Marec bo poseben!

Vsak mesec prinaša svojo specifično energijo. Marec, kot tretji mesec, vedno prinese malo več radostne in ustvarjalne energije ter nas na osebnostnem nivoju ponese nazaj v naše otroštvo.

Vpliv števila 3 je blagodejen za vse, ki ste radi ustvarjalni in duhoviti; pretirano resnim pa pomaga k sprostitvi.

 

V otroštvu oblikujemo svoje prve odnose in nazore na svet, katere predelujemo tekom celotnega življenja. To ni nujno negativen proces.  Življenje je rast in razvoj. Hočemo ali nočemo, spreminjamo se. Dva dneva si nista enaka, dve osebi si nista enaki – no, še mi si nismo enaki kot smo bili še teden nazaj. To je naravni proces življenja, kot pa je tudi odraščanje.

Torej, svoje poglede na svet in odzivanje spreminjamo tekom celotnega življenja, bi morda bil bolj primeren izraz. Energija meseca marca nas bo vedno znova opominjala kako pomembna je zbira besed. Že pri tem primeru vidimo kako lahko izraz ”predelovati” zveni negativno ali naporno, medtem, ko nam je seveda logično, da se spreminjamo.

Vas vaši miselni vzorci podpirajo ali zavirajo? So vaše izbire za vas dobre, ali ste na ‘avtopilotu’? Tokrat z nami Jakob Kapus, s katerim sva spregovorila kako si pomagati z majhnimi koraki do velikih sprememb.

Ker brez zanimivosti iz Slovenije ne gre, si bomo ogledali Lovrenška jezera in pa Pot med krošnjami. Dotaknili se bomo še zgodbe o grdem račku in pa Dneva žena.

<– Kliknite za ogled video mesečnika

NISTE ZADOVOLJNI? DELUJTE DRUGAČE!

Besede tvorijo miselne vzorce in prepričanja, ki nas omejujejo ali pa podpirajo, odvisno od situacije. Včasih je lahko omejujoče prepričanje še kako dobrodošlo (da denimo ne skušamo preskočiti nevarnega prepada v visokogorju). Mi smo tisti, ki odločamo kaj mislimo ter kaj menimo, zato se ne pozabite vedno znova vprašati: ”KAJ PA JAZ MISLIM?”

Zdaj je čas, da oblikujete svoje lastno mnenje na vseh področjih življenja. Naj ne temelji na besedah vaših staršev, na pričakovanju okolice in stigmah družbe. Marca nas bo sam ritem življenja vedno znova postavljal v situacije, v katerih naj bi sami oblikovali svoje mnenje in spreminjali svoje odzive v bolj zrele. Delujte torej bolj odraslo. V smeti z izgovori in prelaganji.

.

ENERGIJA PODPIRA VISOKE IN DRUGAČNE CILJE

V drugi polovici meseca bo opazna sprememba v energiji. Več bo zanosa zato: če ste pozitivno usmerjeni, boste svoje cilje postavili višje in bolj drzno. Negativno razpoloženi pa bi lahko postajali vse bolj zagrenjeni, saj včasih je res tako, da nas mora življenje potisniti v kot, da nam po domače povedano ‘poči film’. Vsi, ki imate občutek ujetosti in nemoči, bi se lahko soočali s povečanimi težavami, da bi prepoznali, da imate moč in več možnosti kot se zdi. Seveda vsi kdaj predolgo časa vztrajamo, a so dnevi in situacije, ko nam to škoduje. Zdaj je tak čas. Poskusite se drugače lotiti zadev, če dano ravnanje ne deluje kot bi želeli.

.

VEDNO JE MOŽNO NAJTI DRUGO POT

Vedno imamo izbiro. Resda se ne zdi tako, ko omenjamo ekstremno žalostne dogodke kot je smrt ljubljenega, vojna, lakota in podobno. A veste, za sebe imate izbiro. Dokler smo živi, se odločamo ali je življenje lepo ali ne. Je že res, da morda včasih ni lepo, je pa vedno vredno živeti. In, ko ste žalostni, prizadeti, razočarani, utrujeni itd, se opomnite, da ste še vedno živi. Ne zanikajte svojih čustev, ampak si dajte dogleden čas, da se pozdravite. Vsaka izguba ne zahteva žalovanja, a včasih nas tudi najbolj neznatna razočaranja lahko močno prizadenejo. To se običajno zgodi kadar od sebe zahtevamo preveč – majhno razočaranje je sprožilec spomina.

.

SPROŽAJO SE SPOMINI

Pričenja se proces pregledovanja spominov in tistih načel, ki so zastarela. Morda pa niste takšni kot menite, da ste in je čas za revizijo. Tega ne preberite kot kritiko. Mnogo ste se naučili v zadnjih letih – ste se za to pohvalili? Maja bomo zaključevali proces preteklosti, zato si vzemite čas in si postavljajte sledeča vprašanja:

  • Kaj jaz mislim o svojem otroštvu?
  • Kaj menim o svoji mami? Kaj pa očetu?
  • Kako doživljam svoje najdražje sedaj in kako sem jih nekaj let nazaj?
  • Kako danes gledam na prvič, ko je bilo moje srce strto?
  • Kako bi lahko v preteklosti drugače ravnal?
  • Kaj je najbolj pogost očitek, ki ga prejemam od okolice?
  • Kakšen človek sem bil/a in kdo želim biti?

.

ODLOČAMO SE ZA SVOJO PRIHODNOST

Zato naj bodo naše odločitve kvalitetne! Vzemite si dovolj časa za sebe. V tem času je priporočljivo razstrupljanje tako telesa kot uma kot čustev. Preživite več časa v naravi, v tišini in prisluhnite svojim mislim. Opazujte kaj v resnici razmišljate večino dneva. Ste posmehljivi do drugih, pa tega niti ne zaznate? Morda pa ste kot spužva in tujo bolečino nekako prevzemate nase?

.

ČAS JE ZA SPOZNAVANJE SEBE

V osnovni šoli imamo predmeta Spoznavanje družbe in Spoznavanje narave. Zdaj je čas za Spoznavanje vas samih. Prepoznavajte kaj vas krepi in kaj ne. Raziskujte kaj vam dobro dene in kaj ne. Niti najmanj ni pomembno kaj so vam povedali. Osredotočite se na to, kar občutite VI.

.

KO SMO, KDOR SMO, PRITEGNEMO SEBI PODOBNE

Saj, dokler se trudimo biti nekdo, kdor nismo, oddajamo neko hecno verzijo sebe v okolico, ki je seveda izkrivljena. Seveda prikličemo osebe, ki so podobno ‘hecni’. Šele, ko smo kdor smo, lahko sijemo in tako prikličemo sebi podobe.

Če bi se sonce pretvarjalo, da je oblak,

bi bilo nesrečno sredi nevihte, kajne?

.

NOTRANJI OTROK, OTROŠTVO IN (PRE)RESNOST

Vsi poznamo primere otrok, ki so bili prezreli za svoja leta, preveč pridni in mirni, pa se jim je življenje zelo spremenilo med puberteto. Obdobje uporništva je pravzaprav pomemben čas postavljanja svojih mej in mnenj. In za tovrstno obdobje se vedno lahko odločimo. Energija vas marca podpira ravno v tem.

Postavite na novo svoje mnenje, vrednote, načela, prioritete, meje in pa cilje.

Naj bodo VAŠI!

.

Z Ljubeznijo za vas,

avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach,

Lili Sorum

MAREC pomembni datumi:

3. 3. 2020: TRAJNE SPREMEMBE

11. 3.: zdravite občutek ujetosti

22. 3.: spremenite odnos do sebe

30. 3.: ven iz toksičnih odnosov

več v posnetku

Lili Sorum marec 2020 numerologija mesečnik

Kliknite za ogled video posnetka

.

Dan žena je vse večkrat deležen kritike, da gre zgolj za še en skomercializiran praznik ob katerem si najbolj manejo roke cvetličarji.

Izvolite nežen opomnik, da je ženstvena energija še kako pomembna in eno lepo zaključno misel za gospode.

Kliknite za ogled prisrčnega video posnetka TULE

Video mesečnik za februar si oglejte TULE

Fejsbukajmo skupaj TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja