Lili sorum numerologija numeroskop 1 6

Lekcije tedna: 

Koliko vaših ciljev in obveznosti izhaja iz srca in vam prinaša iskreno srečo, in koliko izvira iz pričakovanj okolice, zadovoljevanju osnovnih življenjskih potreb?

V kolikšni meri zapravljate svojo kreativno iskrico za opravljanje, pritoževanje, opazovanje življenja drugih, morda primerjanje, utemeljevanje razlogov zakaj nečesa ne morete ali zakaj je nekaj tako presneto (pre)težko, namesto, da bi premagovali točno te ovire in izzive?

Kadar sledimo klicu svoje duše, radosti srca, smo neustavljivi. A kaj, ko največkrat ostajamo v območju jeze, motivacije iz zamere in pomanjkanja, namesto, da bi se trudili ustvarjati iz višjih vibracij, vibracij radosti. Zadoščenje, ki ga čutimo ob maščevanju, je nizka energija. Radost, ko osrečimo ljubljeno osebo, je neprimerljiva, kajne? Osrečite sebe, kot bi osrečili najbolj dragoceno osebo na svetu.

Ker ravno to ste: najbolj dragoceni na svetu.

Svet za vas nima pomena, če vas ni.

Svet ne obstaja, če vas ni – saj, če ste mrtvi, ga ne boste doživeli.

Ničesar več ne boste spremenili, ko boste mrtvi, zato ne zapravljajte več časa!

Ni samo kliše, rek: ”Vse, kar počnete, počnite s srcem, ali pa se raje ne lotevajte.” In vsi, ki ste zmajali z glavo, češ, kako naj ljubim svojo službo ali neko stresno situacijo, se opomnite, da tudi najslabša služba na svetu prinese prihodek, ki ga denimo brezdomec nima in bi z največjim veseljem (za razliko od vas) sprejel isto službo, iste pogoje in z veseljem delal. Podobno velja za vse situacije, našli boste nekoga, ki bi bil za to, kar imate hvaležen.

Pričnite s hvaležnostjo, za to kar imate, da bi dosegli več. Skušajte se dvigniti iz nizkih energij presojanja, pritoževanja in upiranja sprememba.

Teden pred vami prinaša ugoden veter za spremembe, po katerih že dalj časa hrepenite!

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Se počutite ujete in nemočne?

Kaj ste nazadnje skakali od veselja?

Če bi danes umrli, kaj bi obžalovali?

NuMeRoSKoP 1. – 7. 6. 2020 Ustvarjajte iz srca, ali pa dajte mir! 1
NuMeRoSKoP 1. – 7. 6. 2020 Ustvarjajte iz srca, ali pa dajte mir! 2

.

UGODEN ČAS ZA

Kreativna ustvarjanja

Prigode na kratkem potovanju

Spremembo oblačenja

.JUNIJA DRUGAČNA MOŽNOST!

Junij bo čustveno intenziven, zato bi lahko bili impulzivni. Ljubezen bo še posebno v ospredju zato z nami posebna strokovna gostja, Melita Kuhar. Beseda je tekla o razhajanjih in krepitvi partnerstva.

Poleg numerološke napovedi še zanimivosti Slovenije: denimo izviri potokov, ki bruhajo zmajeve mladičke!  Kliknite za ogled posnetka

Lili sorum vodnik 2020 popust

.

POL LETA; POL CENE!

Zakaj letni napovednik naročiti junija?
Za pol leta nazaj boste dobili uvid, odgovorili na vprašanja in bolje razumeli, kar se je že zgodilo. Pred nami je še pol turbulentnega leta.
Kaj se ne bi bilo fajn malček pripraviti?
Več si poglejte TULE
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Zelo možen je čustven preobrat. Opazujte tiste občutke, katerim sicer niste posvečali veliko pozornosti. Prinašajo sporočilo.

 

2

Število življenjske poti 2

Bolj odločni bodite. Je že res, da niste vedno rad v središču pozornosti, a zdaj ni čas za omahovanje in cincanje. Delujte!

 

3

Število življenjske poti 3

Sprejmite preobrazbo, ki se dogaja znotraj vas. Prav nič drugega vam ni potrebno storiti. Opazujte sebe in spremembe v vas.

 

4

Število življenjske poti 4

Pred noge vam bo položena nova priložnost, drugače zamaskirana kot sicer, v neki zadevi, s katero imate že dalj časa tegobe. Preudarno.

5

Število življenjske poti 5

Dinamičen teden bo, v katerem se osredotočite na svojo daljno prihodnost. Kakšna bo? Poglejte misli in dejanja današnjega dne.

 

6

Število življenjske poti 6

Pogovor bi lahko rešil, ali pa razrešil zadevo. Se bojite konca? Vas je strah drugačnega izida, kot ste si vi zamislili? Ne manipulirajte.

 

7

Število življenjske poti 7

Domišljija bi vam lahko malo ponagajala, zato ne verjemite vsemu, kar slišite, pa če bi si še tko želeli, da je res. Raje ustvarite željeno

8

Število življenjske poti 8

Ne dopustite strahu in omejitvam preteklosti, da bi vladale sedanjosti. Postavite nove temelje, ustvarite nove vzorce in navade.

9

Število življenjske poti 9

Spremembe so del življenja, ki pa se ne bo spremenilo, če se boste skrivali za vedno istimi izgovori. Vi ustvarjate. Ustvarite nekaj lepega.

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja