepite svojo samopodobo. Ognite se pretiravanju in čenčam, ki so vir zamer, zaradi katerih boste izgubili dobre ljudi, saj jih boste prizadeli. Poiščite ventil za izražanje, oblikujte, ustvarjajte, pojte itd.

4

Učite se opustiti občutke trme, krivde in trditve, da imate prav. V določenih situacijah boste tako naravnost rigidni. Sprejmite drugačnost. Seveda je izziv projekte dokončati, predvsem kadar so le-ti težavni. Uprite se skušnjavi, da bi si premislili ter jih ovrgli. Seveda velja tudi obratno: ne oklepajte se ničesar, kar je že umrlo. Uporabite svojo domišljijo za popestritev obveznosti, ne za iskanje izgovora. Možno je, da boste podoživeli strah iz preteklosti. Ne zaidite v vlogo žrtve.

 

5

Nenadni premiki prinašajo stres in obenem veliko modrosti. Učite se zaupati, da ste v vsakem trenutku varni. Učite se zaupati življenju in sebi. Obenem se učite razlikovati med željo po spremembi in prirojeno nagnjenostjo k izogibanju neprijetnega, pa naj gre za domačo nalogo ali obisk zobozdravnika. Pojavila se bo tujina. Tam bo prilagajanje nujno potrebno in tako boste lažje osvojili lekcijo. Ne omahujte, ko začutite klic duše in ne izogibajte se obveznosti, da si ne nakopljete karme.

6

Leto 2020 prinaša zahtevne lekcije ljubezni do sebe. Učite se ohranitve ravnotežja med različnimi področji življenja. Zavedajte se svoje vrednosti  kot družinski član, kot prijatelj, kot sosed, kot sodelavec in predvsem kot človeško bitje. Vsaka vloga ki jo imate je pomembna. Zakaj? Ker ste vi pomembni! Zavedanje se prične pri vas. Lastna vrednost je en izmed najbolj ključnih aspektov te lekcije. Ne postavljajte vedno druge pred sebe. Rada poudarim, da postavite sebe na enakovredno mesto.

  

7

Učite se prepoznavati sebe in lastno resnico! Obenem se učite uživati v svoji družbi. Prav vsak trenutek svojega življenja boste preživeli pravzaprav sami s seboj. Torej, kakšnih 70, 80, 90 let vas čaka skupaj s seboj, kaj ne bi bilo dobrodošlo, da bi se poznali in prijazno poskrbeli zase? Seveda ne morete ustreči vsem. Uganete katera je najpomembnejša oseba, ki naj vas odobrava? Vi sami. Delujte na svoj poseben način in obenem raziskujte nepoznano. Zdaj je čas za vaš osebnostni razvoj.

 

8

Učite se sprejemanja tuje avtoritete in vzpostavljanja svoje. Opazujte kako znate ravnati s svojo lastno močjo. Kdaj dobesedno zapravljate svojo energijo, čas in denar? Učite se biti učinkoviti ter odločni, ne da bi bili ukazovalni ali celo zaverovani v sebe. Izzivi ega bodo močni. Zaupate v lastne sposobnosti brez, da bi vam to stopilo v glavo? Opominjajte se, da  so dobrine namenjene skupnemu dobremu in ne sebičnemu kopičenju. Nikakor ne bodite nestrpni. Obilje pa bi se moralo povečati.

 

9

Učite se zaključevanja, sprejemanja sprememb in preobrazbe. Učite se odpustiti, spustiti in dopustiti, da odidejo osebe, situacije, predmeti itd. Pustite preteklost tam, kamor sodi: v preteklosti. Ne more se ponoviti, če ji vi ne dopustite. Kako doprinašate skupnemu dobremu? Soočate se z izzivi perfekcionizma. Učite se biti sočutni tudi do tistih, za katere se zdi, da si tega ne zaslužijo. Zahtevno, kajne? Namenjeno je močnim. Urite v zaznavi podrobnosti, saj ste nagnjeni k posploševanju.

Ne glede na seštevek rojstnega datuma, pa se pripravite na nihanja in  nepričakovane spremembe. Ne bo konec sveta, bo pa pričetek konca ustaljenih sistemov, ki več kot očitno ne delujejo več. Na ravni sveta se obetajo močne sistemske spremembe. Na ravni posameznika pa se bo spreminjal način kako delujemo na najbolj osnovni ravni. Torej, ubadali se bomo s svojimi strahovi, preteklostjo in najpomembneje, občutkom varnosti. Predvidevati je, da nas bo samo življenje potisnilo ven iz območja udobja. Zdelo se bo, da padamo iz ene skrajnosti v drugo. Bodimo predvsem iskreni, pošteni ter v svoji integriteti.

Rodili smo se, da bi se razvijali, rasli in bili kar najboljša oseba, kar smo lahko. A to seveda ni tako preprosto, kajne? Včasih se zdi, da bolj kot smo pošteni, slabše se nam piše. Leto 2019 smo numerologi označili kot najbolj karmično leto tisočletja, pred nami pa se odpira podobno naporno leto 2020, v katerem bomo nihali iz ene skrajnosti v drugo.

Pripravite se, da boste spoznali popolnoma novo plat sebe, … in drugih.

Corona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Delujmo po pameti in previdno, pa brez panike. Nasveti vas čakajo na povezavi spodaj.

Celoten prispevek si preberite TULE

Postopek razmejevanja energij in postavljanja zaščite

Ogled videa TULE

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Leto 2020: lekcije, izzivi in usmeritve 10

V reviji Suzy smo tudi pisali o lekcijah letošnjega leta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja