NuMeRoSKoP 23. – 29. 3. 2020 Prevzeti odgovornost pomeni stopiti v lastno moč! 1

Lekcije tedna: 

Kaj je boljše ogledalo kot naš odnos do sebe in naših najbližjih  ter tistih, od katerih nimamo koristi in še bolje: do tistih, za katere menimo, da smo boljši od njih ali, da ravnajo napačno?

Vse to so različni odsevi iste osebe – VAS!

Kdaj in na kakšen način ter zakaj postanete oseba, ki vam ni všeč? Se to kdaj zgodi? Kaj je tisto, kar vas potisne preko lastnih meja?

Vsak izmed nas se je rodil z neznanjem. Še nihče ni vsega znal takoj. Pa veste kakšen dolgčas bi bil, če bi bilo temu tako?! Še dobro, da ni (nasmeh).

Prevzeti odgovornost ne pomeni, da sebe kritiziramo in smo do sebe grobi. Preprosto pomeni, da prepoznamo svoje slabše izbire, se za njih opravičimo, če je potrebno on predvsem naučimo ravnati bolje. O tem veliko govorimo zadnje čase. Zavedajmo se, da nam bo letos samo življenje vedno znova postavilo ogledalo. Če se vam vedno znova ponavljajo podobna razočaranja v odnosih, je verjetno rdeča nit in razlog povezan z vami.

Nihče ni brez napak in vseeno smo vsi popolni takšni kot smo. Ne pozabite sebe pohvaliti za vsa dobra dela in dosežke. To pomeni tudi kadar prepoznate, da ste ravnali nezrelo.

Marec je čas, ko zorimo in odraščamo.

Pogumno naprej!

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Ravnate na najbolj zrel način?

Kaj pa je ‘zrelo’?

Kaj pravi negativen odziv ljudi?

NuMeRoSKoP 23. – 29. 3. 2020 Prevzeti odgovornost pomeni stopiti v lastno moč! 2
NuMeRoSKoP 23. – 29. 3. 2020 Prevzeti odgovornost pomeni stopiti v lastno moč! 3

.

UGODEN ČAS ZA

Prepoznavanje sebe

Novo zdravo navado

Sprijaznitev s preteklostjo

Korona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Numerologija, več tisočletij stara veda o vplivu števil, ne sodi v prerokovanje, absolutno pa nudi razlago in drugačen pogled na marsikaj.
Kaj o tem pravijo številke, si preberite TULE
Lili SOrum Corona virus in numerologija
Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, numerologija

Korona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Vse več ljudi me sprašuje ali je tudi Corona virus del boja med svetlobo in temo ter ali sem ”videla”, da se bo pojavil. Numerologija ni prerokovanje, zato ”ne vidi” kaj se bo zgodilo (virus) ampak kaj kot premik, posledica, izziv in blagoslov se bo dogajalo v danem obdobju. Imamo svobodno voljo, zato se vsak posameznik za sebe odloča, v vsakem trenutku, kakšen človek je. Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Več TULE

Darilo Boginje Lili Sorum ime numerologija
🎀 Za materinski dan 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐣 𝐩𝐨𝐬𝐞𝐛𝐧𝐞𝐠𝐚 ❤️
 Izvrstno darilo z globino!

SAMO 8 €!

Darilo Boginje je krajša analiza, a seže globoko v vaše korenine,
da bi negovala vas in tako visoko dvignila vaš cvet.
Analizo prejmete v pdf obliki.
Naročite TU
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Svoje meje boste prehajali na področju odnosov in predvsem redefinirali kaj pomeni Ljubezen do sebe. Se spoštujete?

2

Število življenjske poti 2

Ko spoštujemo sebe, ne dovolimo drugim in ne dovolimo sebi, da bi prehajali meje integritete. Vsak dan se soočamo s tem, kajne?

3

Število življenjske poti 3

Korektnost je lahko zelo različno interpretirana – najbolj pomembno pa je vaše merilo? Kdaj ste o tem nazadnje razmišljali?

4

Število življenjske poti 4

Kaj pravite, si je slabo želeti uspeh in z njim denar? Kakšen je vaš podzavestni odnos do obilja? Je potrebno trdo garati zanj?

5

Število življenjske poti 5

Pravi zaključek prinese tudi zdravljenje. Je možno, da nečesa ne želite ozdravit, saj imate tako razlog za iskanje nečesa novega?

6

Število življenjske poti 6

Otresite se občutkov krivde preteklosti preden se lotite nečesa novega. Ravnali ste po svojih najboljših močeh. Varni ste.

7

Število življenjske poti 7

Pravijo, da pogovor lahko vse reši – a zanj morata biti vsaj dva. Se kdaj zgodi, da ne želite razumeti nasprotujočega si mnenja?

8

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži, zato ustvarjajte pozitivno in se ne osredotočajte na slabe scenarije. Bodite bolj igrivi in razbremenite svoj urnik.

9

Število življenjske poti 9

Občutek krivde ni konstruktiven. Samokritičen pogled je. Kdaj ste tako v svojem svetu, da tujega sploh ne zaznate, ne upoštevate?

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja