Lili SOrum numeroskop 18 5 2020

Lekcije tedna: 

Kaj se zgodi preutrujenemu otročku?

Razdražen je.

 

Prav nič drugačni nismo v odrasli dobi, saj vmes nismo postali robot.

Obstajajo trenutki, ko si vzemimo več časa za sebe in razbremenitev stresa. Nekateri uteho najdejo v športu, nekateri v meditaciji, morda v počitku, masaži, potovanju, branju… Ni pomembno kako se drugi razbremenijo.

Kako se VI kar najbolje sprostite?

Maj prinaša veter sprememb in vonj po drugačnosti znotraj nas samih. Mnogokrat imamo mnenje o sebi zelo drugačno od tistega, ki ga ima okolica. Dokazovanje svojega prav nekomu, ki vas ne želi slišati ali spoznati nima pomena. A dovolite, da zbodem: koliko pa vi sebe vedno znova opazujete in spoznavate?

Vsi se tekom življenja spreminjamo. V tem času bi lahko zaznali spremembe v svojih globinah, v odzivanju na stres, na bolečino, na lepe trenutke in na sebe ter naše ljube. Če boste v prehitrem pogonu, tega ne boste mogli zaznati.

Ta teden je možna užaljenost in dramatiziranje, pretiravanje – tako v pozitivno kot v negativno smer. Prespite in razmislite preden izbruhnite.

Umirite svoj um, a razgibavajte telo. Energija meseca maja bo na trenutke zelo počasna in vsem bo prijalo več miru in počitka. Ne zaspite.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kdo je kriv za največjo krivico vašega življenja?

Kaj je največja krivica, ki se vam je zgodila?

Kako se ji lahko izognete v bodoče?

NuMeRoSKoP 18. – 24. 5. 2020 Vzemite si čas za sebe! 1
NuMeRoSKoP 18. – 24. 5. 2020 Vzemite si čas za sebe! 2

.

UGODEN ČAS ZA

Več igrivosti

Ustvarjalnost

Jasno izražanje svojih čustev

Takšnega mesečnika še ni bilo!

Presenečenje in posebno sporočilo za 8-letnega Filipa, učenje numerologije, pogledali si bomo aerial dance in z nami znova Jakob Kapus beseda bo tekla o gibanju, jogi, meditaciji; sledi pa posebna napoved za 8. maj ob 8ih zjutraj!
Mesečnik vas čaka TUKAJ
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Temelji vašega dojemanja sebe bi se lahko zamajali. Bodite previdni pri življenjskih odločitvah. Prespite preden potrdite, ali zavrnete.

2

Število življenjske poti 2

Ne ustrašite in ne zajezite lastne spontanosti. Zdaj ni čas za preteklost ali podoživljanje. Kako bi drugače dojemali preteklost?

3

Število življenjske poti 3

Ljubezen je v zraku! Je do vas nežna, razumevajoča ali bolj mačehovska? Menite, da je ni? Ja, kje pa ste vi in ljubezen do sebe?

4

Število življenjske poti 4

Lažje boste razumeli otroške (ali pa otročje) zamere, ki so bile del vašega vsakdana zadnje čase. Z določenimi si pač niste podobni.

5

Število življenjske poti 5

Podjetno v te dni, brez omahovanja! Uredite obveznosti, prerazporedite prioritete in bodite aktivni. Boljši fokus imate zdaj.

6

Število življenjske poti 6

Se zdi, da se zaključki v zadnjih letih od 2012 ponavljajo? To so transformacije. Kdaj boste vi tisti, ki jo bo določal/a? Pogumno!

7

Število življenjske poti 7

Neka podrobnost se bo (kasneje) izkazala za ključno, zato naj se vam nikamor ne mudi te dni. Opazujte, analizirajte, bodite pozorni.

8

Število življenjske poti 8

Točno določen odnos bo prežemal večino vaše pozornosti. Razumite drugo plat ter ne zanemarite svoje. Izmenjava je možna.

9

Število življenjske poti 9

Včasih smo mali nezrel otroček in s tem ni nič narobe. V tem času boste vsaj na en način odrasli in spremenili pogled na sebe.

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja