November je mojstrski mesec

November prinaša energijo števila 11, ki spodbuja, da smo mojster sebe in, da poslušamo svojo intuicijo.

WEBINAR   z LiLi SoRuM

Trenutna situacija žal onemogoča izvedbo tradicionalnih in priljubljenih delavnic za leto, ki prihaja po Sloveniji – tokrat

KAR PRI VAS DOMA!

Vse o letu 2021

iz prve roke

TUKAJ

Lili Sorum webinar dom 2021

November: video mesečnik

 

Prisluhnite zanimivemu video mesečniku,

ki še dodatno razkriva kaj november skriva.

 

<-Kliknite za ogled video mesečnika

November

 November smatramo za mojstrski mesec zaradi vpliva  števila 11. Prinesel nam bo pomembna spoznanja, nauke in uvide, a le, če boste prisluhnili svoji intuiciji. Obenem pa se nam obetajo bolj čustveno nabiti trenutki.

Število 11 spominja na tračnice. Vodijo nas v daljavo, prihajajo iz daljave, zdijo se neskončne in leva se nikoli ne dotakne desne. Vas to spominja a nekaj, česar se nikakor ne uspete dotakniti v življenju?

Samo tračnice niso dovolj, kajne? Morda neposrečena primerjava, a ne bodite le tračnice nekomu drugemu (po domače: naj se drugi ne ”šlepajo” na vašem trudu) in enako tudi vi ne iščite izgovora.

 

STE MOJSTER SEBE

Vsak izmed nas ima svojo pot, svoje lekcije, svoje talente in darove. Samo vaša izbira naj bo kako boste po svoji poti stopali. Seveda pa vas bo življenje preskušalo. November definitivno prinaša situacije, v katerih se bo zdelo, da hodite po tračnicah, imate pa le eno nogo (pomežik). Zdelo se bo, da gremo levo in desno, da nikamor ne pridemo in, da bolj kot ne, le ravnotežje lovimo.

 

VAŠE ŽIVLJENJE JE VAŠA IZBIRA

Nikoli ne predajte svoje moči drugim. Rodili ste se, da bi živeli. Tu ste, da bi bili najboljša verzija sebe in tako, z vsemi nami, ustvarjali najboljši možni svet. Ste unikat. Niste kopija. Bodite neponovljivi. Ker to ste.

 

VEDNO IMATE VPLIV: NASE

Morda ne boste mogli vplivati na okoliščine in dano izbiro, vedno pa lahko vplivate nase. Bodite usmerjeni v pozitivo in v iskanje dobre rešitve. Morda že sem ter tja prija tarnanje, a to ne bo prineslo koraka naprej – le nazaj in globlje v tisto, nad čimer se pritožujete.

INTUICIJA GLASNEJŠA

Prisluhnite svojemu notranjemu glasku. Sprašujte se pomembna vprašanja in opazujte vzgibe, ki se prebujajo. Bodite pozorni na prebliske in uvide. November je enkraten mesec za delo na sebi, več meditacije in časa, preživetega v naravi.

KAJ PA ROMANTIKA?

Tračnici lahko simbolizirata tudi odnos, kajne? Kako bi opisali odnosi, katerih del ste? Kakšne ljudi imate okoli sebe? So vaša izbira. Energije novembra bodo poudarile potrebo po bližini, domačnosti, potrebo po pripadanju in seveda posledično bolj izpostavile tiste odnose, kjer teh toplih občutkov ni.

POLEPŠAJTE DOM
November je izvrsten čas za domačnost doma. Svečke, prijeten topel ambient, glasba, dišave… karkoli za vas pomeni domačnost. Velika verjetno je, da bomo raje doma. Bolj bomo uživali v domači hrani, toplini domačega naslanjača in občutku varnosti.

Pomembno je, da se v lastnem domu počutite varno in udobno. Obenem pa si novembra drznite s svojimi mislimi pokukati izven okvirjev navade in (lažne) varnosti – kaj, pa če bi…

intuicija

INTUICIJA: jo krepite ali sabotirate?

DARILO ZA VAS: brezplačna delavnica ~ prenesite pdf in … si drznite biti vse, kar ste in še več!

Delovni zvezek vas čaka: TUKAJ

Lili Sorum 2020 numerologija ona drzni si

DRZNI SI BITI VSE, KAR SI IN ŠE VEČ

DARILO ZA VAS: brezplačna delavnica ~ prenesite pdf in … si drznite biti vse, kar ste in še več!

Delovni zvezek vas čaka: TUKAJ

NOVEMBER pomembni datumi:

11. 11. 2020: stojte v svoji polni moči

22. 11.: kako ste lahko mojstrski?

več v posnetku

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

webinar lili sorum ugodje doma november leto 2021
Lili Sorum webinar dom 2021

NOVO! WEBINAR – ji   z LiLi SoRuM

Trenutna situacija žal onemogoča izvedbo tradicionalnih in priljubljenih delavnic za leto, ki prihaja po Sloveniji – tokrat BO KAR PRI VAS DOMA!

Vse o letu 2021 iz prve roke TUKAJ

.

.

November, jesenski november je tu.

Namenite deževne popoldneve sebi, svoji osebni in duhovni rasti,

večere pa bolj strastnim trenutkom.

LSM lili sorum ona oktober

Video mesečnik si oglejte TULE        Fejsbukajmo skupaj TULE        Na Instagramu ful dogaja TULE

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja