NuMeRoSKoP 13. – 19. 4. 2020 Karmični teden meseca aprila bo rukal! 1

Lekcije tedna: 

Karma ni bau bau, zato naj vam ne zbuja negativnih občutkov.

Karmični dnevi nam pomagajo dobiti drugačen, morda malo bolj samo-konstruktiven pogled na našo preteklost in lastna dejanja. Zato se običajno takrat zadeve premikajo bolj počasi in pa radi kar sami kompliciramo.

Kateremu dejstvu se želite na vsak način izognit?

Teden se prične s karmičnim datumom in sledijo mu vsi karmični dnevi meseca (13, 14, 16 in 19). Na te datume bodite še posebno pozorni na občutke, ki bi se lahko pojavili – predvsem, če so povezani z nečim, kar je (ali naj bi bilo) že zaključeno. Kakšno sporočilo vam nosijo? Predvsem se je za vprašati ali je resnično končano, ali nemara je potrebno sprejeti nekaj o sebi ali izluščiti nauk.

Število 16/7 povezujemo z lastno suverenostjo. Dobro vemo, da so okoli nas mnogi polni samih sebe, nekateri pa se krepko premalo cenijo. Zdaj je čas, da se ne ubadate z okolico, ampak s seboj. Se precenjujete ali podcenjujete?

Smo v letu, za katerega so značilna dvojna merila, zato bodite kot neodvisni novinar: opazujte, zaznavajte, precenjujte…sebe. Raziskujte kako ste lahko najbolj kvalitetna verzija sebe, bolj sočutni in duhovno zreli ter v integriteti – seveda ne le v teoriji, temveč tudi v praksi.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Katerih kritik ste največkrat deležni?

Koliko resnice je v njih?

Kaj sebi najbolj očitate?

NuMeRoSKoP 13. – 19. 4. 2020 Karmični teden meseca aprila bo rukal! 2
NuMeRoSKoP 13. – 19. 4. 2020 Karmični teden meseca aprila bo rukal! 3

.

UGODEN ČAS ZA

Duhovno in osebnostno rast

Razreševanje preteklosti

Delo na sebi

 

Korona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Numerologija, več tisočletij stara veda, nudi razlago in drugačen pogled na marsikaj.
Kaj o tem pravijo številke, si preberite TULE
Lili SOrum Corona virus in numerologija

Korona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Vse več ljudi me sprašuje ali je tudi Corona virus del boja med svetlobo in temo. Imamo svobodno voljo, zato se vsak posameznik za sebe odloča, v vsakem trenutku, kakšen človek je. Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Več TULE

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, numerologija
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Pazite na svoj ego v tem času. Zelo verjetno je, da bo imel vsaj en izbruh. Nekomu lahko pomagate pri okrepitvi samozavesti.

2

Število življenjske poti 2

Sprejmite nekaj lepega, za sebe. Ne razmišljajte takoj kako bi to delili naprej z nekom drugim. Sprejmite nekaj lepega za sebe.  Uživajte.

3

Število življenjske poti 3

Čas je za bolj drzen in nov način razmišljanja. Kako lahko najbolj učinkovito napredujete v življenju? Dajete zdaj zares vse od sebe?

4

Število življenjske poti 4

Povezovanje s sebi podobnimi nas lahko zelo okrepi, pa tudi nekoliko poleni (no, kaj ni res?). Kdo ali kaj pa vas zdrami iz rutine?

5

Število življenjske poti 5

Bodite inovativno kreativni in poiščite nevsakdanje rešitve vsakdanjim izzivom. Saj, če kdo, to VI znate, kajne? Ustvarjajte!

6

Število življenjske poti 6

Strah bi se lahko obudil. To ne pomeni, da se mu morate kar vdati. Močni ste in tudi, če se najhujše pripeti, boste zmogli te izzive.

7

Število življenjske poti 7

Ne otepajte se nečesa, kar ni vam podobno, je pa tako privlačno, da ne rečem zapeljivo. Ne bi bili malo bolj seksi ko sicer? Uživajte v sebi.

.

8

Število življenjske poti 8

Ljubezen, ljubezen, ljubezen! Ljubite sebe in vse tisto, česar bi se radi znebili. Ljubezen zdravi. Morda pa vas čaka čudež te dni (pomežik).

9

Število življenjske poti 9

Resnica je zelo relativna, kajne? Ta teden bo na vas posebno močno vplival. Priznajte svoje napake, da bi jih lahko popravili. Saj ste le človek.

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja