Lekcije tedna: 

Rodili smo se, da bi živeli.

Tu smo, da bi se učili, rasli, razvijali in dozoreli.

Hm, po čigavih merilih pa vemo ali smo ali nismo zreli, ko pa je to lahko tako zelo nasprotujoče si? Po eni strani je prav, da smo strpni, razumevajoči, po drugi seveda, da se postavimo za sebe. Ta teden se bo lahko na trenutke zdelo, da ničesar ne storimo prav in, da bi morali ravnati ravno obratno kot smo.

 

Lekcija?

Poskusite znova, če niste zadovoljni s prvim poskusom.

Možna so nihanja, predvsem s strani okolice (kot že celotno leto). Lahko bi opazili nenadne spremembe pri osebah, ki so vam blizu. Potrebovale bodo več svobode, ali obratno, si želele več bližine. No, nasprotji se bosta lahko na nekaj minut skorajda menjavali, zato bo težko v danem trenutku uganiti kateri ekstrem je na vrsti.

Seveda je zelo verjetno, da boste tudi sami nihali. Občutek, ki nas bo spremljal vsaj en del poti tega tedna je tisti zoprn občutek, da ni dovolj dobro, pa ni važno kaj ste storili. Učimo se potrpežljivosti, tudi do sebe. Obenem pa je ta občutek lahko sijajna motivacija za rast in razvoj. Če ni dovolj dobro, se boste pa naučili drugače. In zato je potrebno nihanje iz leve v desno, iz hrepenenja po svobodi v željo po pripadnosti itd, da bi prepoznali česa si želite VI v vsaki situaciji in v vsakem odnosu.

Saj veste, z nekaterimi osebami greste radi na kavico in klepet sem ter tja, nikakor pa jih ne bi imeli v svojem življenju vsak dan, kajne?

Namig:

nasprotja si bodo do novega leta še zaostrovala.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Ste osebnostno zrasli v zadnjih letih in kako?

Imate drugačne osebe okoli sebe sedaj?

Kakšno kvaliteto ljudi si želite ob sebi?

Kakšna kvaliteta človeka pa ste vi?

Lili Sorum osebna osnovna numerološka analiza
NuMeRoSKoP  20. – 26. 5. 2019: Gužva v odnosih!

.

UGODEN ČAS ZA

Učenje in zbiranje podatkov

Pogovor s terapevtom

Večjo odločnost

 

Stilsko preobrazbo

Pričnimo petek z nasmehom 🙃 Dobro jutro dragi moji, ste dobro?

2021 z Lili Sorum

V najbolj prodajani reviji za ženske, Ona Plus, smo že konec leta 2019 v intervjuju o letu 2020 zapisali:

Leto 2020 bo čas hitrih preobratov, takšnih, ki lahko vse postavijo na glavo. Pred koncem leta bomo zagotovo v popolnosti spremenili osebno mnenje o marsikom na naši politični sceni. To velja tudi za ljudi, ki so se s prizorišča (vsaj na videz) že umaknili. Predvidevati je, da bo marsikaj iz preteklosti razkrinkano.

Leta 2021 bodo nihanja drugačna.

Bolj spontana, bolj impulzivna in mnogo manj težka. V letu 2020 smo bili deležni težkih energij, ki so zaradi seštevka letnice 4, povezani s fizičnim telesom. Seštevek letnice 2021 je 5, ki simbolizira svobodo, neomejenost, eksotiko, nenavadno, strast in tudi tujino.
.
Pričakujemo lahko večje migracije, ki ne bodo nujno povezane le z begunci ali potovanji. Zelo opazen je prehod v spletni svet in vse večjo povezanost sveta ter sicer nezdružljivih konceptov.
.
DOBRA NOVICA ZA VAS!

Končno bomo lahko prebili tiste meje, katere si nikoli niste mislili, da bi jih lahko! Prebili bomo ”zvočni zid” lastnih omejitev!

.

PRIPRAVIMO SE SKUPAJ:

22. 11. vabljeni: WEBINAR 2021 TUKAJ

Osebni vodnik v knjižici  TUKAJ

Osebno video svetovanje   TUKAJ

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Vaš čas je sedaj! Odločno po poti, na katero vas že nekaj časa vleče. Poslušate sebe in odvrzite vse, kar niste vi. Opazili boste, da lažje organizirate svoje delo in obveznosti.

 

2

Število življenjske poti 2

Ne bojte se zaključevanja, v kakršnikoli obliki. Po strogi dieti lahko znova jeste torto. Tako naravnajte svojo miselnost. Kaj vse dobrega vas čaka PO grenki izkušnji?

 

3

Število življenjske poti 3

In, čas je za vaš prvi korak v novo in nepoznano! Kako razburljivo! Možno je, da vas uspeh časa v tujini in v načinu delovanja, ki je nam morda nekoliko tuj in neobičajen.

4

Število življenjske poti 4

Naj vas ne bo sram prositi in sprejeti pomoči, četudi se vam (trmasto) zdi, da boste sami vsemu kos. Saj ste, ne dvomim. Ni vam treba samim, samo zato ker zmorete.

 

5

Število življenjske poti 5

Igrivo v nov teden! Obeta se vam pozitivna energija, ki jo usmerite v ustvarjanje, igro in sprostitev. Prejšnji teden je bil nekoliko težek, kajne? Zdaj je čas, da spet zadihate.

 

6

Število življenjske poti 6

Ko se umirimo, kako drugače dojemamo nekaj, kar se nam je v danem trenutku lahko zdelo kot tragično ali pa obratno, fenomenalno. Umirite se. Opazujte. Zaznajte sebe. Varni ste.

 

7

Število življenjske poti 7

Razmislite česa si že nekaj časa želite in se potrudite to želo uresničiti, ali pa vsaj približek. Obveznosti bodo počakale, nič skrbet. Tudi posoda se ne opere sama.

8

Število življenjske poti 8

Čustva se bodo močneje oglašala, želja po bližini tudi. Če načrtujete karkoli romantičnega, je ta teden kot nalašč za to. Namenite več časa tudi sebi in razvajanju.

 

9

Število življenjske poti 9

Morda se boste nekoliko nenavadno, a ne slabo. Energija, ki nas obdaja bi lahko prinesla nekaj več dvoma v vaše odločitve in življenjske izbire. Bo minilo, ne skrbite.

 

Lili Sorum 2020 numerologija ona drzni si

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja