Lili Sorum Numeroskop numerologija 13 1 2020

Lekcije tedna: 

Teden pričnemo in končamo s karmičnim številom, pa vsa ostala karmična števila  ‘predelamo’ tekom.

To ni nič strašnega, a vsekakor ni zanemarljivo.

Ne zatiskajte si oči pred tistim, kar vam v obraz strmi.

Vsi smo se rodili, da bi se učili, rasli in zoreli. Ne bojte se tistih delov sebe, za katere ste morda menili, da jih nimate.

<- Mojster fotografije: Jože Suhadolnik ~ www.suhadolnik.eu

www.suhadolnik.eu

Šele, ko nekaj sprejmemo ali obelodanimo, to lahko spremenimo. Tekom leta bomo mnogokrat presenečeni nad seboj, nad našimi bližnjimi in okolico, nad dogodki v svetu in samim človeštvom. Bodimo neustrašni in raziskujmo tisto, kar nam ni všeč in, kar naj ne bi več veljalo za ‘prav’. Seveda pa je najprej potrebno pogledati v sebi. Marsikdo se sooča s podzavestnim strahom ali odporom, za katerega niti ne ve natančno kako se je rodil. Ta teden boste lažje razumeli sebe ter svoje vzgibe. Pomembno je, da ne zbežite pred ogledalom, ki vam ga bo namenilo življenje.

Strahu ne moremo premagati dokler mu ne pogledamo v oči. Marsikdaj so občutki kot je jeza, osamljenost in žalost pravzaprav odtenki strahu (pred novim, pred izgubo, pred nepoznanim, pred uspehom itd).

Uporabite energijo tedna, da bi pregledali svoje slabše odločitve in izbire v življenju na področju odnosov. Izluščite nauk. Opravičite se. Tudi sami sebi. Kdaj ste do sebe naravnost sovražni? Tudi sebi se opravičite za slabše izbire.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj obžalujete?

Si želite nove priložnosti?

Vsak dan jih nosi, kako jih boste izkoristili?

NuMeRoSKoP 13. – 19. 1. 2020: Tisti čas meseca 1
NuMeRoSKoP 13. – 19. 1. 2020: Tisti čas meseca 2

.

UGODEN ČAS ZA

Nov kreativen projekt

Druženje z mlajšimi

Več igrivosti

Opravičilo

Video mesečnik za januar je tu!

Stopamo v leto boja Svetlobe in Teme! Prvi mesec na nas vpliva z vibracijami števila 5, zato si drznite vse, česar si do sedaj še niste upali! Ob numerološki napovedi pa si bomo pogledali še iz kje izvira ime Krvavec ter kako je lahko pri 43 stopinjah ledeno mrzlo in še se bo našlo!

Kliknite za ogled videa

Že IMATE SVOJ NUMEROLOŠKI VODNIK za 2020?

–  numerološka napoved leta

– VAŠE OSEBNO NUMEROLOŠKO LETO  

– vaših 12 osebnih mesecev plus delo za dušo za vsak mesec

– OSEBNI KOLEDARČEK: vaši najbolj ugodni meseci za: Ljubezen, finance, osebno rast

– OPOZORILA na obdobje prelomnic in PRIPOROČILA za vaše osebno leto, IZZIVI in NAGRADE

Kombinacija branja in pisanja, saj boste vsak mesec delali na sebi z natančno postavljenimi vprašanji.

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Morda se boste nekoliko preveč resnobno lotevali zadev, ki potrebujejo otroško navdušenje. Ste izgubili svojo iskrico radosti? Prižgite jo!

2

Število življenjske poti 2

Vam se obeta največ sprememb na področju odnosov, zato se najbolj osredotočite nase. Zdaj predvsem razumite in negujte sami sebe.

3

Število življenjske poti 3

Romantični trenutki vas čakajo okoli vogala, le od vas je odvisno ali si jih boste (sami) pričarali, ali nemara zanikali čarobnost življenja.

4

Število življenjske poti 4

Razmislite. Pretehtajte. Nato se odločite in temu primerno delujte. Kadar zaklenemo vrata, zaupamo ključavnici, kajne? Ne pritiskajte kljuke.

5

Število življenjske poti 5

Povečana samozavest, ki jo čutite, ni darilo. Je rezultat preskušen, katere ste prestali. Zaupajte v sebe in… pojdite v akcijo. Samozavest serijsko!

6

Število življenjske poti 6

Včasih je zaključek pohvala. Priznanje, da ste osvojili dani nivo in, da je čas za nekaj novega in boljšega. Seveda včasih sprva občutek ni vznemirljiv.

7

Število življenjske poti 7

Pred vami je odločite. Boste šli po novi poti ali se sprehodili še en krog, kot temu po domače rečemo? Kdo si želite biti? Čas je zdaj. Ne odlašajte!

8

Število življenjske poti 8

Odnosi so na prvem mestu, zato nikakor ne zanemarite odnosa, ki ga gojite do sebe. V kakšnem stanju je vaša samopodoba? Kako ste kaj vi?

9

Število življenjske poti 9

Naš notranji otrok je naše največje darilo. A pazljivo, razlika je namreč med otroško kreativnostjo in igrivostjo ter čustveno nezrelostjo.

Se še spomnite kaj nam nosi leto 2019? (revija Ona)

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja