NuMeRoSKoP 20. – 26. 4. 2020 Dovolj je bilo poseganja po sanjah. Preprosto sprejmite jih! 1

Lekcije tedna: 

Včasih smo preveč vpeti v pehanje za uspehom in sanjami,

cilji in željami, nedosegljivim,

celo v preteklost in strah,

da pozabimo sprejemati.

 

Kdaj ste nazadnje preprosto

sprostili energijo in sprejemali?

Celotno leto nas uči zdrave srednje poti, katero je včasih težko razbrati, kaj šele po njej hoditi. So trenutki, ko je potrebno biti zagnan in iti preko svojih mej in so momenti, v katerih je potrebno znati sprejeti dobro in sadove svojega dela. Če smo venomer aktivni in dajemo, potem ne sprejemamo. Če smo konstantno prepričani, da smo storili vse, se omejujemo in verjemite, premalo delujemo.

Pokukajte ven iz škatle udobja. Bodite drugačni. Uravnovesite svojo energijo darovanja in sprejemanja, kot pa tudi aktivnosti in počitka. Opazujte sebe, svoje telo, počutje, notranje uvide in čustva. Smo telo, duh, srce in um – v tem tednu vam prav vsi nosijo svoja sporočila.

Še posebno bodite pozorni čemu namenjate misli in čustva, saj boste ravno to hitreje priklicali!

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Katere meje menite, da ne morete preseči?

Katere svoje slabosti si zanikate?

Ste ponosni na sebe?

NuMeRoSKoP 20. – 26. 4. 2020 Dovolj je bilo poseganja po sanjah. Preprosto sprejmite jih! 2
NuMeRoSKoP 20. – 26. 4. 2020 Dovolj je bilo poseganja po sanjah. Preprosto sprejmite jih! 3

.

UGODEN ČAS ZA

Izpopolnjevanje spretnosti,

za katero menite, da jo obvladate

Manifestiranje

Oddaja Onstran razuma

Pogovor o Corona virusu, karanteni, posledicah, političnih in globalnih spremembah, odnosih, karmi, osebni rasti, vplivu na svet, okolju, o numerologiji, spremembi imena, poslu …
Kaj o tem pravijo številke, si poglejte TULE
NuMeRoSKoP 20. – 26. 4. 2020 Dovolj je bilo poseganja po sanjah. Preprosto sprejmite jih! 4
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Za vas je ta teden zelo pomembno, da vklopite energijo sprejemanja! Ne bodite aktivni, temveč aktivno sprejemajte.

2

Število življenjske poti 2

Niste sami na tem svetu (če bi se tak občutek pojavil te dni), niti niste nesposobni. Brezkompromisno zaupajte v sebe in delujte.

3

Število življenjske poti 3

Dovolite nekomu, da vam pomaga. Morda roka v oporo ne bo prišla od človeka, temveč posebne situacije. Bodite čuječi in odprti.

4

Število življenjske poti 4

Domišljijo vodite v pozitivne vode. Prav nič slabega iz preteklosti vas ne more napasti in zmagati. Zdaj se boste znali braniti.

5

Število življenjske poti 5

Občutek varnosti nam ne daje prav nič iz zunanjega sveta, zato se poglobite vase. Varni ste. Pazite nase, a zaupajte, da ste varni.

6

Število življenjske poti 6

Čas je za spontanost in eno prav posebno drzno potezo. Bodite raziskovalec in oprezajte za nenavadno priložnostjo te dni.

7

Število življenjske poti 7

Čustva bi lahko nepričakovano izbruhnila, znotraj vas ali v vaši bližini. Prinašajo vam posebno sporočilo. Prisluhnite. Ne odgovarjajte.

8

Število življenjske poti 8

Pravijo, da sebe redko doživljamo pravilno. Bi dejali, da doživljate sebe ali nekoga drugega? Vrnite se v svoj center te dni. Darilo čaka.

9

Število življenjske poti 9

Bodite podjetni, dobro organizirani in sebi zvesti.  Prelaganje krivde na druge ne pristoji nikomur, vam še posebno škoduje v tem času.

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja