NuMeRoSKoP  14.– 20. 9. 2020 Karma bo postregla z močnimi ogledali 1

Lekcije tedna: 

Karma ni prekletstvo, niti ni bau bau.

Preprosto gre za uravnovešanje energij.

.

Če v Karmo verjamete ali ne, vsi imamo preteklost, v kateri bi lahko bolje delovali. Če se ničesar ne naučimo, nas bo to slej kot prej teplo.- Je že res, da si marsikdo z izkoriščanjem goljufijo in krajo pridobi bogastvo, a prave sreče v tem ne najde.

Prava izpolnjenost in nagrade življenja, ki v sebi nosijo smisel, niso nikoli skrite v bližnjicah.

Vse v življenju ima svoj učinek. Jabolko, ki ga pojeste, komar na steni, ki vas piči, prekratek spanec prejšnje noči, in prav vsaka odločitev. Če se boste vsak dan odločali za mastno hrano, boste končali s slabimi žilami, to je dejstvo.

Mnogokrat se zdi, da jo tisti najbolj izkoriščevalski, čustveno manipulativni ljudje, dobro odnesejo. Včasih imamo občutek, da bolj kot smo pošteni slabše je. Koliko je vredna vaša čista vest? So ljudje, ki so sposobni svoje najdražje zabosti v hrbet, jim pogledati v oči in trditi, da je žrtev njim storila krivico.

Bi si želeli VI biti tak človek?

Kdaj jih bo ali ne bo nekdo”dobil po buči”, ne bo spremenilo vašega življenja. Kdaj jih boste ali ne boste vi dobili, ga bo. Koliko je vredno vam osebno, da ste korektni, iskreni, sočutni, pošteni…?

Dogodki tega tedna vas bodo namreč zelo preskušali.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Katere izbire obžalujete?

Kako boste že danes pričeli delovati drugače?

Kako lahko uravnovesite svoje slabše izbire?

 

NuMeRoSKoP  14.– 20. 9. 2020 Karma bo postregla z močnimi ogledali 2
NuMeRoSKoP  14.– 20. 9. 2020 Karma bo postregla z močnimi ogledali 3

.

UGODEN ČAS ZA

Dvig standardov in zahtev do sebe

Postavitev meje nespoštljivim

Novo poslovno idejo

 

.September: preboji, preobrati,

novi problemi pred vrati

Obeta se nam dinamičen mesec presenečenj.

Preberite si kaj vas čaka TULE

Video mesečnik si oglejte:  TULE

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Ustvarjajte rešitve, ne zaplete. Ne iščite novega, dokler ne dokončate starega. Energija in s tem vaše razpoloženje bi lahko zelo nihala v tem času.

2

Število življenjske poti 2

Previdnost ni nikoli odveč, a paranoja je vedno škodljiva. V tem času se večkrat vprašajte: ”je res tako hudo?” Gradite in obnavljate zaupanje vase namreč.

3

Število življenjske poti 3

Ne otepajte se sprememb, sicer bodo pometle z vami. Bodite spontani in priložnosti primerni. Marsikaj tega tedna bo hitro spremenljivo.

4

Število življenjske poti 4

Čustva bodo močnejša, prav tako pa tudi vi, zato ne nasedajte morebitni manipulaciji, ki se bo sprva zdela kot prošnja za pomoč. Odločno!

5

Število življenjske poti 5

Resnica, katere ne želite sprejeti, bo postajala vse bolj očitna. Priznajte tudi svoje napake, da bi jih lahko popravili. Seveda se tudi pohvalite.

6

Število življenjske poti 6

Biti odločen pomeni tudi držati svojo besedo. Kadar le obljubljamo, da bomo nekaj storili, pa se tega vedno ne držimo, nas drugi ne jemljejo resno.

7

Število življenjske poti 7

Sprejmite pozornost, dovolite si bližino in pa zdravljenje.  Sami ste najbolj zahtevni do sebe, zato bodite v tem času najbolj nežni ravno do sebe.

8

Število življenjske poti 8

Prišel je trenutek preobrazbe in novega začetka, novega jaza. Kakšna oseba si želite biti? Bodite ta oseba v tem trenutku! Življenje vas čaka.

9

Število življenjske poti 9

Pogovor lahko vse reši, a le, če se pogovarjata obe/vse osebe. Ne domnevajte, raje vprašajte in nato prisluhnite ter seveda, spregovorite tudi sami.

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja