Korona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Numerologija, več tisočletij stara veda o vplivu števil, ne sodi v prerokovanje, absolutno pa nudi razlago in drugačen pogled na marsikaj.
.
Ponovimo: leto 2020 je leto spopada med Svetlobo in Temo. To se bo na osebni ravni odražalo predvsem v naših odzivih, ki bodo izhajali ali iz Ljubezni in zaupanja (Svetloba) ali pa iz strahu (tema). Pričakujemo lahko težke izzive, in Corona virus, se bojim, je le prvi izmed.
.
Seštevek letnice 2020 je 4. To število povezujemo s fizičnim telesom in tudi zdravjem. Zanimivost: Kitajska je letos v letu 4, zato ni presenetljivo, da se je bolezen tam pričela. Slovenija je letos pod vplivom števila 8, zato predvsem delamo na lastni organiziranosti in učinkovitosti.Izjemno očitno bo, kje ”škripa”
.
Same cifre, ki sestavljajo letnico, pa doprinašajo sledečo razlago:
Zaradi vpliva števila 2, ki simbolizira povezovanje, komunikacijo, odnose, lahko sklepamo, da bo šlo v primeru bolezni za hitro prenosljivo bolezen, ki bo šla (vpliv števila 0) na ”vse ali nič”. Torej, ne bo kaj dosti izbirala kdo se lahko naleze. Celotno leto zaradi dveh ničel označuje čas pretiranih reakcij, zato lahko zelo hitro zapademo v paniko (kar jasno dokazujejo pretepi v trgovinah zaradi toaletnega papirja) ali pa zadevo popolnoma ignoriramo (vidimo tudi posnetke ljudi v barih – kjer so še odprti).
.
DOBRA NOVICA
Dobra novica je, da lahko število 0 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Seveda ne bo izginil, seveda bodo posledice še vedno občutne, a predvidevati je, da bo popustil panični strah, da bomo pomrli.
.
DELAJTE NA SEBI
Strah pred smrtjo, predvsem kadar gre za bolezen, je prvinski strah, ki nas je sposoben popolnoma prevzeti in ohromiti. Pokažejo se najbolj grde plati človeštva: sebičnost, pohlep in zloba, škodoželjnost. Opazujte misli, ki vas obhajajo: ste obsojajoči do ljudi, ki so potovali, morda ga privoščite nekomu, ki vam ni pri srcu, ste v fazi ‘poskrbeti moram zase, za druge me ne briga’… Kakšni občutki se zbujajo ob novicah?
.
PREVIDNI, NE PANIČNI!
Bodimo previdni, poskrbimo za sebe, pripravimo se in bodimo pozitivno naravnani.  Čistite površine (predvsem mobitel), plačujte s kartico in ne denarjem, saj virus lahko ostane na trdi, gladki površini do treh dni. Poznate energijsko vajo razmejevanja energij? Oglejte si jo TULE
.
POMAGAJMO STAREJŠIM!
Za njih je virus najbolj nevaren, zato (tudi, če jih ne poznate) ponudite svojo pomoč. Naj ne hodijo v trgovino, lekarno itd. Povprašajte sosede, sodelavce, znance, kaj jim prinesete in jim poleg špecerije, podarite čokolado. Če vidite starejšo osebo na parkingu pred trgovino, se ponudite, da vi opravite nakup, naj počakajo zunaj.
.

Naj ne bo to čas strahu.

Naj bo čas Ljubezni, povezovanja in pomoči.

Zmoremo?

Pa seveda zmoremo!

Z Ljubeznijo za vas, avtorica,
numerologinja, motivatorka
in osebni coach,

Lili Sorum

Energijska vaja razmejevanja energij in zaščite

Ogled videa TULE

ali kliknite zgoraj na sliko

Po pameti. Previdno, pa brez panike

Razkužujte roke IN vaš mobitel, vrata itd. Plačujte s kartico, ne z denarjem. Okrepite svoj imunski sistem. Vrnimo se k naravi.

Potrebujete čaj ali tinkturo?

Toplo priporočam Aelita, zeliščno kmetijo. Mirjam Grilc je izvrstna! V mesečniku za april bomo (znova) prisluhnili njenim nasvetom za pomlad.

Najdete jo TULE

Leto 2020: boj Svetlobe in Teme

Svetloba in tema sta resda izjemno splošna izraza. Kar zadeva posameznika, govorimo o strahu, jezi, občutku sovraštva in na drugi strani o več strpnosti in sprejemanja drugačnosti. Poudarek bo na sočutju in pripravljenosti pomoči sočloveku.

Na ravni sveta govorimo o trdnejšem povezovanju humanitarnih dejavnosti, vendar tudi nasprotno, o še več razdiralnosti.

Celoten članek v reviji Ona Plus TULE

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja