Lili Sorum numeroskop numerologija 10 8 2020

Lekcije tedna: 

V ospredju bodo situacije, v katerih se bo pričakovalo, da vi sebe spoštujete in ljubite. Pojem ‘ljubezen do sebe’ vsak izmed nas seveda dojema drugače, a rdeča nit je: kaj je dobro za vas? Kaj prevaga?

Je lažje plačevanje položnic vredno toksičnega odnosa, poniževanja, varanja z druge strani? Je hitra, slaba prehrana res vredna vašega zdravja (ker to je cena)?

Vprašanj je veliko – postavljajte si jih ta teden, sicer vam jih bo postavilo življenje.

Ljubezen ne boli. Ljubezen ne prizadane. Zaboli neprimeren odnos druge osebe ali pa naša lastna neizpolnjena pričakovanja in želje. S tem ni nič narobe. Pričakovanja niso ‘zlo’. Pričakovanja so še kako potrebna, saj pomagajo postaviti mejo in opozorijo kadar prejemamo manj kot si zaslužimo.

Vsak odnos je igra dveh oseb. Brezpogojna ljubezen je super, je možna in je seveda cilj, a če bi brezpogojno ljubili serijskega morilca, bi končali umorjeni s polno ljubezni do drugega ter popolnoma nič za sebe. Vedno smo polovica odnosa in nekoga lahko seveda brezpogojno ljubimo, a to ne pomeni, da dopuščamo neprimerno vedenje. To, da nekoga ljubite, tej osebi ne daje pravice, da se do vas vede neprimerno.

Odnosi, predvsem med otroci in starše ter romantični so najbolj kompleksni, kljub temu, da se (v filmih) zdi, da so tako preprosti. Še noben starš ni 100% v vsakem trenutku storil tako kot bi bilo najbolj prav. Prav tako velja za vaše simpatije, prijatelje in tako naprej ter seveda, za vas same.

Smo v času intenzivnih energij, ki se zaradi vpliva števila 2 v letnici 2020 osredotočajo ravno na medsebojne odnose. Nenazadnje se je tudi v samem času karantene jasno videlo kak odnos imamo do šibkejših in pomoči potrebnih, pa do sebe in svojih ljubih.

V tem tednu se bodo izzivi letošnjega leta strnili.

Kaj bi zdrava Ljubezen storila?

Kaj boste storili vi?

Kaj počnete?

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Se odločate dobro zase, ali dobro v trenutku?

Odlašate ali ste proaktivni?

Kdo je bolj vreden vaše ljubezni kot vi?

 

NuMeRoSKoP  10.– 16. 8. 2020  Ljubite sebe kot bi vas ljubil vaš največji oboževalec 1
NuMeRoSKoP  10.– 16. 8. 2020  Ljubite sebe kot bi vas ljubil vaš največji oboževalec 2

.

UGODEN ČAS ZA

Romantično presenečenje

Novo simpatijo

Izbruh čustev (upajmo, da gre za strast)

 

.Nasprotja se privlačijo avgusta!

Avgusta se nam obeta drugačen pogled na svet in na sebe. Čakajo nas izzivi ega, egoizma, iluzije in pa domišljije. Je res, ali ne? Srečevali bomo svoje nasprotje, zato se nanj pripravite!

TOKRATNA GOSTJA: NUMEROLOGIJA
Izračunajte svoje Število življenjske poti in prisluhnite katera nasprotja se vam obetajo ter predvsem, zakaj.

Video mesečnik si oglejte TULE

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Zdelo se bo, da bolj racionalno ali hladno dojemate najbolj pereče situacije. Le vprašanje časa (dva tedna) je kdaj temu ne bo več tako.

2

Število življenjske poti 2

Zdaj bodite odločni in samozavestni, ali pa vsaj tako delujte (tudi, če se vam roke tresejo zraven): delujte kljub strahu. Zaupajte vase.

 

3

Število življenjske poti 3

Ne bojte se drugačnega ‘konca’ kot ste si ga nadejali. Včasih je darilo, da nečesa ne dobimo, kot si (sprva) želimo. Več počivajte.

4

Število življenjske poti 4

Obdajala vas bo dinamična energija, katere namen je vaš novi pričetek, zato v tem tednu nikakor ne pogrevajte stare juhice.

 

5

Število življenjske poti 5

Težko ste kaj dolgo pri miru, ampak, če se ne umirite, spregledate drugo plat zgodbe in pa tiste osebe, ki vas imajo pristno rade.

 

 

6

Število življenjske poti 6

Lahko bi se na frišno zaljubili ali navdušili nad neko idejo. Dopustite vsaj tri tedne – če bo še vedno tako sila privlačno, delujte. Nič ne bo ušlo.

 

 

7

Število življenjske poti 7

Ne poslušajte dvom in strah. V teh dneh bi se lahko zgodilo, da bi se zaradi preteklih izkušenj nekoliko zaprli vase. V resnici ni potrebe.

8

Število življenjske poti 8

Obetajo se dnevi strasti in sprememb. Tveganje in prepovedano bo tako zelo privlačno. Vi pa tudi. Preudarno izbirajte. Možna so nihanja.

9

Število življenjske poti 9

Predvideti je, da se bodo vaša čustva okrepila. Morda boste sami sebi priznali tisto, v kar se ravno nasprotno prepričujete. Varni ste.

 

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja