Vse je energija, to vemo. Vse je vibracija, tega se zavedamo.

Števila so naši sopotniki, če jih le opazimo.

Mojstrstvo preko števil

Imenujemo jih Mojstrska števila, ker so močnejša od ˝navadnih˝ števil. V sebi nosijo močne vibracije.

 

Vsako od njih ima svoje ezoterično ime, ki nam razkrije njihov pomen in namen tega števila:

Mojstrska števila 1

 

Vsa Števila mojstrstva prinašajo integriranje duhovnih informacij. Učenje le-teh pa pride mnogokrat skozi razne teste, stresne okoliščine ter tegobe posameznika, ki ima Mojstrsko število v svojih numeroloških izračunih ali rojstnem datumu.

Pomembno je vedeti sledeče:

Mojstrsko število samo po sebi ne pomeni, da je nekdo, ki ga ima pametnejši ali sposobnejši, zato ker ga ima. Torej, ni dokazilo o dosežku, temveč smerokaz možnosti doseganja višjih, zahtevnejših nivojev, preko korektnih izbir. Naporno je biti vedno najboljša oseba, kar smo lahko, a obenem nujno potrebno, da bi delovali na nivoju Mojstrskgea števila.

Kadar ta oseba sledi (predvsem) svojemu egu, se fokusira na materialni svet in deluje z negativnimi energijami, potem deluje v skladu z nižjimi vibracijami Števil mojstrstva, torej pod vplivi števil 2, 4, 6, 8, … je to kaj slabega? Kaj pa še! Preprosto pomeni, da se ta oseba še uči preiti oziroma preseči izzive ega in nižjih vibracij.

Samo dve poti sta.

Se pa seveda lahko izmenjavata!

Saj smo na koncu dneva človeško bitje in se učimo. Torej, tudi tisti, ki večino časa delujejo na višjih, mojstrskih vibracijah, venomer delujejo tudi na vibraciji seštevka tega Mojstrskega števila.

 

Morda se sliši mamljivo, in bleščeče… a v realnosti ni lahko biti nekdo, ki ima Število mojstrstva. Vedno je vpliv tako višjih kot tudi nižjih vibracij, zato se taka oseba velikokrat čuti razpeta med dvema svetovoma. Zdi se, da srednje poti ni. Če preda svoje življenje višjim idealom, deluje na višjih vibracija in, če je vpet v materialni svet, deluje na nižjih.

 

Mojstrska števila 2

POGOSTO VPRAŠANJE

Mnogokrat sem vprašana zakaj moje tedenske napovedi ne vključujejo Mojstrskih števil. Z vsem spoštovanjem do vseh, ki imamo Mojstrska števila: moj izkušnje kažejo, da so v praksi, torej v vsakodnevnem življenju mnogo bolj uporabne smernice za ‘nižje število’, kot so za Mojstrsko vibracijo. V primeru, da vam je to premalo, seveda lahko osebno napoved naročite in se bom poglobila točno v vaš rojstni datum in obdobje, ki vas zanima. Kontaktirate me lahko preko LS@lili-sorum.com

Mojstrska števila 2

OPOZORILO!

Pravo Mojstrsko število je samo, ko je seštevek rojstnega datuma Mojstrsko število!

  Denimo oseba, rojena dne 4. 3. 2002.

Primer: 5. 9.1986
– 1 način 5 + 9 + 1986 = seštevek 2000    2 + 0 + 0 + 0 = 2

– 2 način: 5 + 9 + 24 (seštevek 1986) = 38  = 11 = 2

Oseba rojena 4. 3. 2002 ima pravo Mojstrsko število 11/2 kot Število življenjske poti.

Oseba rojena 5.9.1986 pa je Mojster v nastajanju, saj govorimo o delnem seštevku.

Mojstrska števila 2

 

Duhovna numerologija pravi:
ko je bila duša še v duhovni obliki, se je prostovoljno javila, da se bo vrnila na Zemljo ter pomaga človeštvu doseči višje zavedanje. Bodimo hvaležni osebam s Števili Mojstrstva za njihov vpliv na trenutno realnost. Upajmo, da bo vedno pozitiven.

 

Vsako število je s seboj prineslo kup izzivov, zato jih zapišemo v obliki 11/2,  22/4,  33/6.
Vedno imamo izbiro! Možno je, da se je duša utelesila z Mojstrskim številom, a tekom inkarnacije presodila, da so ti izzivi prenaporni. Vsi se kdaj precenimo, ali ugotovimo, da smo od sebe preprosto preveč pričakovali. Delovanje posameznika je tako primarno na nivoju nižjega števila (torej ne 11, ampak 2) – kar ni nič narobe. Vesno imamo izbiro!

Pomembno pa je zavedanje, da samo zato, ker ima nekdo karmični dolg, še ni slaba oseba in samo zato, ker ima nekdo Mojstrsko število, še ni ‘razsvetljen’ in dober. Smo skupek naših odločitev, ki seveda s seboj prinašajo posledice.

numerologija lotus

Opozoriti je potrebno, da imajo ti duhovni darovi lahko tudi negativen učinek: lahko povzročajo napetost, izjemno nemirnost, bolezen ali psihične probleme, kadar energija teh darov ni pravilno kanalizirana – kadar ni usmerjena v dobrobit človeštva … Vsekakor ni preprosto najti duhovno usmerjenost v tem svetu, ki je poln nasilja, negativizma, materializma ter zadovoljevanja osebnih potreb ter želja.

Ideali ter cilji mojstrskih vibracij so izjemno visoki. Notranje vodstvo mojstrskih števil je dovolj močno razvito, da je vedno čutiti njegov vpliv. To pa spodbuja osebo s Številom mojstrstva k nagibanju k popolnosti, k življenju v višjem stanju zavesti, kar pa pomeni, da ta oseba ni vedno pripravljena sprejeti tistega, kar vidi. Njihovo življenje je kot en velik test;  in to vsakodneven test…

V numerologiji na vibracije števil mojstrstva radi gledamo kot na svetlobo, zelo svetlo gorečo zvezdo, ki blesti med nami, navadnimi zvezdicami.

numerologija lotus

KJE NAJDEMO MOJSTRSKA ŠTEVILA

DATUM

Vsak mesec ima datuma 11 in 22; podobno je tudi mesec november zapis števila 11.

Torej, ta dva dneva in celoten mesec simbolizirajo obdobje višjih vibracij, ko lažje dostopamo do svojih lastnih zakladnic znanja v naši podzavesti. 11 simbolizira intuicijo in modrost, 22 pa manifestiranje in gradnjo. Izkoristimo predvsem datuma 11.2. in 22.4. – naj nas energija podpira.

URA

Predvsem ponavljajoči se zapis ure, torej: 11:11, 22:22 in seveda kombinacije s števili 11, 22, 33, 44… Ob tej uri pošljite pomemben email, prošnjo vesolju, pokličite osebo ali storite korak naprej. 11:11 je minuta za zdravljenje Zemlje, naše matere – pošiljajte ji Ljubezen. Prispevek o pomenu 11:11 preberite TU

POZORNO GLEJMO OKOLI SEBE

Opazujmo napise na reklamah, registrske številke, uro na roki ali mobitelu, ko prejmemo klic; napise na tleh, stenah, številko strani v knjigi ali reviji in podobno. Števila nas mnogo bolj spremljajo kot se zavedamo.

DATUM ROJSTVA

Smo rojeni 11. ali 22.?

Več o datumu rojstva vas čaka: TU

Je delni seštevek vašega rojstnega datuma 11, 22, 33…. ? Vaša pot je pot nastajajočega Mojstra.

O Številu življenjske poti preberite več: TU

OSEBNA ŠTEVILA

Imamo 5 osebnih števil, ki jih izračunamo iz imena in priimka ob rojstvu.

 

Izračunaj: OSEBNA ŠTEVILA 

Napiši svoje ime in priimek kot ob rojstu ter rojstni datum.

Nato podpiši vrednost vsake črke kot na sliki spodaj:

Mojstrska števila 5

 

Načini seštevanja so različni.

Nekateri prisegajo na seštevek vsega in nato seštevanje posameznih cifer v seštevku. Drugi seštejejo posebej ime in posebej priimek, oziroma dan, mesec in leto in nato seštevek obeh/vseh treh seštevkov.

Velja pa: pravo Mojstrsko število je kadar je seštevek 11, 22, 33 itd – seveda je to prej redkost kot pravilo, kot so tudi pravi Mojstri med nami bolj redki.

 

Osebna števila numerologija Lili Sorum

 

Forumule:

Število življenjske poti = seštej rojstni datum do ene cifre

Kaj ste bili rojeni, da postanete?

Število usode = seštej vse črke imena in priimka

Kakšno je vaše poslanstvo, namen?

Število duše = seštej samoglasnike imena in priimka

Kukamo v srček & dušo – v globine.

Število osebnosti = seštej soglasnike imena in priimka

Kako vas vidijo osebe okoli vas?

Število zrelosti = Št. življenjske poti + Št. usode

Kaj lahko pričakujete, ko boste dosegli svoj vrhunec?

Odgovor je: harmonijo, ko vaš notranji in zunanji jaz pričneta delovati v sozvočju.

planeti v cifrah numerologija teden lili sorum Na večer PRED polno Luno Horoskop & Numerologija lili sorum merlin astrologija

Primer izračuna:

Ana Lukšega  17. 6. 1966 

Število življenjske poti = 9

Število usode = 2

Število duše = 11/2

Število osebnosti = 9

Število zrelosti = 2

Prisostnost Mojstrskega števila je tudi v letnici 66.

Ime Ana = 7

Priimek Lukšega = 22/4

Ste našli Mojstrska števila? 

LiLi SoRuM

 

Sorodne Objave