Lili Sorum numeroskop 13 7

Lekcije tedna: 

Močna energija števila 2 bo celotno leto postavljala na glavo že obstoječe, tudi naša prepričanja, doživljanja, mnenja in čustva.

Prehitimo jo (pomežik).

Poglejte ne le drugo temveč tudi nasprotno, obratno plat zgodbe.

Nasprotja se privlačijo saj si nosijo učenje.

Si niste podobni? Bi dejali, da ste se vi, okoliščine ali življenje nenavadno spremenili v zadnje pol leta? Vse to je učinek kombinacije 2020, niti slučajno pa še nismo prispeli do vrhunca.

Energija tedna bo spodbujala ne le drugačnost, temveč nasprotje. V čem ste postali svoje nasprotje in zakaj? Kaj bi vam ravno obratno ravnanje od tega, kar sicer počnete in kakor se odzivate prineslo?

Včasih menimo, da bi nam to prineslo ravno obraten rezultat, pa to ni vedno res. Določene izkušnje so nam resnično namenjene in jih potrebujemo, v takšni ali drugačni obliki. Življenje je učenje.

Tisti dnevi meseca so dnevi, ki vsebujejo karmična števila in ta teden pričnemo in zaključimo s karmičnim datum, vmes pa se nanizajo še vsi ostali (13., 14., 16. in 19. 7.). Tokrat bo 16. 7. še posebno močan, saj simbolizira ravno zapis karmičnega dolga 16/7.

Krepite svojo suverenost, zaupanje v sebe in v življenje, to pa seveda ni možno, če pred nami ni izzivov, ki bi nam postregli z možnostjo večje samostojnosti, odločnosti in suverenosti. Ne zanašajte se na druge v tem času! Ustvarite si svoje mnenje.

Vprašanje tedna:

Kaj pa, če je ravno obratno?!

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kdo ste?

Kaj pa, če je ravno obratno?

Katera situacija potrebuje ravno obraten pristop?

NuMeRoSKoP 13. – 19. 7. 2020 Tisti dnevi meseca razkrivajo drugo plat zgodbe 1
NuMeRoSKoP 13. – 19. 7. 2020 Tisti dnevi meseca razkrivajo drugo plat zgodbe 2

.

UGODEN ČAS ZA

Razumevanje nepojmljivega

Pogovor z drugačnimi od sebe

Povezovanje navidez nepovezljivega

 

.

Julij, lepote Soče in tarot & Sara Germain!

Julij usmerja energijo v našo notranjost. Sebe ne boste našli nikjer drugje kot v sebi. Prisluhnite numerološki in tarot napovedi, oglejte si zanimivosti Soče, kot denimo Dantejevo jamo in Hudičev most ter prisluhnite modrostim Sare Germain.

Video mesečnik si oglejte TULE

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Domišljija bi vam lahko še kako ponagajala. Ni vse res, kar boste v tem času izvedeli in še manj tisto, kakor si boste interpretirali.

 

2

Število življenjske poti 2

Strah ima vedno velike oči, običajno pa ga znotraj nič ni. Katere zgodbe, tudi strah pred izgubo ali neuspehom vas ne plašijo več?

 

3

Število življenjske poti 3

Sprememba je edina stalnica v življenju, zato se ji ne upiraje kadar prihaja od zunaj. Še vedno imate možnost izbire.

4

Število življenjske poti 4

Čustva in bujna domišljija lahko zmedejo še najbolj čustveno stabilno osebo. Ne zahtevajte od sebe 100% razsodnosti te dni. .

 

5

Število življenjske poti 5

Čaka vas neke vrste streznitev. Kje in kako sami ustvarjate dramo ali pa sprovocirate nezaželeno? Sabotiranje sebe je ozdravljivo.

 

 

6

Število življenjske poti 6

Novo najdeni pogum bi lahko splahnel ali pa se razdivjal. Počakajte in ne sprejemajte nobenih življenjsko pomembnih odločitev te dni.

 

 

7

Število življenjske poti 7

Preobrazba prinaša nekaj novega. Ne upirajte se nepoznanemu ali nasprotnemu, kar ste. Tako boste izgubili dragoceno priložnost.

 

8

Število življenjske poti 8

Čas je za novi jaz, ki ni podoben staremu. Prisluhnite klicu. Storite nekaj drugačnega, pogumnega, novega – bolj vam podobnega.

 

9

Število življenjske poti 9

Vsi si kdaj lažemo, da si ni treba priznati lastne napake. Temu je odklenkalo. Če si boste zatiskali oči, bo le še slabše. Oprostite si.

 

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja