NuMeRoSKoP  11.  – 17. 1. 2021 Povezujmo se – drugače

 

Nova TV oddaja: ZAČNIMO TEDEN z LiLi SoRuM

Vsak ponedeljek na E TV ob 20ih zvečer!

11. 1. bom govorila o januarju, numerologiji in seveda kaj prinaša teden pred nami.

Programska shema:
Telemach EON 712    Telekom Siol 702    T 2 285 ali 250

Lekcije tedna: 

Pred nami je leto, ki bo rušilo tabuje, stereotipe ter predsodke.

Opazili bi lahko, da vašo pozornost pritegnejo drugačni ljudje, dejavnosti in zanimanja kot sicer. Opazujte kaj od tega bi lahko bilo družbeno nezaželeno…

V radovednosti, ki se rojeva te dni, se skriva sporočilo za vas – prepoznajte ga.

Obeta se nam leto drugačnosti in pa radovednosti, katera se bo že pričela prebujati. Povezujmo se z drugače in z drugačnimi. Le oseba, ki razmišlja nasprotno kot mi, nam bo kvalitetno predstavila drugo plat zgodbe, saj jo bo zagovarjala in ne le analizirala. Teden pred nami prinaša drugačen pogled na določene situacije ter ljudi. Bodite odprti, ne obsojajte in ne kritizirajte. Bodite radovedni, razumevajoči ter ponudite podporo.

Obenem pa se vprašajte po kakšnih kriterijih izbirate in ohranjate svoja prijateljstva in povezave? Morda zaupanje podarjate, ali malo počakate preden nekomu slepo zaupate? Ne analizirajte drugih, tokrat analizirajte sebe in lasten način delovanja. V ospredju bo način komuniciranja, ki ga dovoljujete sebi in drugim.

Bi dejali, da je potrebno postaviti mejo in zakaj?

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kako bi sebe opisali kot prijatelja, sodelavca, otroka,  partnerja…?

Kako bi opisali svoje prijatelj, sodelavce, sorodnike, partnerja…?

numeroskop
NuMeRoSKoP  20. – 26. 5. 2019: Gužva v odnosih!

.

UGODEN ČAS ZA

Pogovor, s katerim odlašate

Povezovanje z drugačnimi osebami kot ste vi

2021

V najbolj prodajani reviji za ženske, Ona Plus, smo se poglobili v leto 2021. Članek si preberite TUKAJ

ONA PLUS LILI SORUM NASLOVNICA

Leta 2021 bodo nihanja drugačna

Bolj spontana, bolj impulzivna in mnogo manj težka.Seštevek letnice 2021 je 5, ki simbolizira svobodo, neomejenost, eksotiko, nenavadno, strast in tudi tujino. Končno bomo lahko prebili tiste meje, katere si nikoli niste mislili, da bi jih lahko! Prebili bomo ”zvočni zid” lastnih omejitev!
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Bodite sproščeni in preprosto, vi. Le tako vas bodo podobni vam lahko prepoznali. Stopate v teden nagajivosti, zato bodite bolj igrivi kot sicer.

 

 

2

Število življenjske poti 2

Kaj je najlepše in kaj najslabše v dolgoletnih prijateljstvih?  V tem tednu bi lahko premagali strah pred zavrnitvijo in končno nekaj poskusili.

 

 

3

Število življenjske poti 3

Bodite spontani in odprti lastni drugačnosti. Zdaj ni čas, da bi se vedno znova vračali v preteklost. Dopustite novo (morda bolj divjo) možnost.

 

4

Število življenjske poti 4

Bodite spontani in odprti lastni drugačnosti. Zdaj ni čas, da bi se vedno znova vračali v preteklost. Dopustite novo (morda bolj divjo) možnost.

 

 

5

Število življenjske poti 5

Resnica se lahko izraža na različne načine, zato jo je tako lahko spregledati. Analizirajte sebe in drugo osebo. Česa en drugega učite, pred čim svarite?

 

 

6

Število življenjske poti 6

Odločno v pogovor. V zadnjih letih ste se veliko naučili. Zdaj ni čas, da bi omahovali ali bili prestrašeni. Postavite se za sebe. Posezite po zvezdah.

 

 

7

Število življenjske poti 7

Močnejša čustva naj vas ne prestrašijo. Prinašajo vam sporočilo, o vas in o vaših dragih. Morda pa je končno čas, da ste vi obdarjeni in sprejemate?

 

8

Število življenjske poti 8

Obdaja vas sveža energija, ki podpira nove povezave in drugačen način komuniciranja. Ob tem ne pozabite na osebe, ki so že ob vas. Niti nase.

 

 

9

Število življenjske poti 9

Opazili bi lahko drugo plat zgodbe, ki je do sedaj niste razumeli. Vaš odziv bi lahko razkril ali jo sedaj razumete, ste sočutni, ali morda še vedno ne.

 

 

Lili Sorum 2020 numerologija ona drzni si

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja