Lekcije tedna: 

Domišljija nam vsem kdaj malo ponagaja, zato sta vprašanji: ali je res tako hudo, oziroma ali je res tako lepo še kako dobrodošli. Najbolj nevaren stavek, ki se v odnosih pojavi pa je: ”saj mi ni preveč hudo.”

S tem sporočate, da lahko zdržite še več slabega in ga tako kar privabljate k sebi. Garantiram vam, da razen v primeru, da postanete popolnoma otopeli, bo (še bolj) hudo, saj se po vsej verjetnosti ne bo kar čudežno popravilo.

 

Obdajajo nas barvita ogledala. V naravi pisano listje, v naši notranjosti pa pisane misli, v vsakodnevnih dogajanjih sprožilci in trigerji čustev, v odnosih pa kar mi sami. Darilo letošnjega leta so naši lastni odzivi, ki nam pomagajo razumeti kje v svojem duhovnem razvoju se nahajamo.

Imeti sebe in svoje emocije pod kontrolo je seveda od nas zahtevano v ‘odraslem’ življenju in denimo na delovnem mestu, čeprav je vse več odnosov tam zelo domačih. Bolj, ko smo nekje domači, bolj se kaže nas lastni odnos do svojih domačih, družine in ljubljenih. Morda pa so se tudi meje v vaših odnosih zabrisale in ste preveč uradni, zaprti ali obratno domači, odprti s praktično neznanci?

V temu času bomo deležni opazk, komentarjev, misli in razmišljanj, kateri naj bi nas zdramili. Zakaj? Vi odločate kdo ste ter kakšni ste. Morda je čas za večjo spremembo. Potrudite se najti okoliš, ki je bolj vam na kožo pisan.

Pričakovati je, da bo marsikomu padla maska z obraza, zato nas bodo nekateri v naši bližini krepko presenetili, lahko pozitivno ali negativno

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Ste tak prijatelj kot si jih želite imeti

Dajete kar sprejemate

Sprejemate kar dajete

 

Lili Sorum osebna osnovna numerološka analiza
NuMeRoSKoP  19. – 25. 10. 2020   Nekdo vas bo presenetil 1

.

UGODEN ČAS ZA

Prepoznavanje lekcij v odnosih

Sklepanje novih poznanstev

Duhovno delo na sebi

 

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Zdaj je vaš čas! Pozorno izbirajte komu ali čemu namenjate svojo energijo, saj imate naravnost čarobni dotik. Zdaj ni čas za omahovanje. Delujte!

2

Število življenjske poti 2

Večja lekcija v življenju za vas je umetnost sprejemanja, zato se bo ta teden pojavila. Zaslužite si dobro. Le zakaj si ga ne bi? Odprite srček sreči..

3

Število življenjske poti 3

Pred vami se bo pojavila možnost za nekaj novega, a zahtevala bo večjo samoiniciativnost od vas. Preudarite ali je res tako bleščeče dobro, kot se zdi.

4

Število življenjske poti 4

Nekdo vam želi pomagati, pa tega morda ne dojemate kot pomoč. V tem času bi vam lahko pogovor z nekom, ki ima podobne izkušnje, pomagal.

5

Število življenjske poti 5

Dovolite svoji domišljiji, da se zabava, a ne dopustite ji, da bi postala črnogleda. V tunelu je temno, kar pa pomeni, da bo zunaj zato toliko bolj barvito.

6

Število življenjske poti 6

Močni ste. Varni ste. Kakšni občutki vas ob branju tega prevevajo? Okrepite zaupanje v sebe, svoje sposobnosti in predvsem okrepite svoje telo.

7

Število življenjske poti 7

Nenavadne spremembe vam načeloma niso ljube, pa ravno te se vam obetajo. Ste lahko (vsaj tokrat) bolj spontani, radovedni in odprti drugačnosti?

8

Število življenjske poti 8

Ko ljubite sebe, znate sprejemati druge. Vse prevečkrat pa ste do sebe morda prezahtevni morda celo mačehovski. Učite se nežnosti – do sebe.

9

Število življenjske poti 9

Čakajo vas zanimiva sporočila, ki prinašajo neko globlje spoznanje o vas samih. Zato si vzemite več časa za sebe, da bi jih lahko prepoznali.

Lili Sorum 2020 numerologija ona drzni si

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja