Lili Sorum numeroskop 16 3 2020 numerologija

Lekcije tedna: 

Odnosi bodo celo leto v ospredju, marca najbolj tisti odnosi, v katerih se počutimo nemočni. Kot otrok smo zaradi okoliščin težko resnično vplivali na tisto, česar nismo želeli. Tako smo se naučili sprejeti ‘ne’. Problem pa je kadar se ta ‘ne’ ne potrudimo preseči.

Vse v življenju ima svoje meje – tudi VI.

Vse v življenju ima svoje meje. S tem ni nič narobe. V enem trenutku lahko počnete le omejeno število reči, imate na sebi omejeno število oblačil, vozite le eno prevozno sredstvo… Tudi vi sami imate mejo. Nekje se končate in se prične okolica.

Meje z našimi najbližjimi bodo testirane ta teden. Dvanajsti teden bo postavil pred nas vsaj na enem področju življenja popolnoma drugačno sliko. Morda boste opazili, da ste se spremenili ali pa se boste morda odzivali drugače.

Nič ni večno; ne dobro in ne slabo. A zato ne pričakujte ravno obratnega od tega, kar se dogaja. Ne črnite lepih trenutkov, češ ”saj to ni nič kaj posebnega”. Ne izničujte komplimentov in na noben način ne zmanjšujte sebe. Razlika je med zavedanjem sebe in biti ”polni sami sebe”.

V tem času se od vas pričakuje, da verjamete v sebe in svoje sposobnosti, da bi okolica podobno verjela v vas.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kje in kdaj in zakaj se počutite nemočni?

Kako bi lahko spremenili svoj pogled na to?

Kdo bi si želeli biti čez en teden?

NuMeRoSKoP 16. – 22. 3. 2020 Razmejujemo sebe in okolico 1
NuMeRoSKoP 16. – 22. 3. 2020 Razmejujemo sebe in okolico 2

.

UGODEN ČAS ZA

Izražanje mnenja, ki ni enako večinskemu

Postaviti se za sebe

Ustvarjalen projekt

Darilo Boginje Lili Sorum ime numerologija
🎀 Za materinski dan 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐣 𝐩𝐨𝐬𝐞𝐛𝐧𝐞𝐠𝐚 ❤️
 Izvrstno darilo z globino!

SAMO 8 €!

Darilo Boginje je krajša analiza, a seže globoko v vaše korenine,
da bi negovala vas in tako visoko dvignila vaš cvet.
Analizo prejmete v pdf obliki.
Naročite TU
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Strah je dobrodošel opomnik, da nismo vsemogočni. Naj vas blagodejno opomni, da se upočasnite – a naj vas ne ohromi.

2

Število življenjske poti 2

Opazujte ali vas svoboda privlači ali se nemara počutite ogroženi, ko nekdo poudari, da potrebuje svobodo? Varni ste dragi moji.

3

Število življenjske poti 3

Ta in naslednji teden bi lahko bili deležni zanimivih idej, katerim nujno prisluhnite. Oblikujte konkretne korake njihovega izvajanja.

4

Število življenjske poti 4

Ne otepajte se nenavadnih idej, temveč jih raje s svojim največjim talentom (raciom) prilagodite realnim možnostim.

5

Število življenjske poti 5

Porajale se bodo zamisli kako spremeniti delovno okolje, da bi ga popestrili. In ravno tam bo nekomu potrebno postaviti mejo.

6

Število življenjske poti 6

Preteklost je minila, zato se ne odzovite, ko bo na vaša vrata pozvonila. To je meja, ki jo vi postavljate v tem tednu.

7

Število življenjske poti 7

Pred vami je nova pot. Kaj boste zavezali v malho in vzeli s seboj? Česa novega se boste lotili? Tokrat ne pogrevajte stare župce.

8

Število življenjske poti 8

Potrebno bo postaviti mejo na zanimiv ali pa vsaj vam nenavaden način znotraj vseh vaših odnosov – tokrat tudi sami sebi.

9

Število življenjske poti 9

Notranji otrok ima včasih potrebo po trmarjenju. Tokrat si priznajte svoje šibkosti, da bi se lahko naučili ravnati bolje vnaprej.

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja