Maj 2020 nas opominja: preteklost se ne more ponoviti, če ji vi ne dovolite.

Mnogokrat pa priplavajo na površje občutki, katerih naloga je nam pomagati prepoznati česa si več ne želimo. Pri notranjem intenzivnem doživljanju pa pomaga gibanje, zato ne sedite križem rok (in nog).

Takšnega video mesečnika še ni bilo!

Presenečenje za 8-letnega Filipa ob prisrčni zgodbi učiteljice, ki je postala učenka! Prvič učenje numerologije. Ogledali si bomo aerial dance s Tamio Šeme. Z nami Jakob Kapus – beseda je tekla o zdravljenju preko gibanja, jogi, meditaciji in zdravem načinu življenja.

8. maj ob 8:oo zjutraj vabljeni v najino jutro!

<– Kliknite za ogled video mesečnika

PRETEKLOST TRKA NA VRATA

Tokratni pogled v preteklost je namenjen ocenjevanju napredka in pa odločitev zaključevanja. Ocenite napredek, ki ste ga dosegli od leta 2012. Ste bolj osebnostno izoblikovani, čustveno zreli, poslovno uspešni, fizično močni in zdravi, duhovno napredovali?

Vprašanje, ki se postavlja v ospredje je: kje vas več ni?

V kaj (odnos, navado, zanimanje, delo,…) ne vlagate več svoje energije na enak način, ne vlagate več radosti, ljubezni, strasti?

Kaj več nima ključnega pomena?

Kaj so vaši osebni temeljni gradniki?

Si želite, da tako ostane še vsaj 20 let?

JUNIJA NOVI ZAČETKI, ZDAJ ZAKLJUČKI

Maj je čas pogleda v preteklost in sedanjost. Namen tega analiziranja so korenite spremembe strukture vašega vsakdanjika in naše širše družbe. Ne oklepajte se ničesar, saj je sama energija, ki nas obdaja zelo neoprijemljiva. Zdaj ni čas za nove začetke, pogumne spremembe, ampak za odločitev, da se boste pogumno podali na nov pot junija.

DRUGAČNOST SILI NA PLANO
Zarečenega kruha se največ poje, kajne? Maj nam bo postregel z ravno tem kruhkom. Opazili boste karakteristike sebe, ki jih ne sprva ne boste prepoznali, saj bodo drugačne kot ste vi sicer. Raziskujte svojo drugo in drugačno plat. Saj ni nujno slaba!

DUHOVNA LEKCIJA: SOČUTJE DO DRUGAČNIH

Maj prinaša lekcijo sočutja do drugačnih, karkoli ta drugačnost je. Naj gre za način delovanja, razmišljanja, spolne usmerjenosti, verskega prepričanja ali pa denimo načina kako skuhamo kavo. Samo, ker menimo, da bi se morala dotična oseba drugače vesti ali odločiti v dani situaciji, to ne pomeni, da si ne zasluži sočutja. Pravzaprav zagotovo ne vemo cele zgodbe, ozadja (otroštva, strahov, vzorcev manjvrednosti itd), ki so vplivala na to osebo. Običajno smo tako zelo pametni kaj naj bi drugi počeli. Bodimo zgolj sočutni.

ZDRAVLJENJE PREKO GIBANJA

Ko se zasedimo, se naša energija upočasni. Nič ni narobe s počitkom in uživanjem, a dolgoročno je pretirano posedanje in fizična neaktivnost škodljiva za naše zdravje. Maj prinaša vpliv števila 5, ki simbolizira gibanje. Vibracija maja 2020 pa nosi energijo števila 9, ki simbolizira zdravljenje. Kako zelo se bolje počutimo po fizični aktivnosti, kajne? Še, ko dobro zribamo avto ali kuhinjo, je dober občutek, kajne? Torej, gibajte se! Morda pa je zdaj idealen trenutek, da poskusite jogo, pilates, tai chi, chi qong in podobne oblike gibanja, ki so namenjene uravnovešanju naših meridianov.

Vsak izmed nas je unikat in kot tak neprecenljiv. Negujte sebe kot bi negovali največji in najbolj dragocen diamant. No, ne zaklenite sebe v neprodorni sef (smeh), ampak brišite prah z najbolj nežno krpico in se občudujte. Ljubezen je tista, ki zdravi. Prične pa se vedno v Ljubezni do sebe, kateri se lahko še nekdo pridruži. Če sami sebe ne ljubite, se druga oseba nima ‘kam’ pridružiti.

Z Ljubeznijo za vas,

MAJ pomembni datumi:

5. 5. 2020: izbruh energije drugačnosti

11. 5.: zdravite notranjega otroka

14. 5.: močno karmičen dan, poudarja obveze

22. 5.: strukture padajo, nove se gradijo

več v posnetku

Lili Sorum numerologija osebna rast numeroskop

Čarobni dotik fotografije ima Jože Suhadolnik: http://www.suhadolnik.eu

Video mesečnik za februar si oglejte TULE

Fejsbukajmo skupaj TULE

Na Instagramu ful dogaja TULE

Maj 2020 prinaša korenite spremembe strukture, zaključke in reevalvacijo preteklosti 1

TV ODDAJA ONSTRAN RAZUMA

O aktualnih dogodkih, Corona virusu, karanteni, odnosih in vplivu dogajanja na nas, o politiki in globalnih spremembah, o karmi, o spremembi imena, o pomoči numerologije in še marsikaj, in še marsikaj!

Posnetek si oglejte TULE

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, numerologija

Corona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Numerologija ni prerokovanje, zato ”ne vidi” kaj se bo zgodilo (virus) ampak KAJkot premik, posledica, izziv in blagoslov se dogaja v danem obdobju.  Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Celoten prispevek si preberite TULE

Postopek razmejevanja energij in postavljanja zaščite

Poseben in preprost postopek, ki razmeji energije vas in druge osebe, tudi vas in preteklosti, navade, škodljivega vzorca itd in prinaša tudi zdravljenje!

Ogled videa TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja