Lili Sorum numeroskop 25 5 citat

Lekcije tedna: 

Mojstrski teden pred nami nam bo pred noge položil mojstrske izzive.

Naša potrpežljivost bo na preskušnji.

Kaj kali vaš notranji mir in kaj ga krepi, naj bosta poglavitni vprašanji tega tedna.

 

Kako ste v vsakem trenutku (tudi kadar ste jezni)

boljši človek?

 

Mojstrski teden bo krepil mojstra v nas. Izzivi, ki se bodo pojavili, bodo tako pritiskali na naše gumbe (kako zabavno). A prišle bodo tudi nagrade!

Opazujte kako se odzivate na nepričakovane priložnosti, ki od vas pričakujejo spremembo ter nekaj, kar ni v vaši navadi. Greste ven iz svoje cone udobja, ali se skrijete za izgovori? Pravico imate reči ‘ne’, brez da bi se morali opravičevati ali pretirano utemeljevati svojo izbiro. Vsaj ena prigoda tega tedna bo ravno tovrstno asertivnost od vas pričakovala.

Jeza. Kdaj in kako je dobrodošla? Kadar nas opozori, da se prehaja naše meje. Če pa temelji na našem prepričanju, da imamo mi prav kaj naj bi druga oseba (po možnosti na drugem koncu sveta) storila, pa seveda ni na mestu in nas opozarja na neko lastno nezadovoljstvo. Tako kot imate pravico reči ‘ne’, imate pravico reči ‘jezen/jezna sem, ker se do mene ne vedeš spoštljivo, korektno …’ in kadar se obnašanje ne spremeni, je čas za spremembo.

Saj veste, drugih ne morete spremeniti – le sebe in izbiro oseb okoli sebe.

V tem tednu bo to ključno,

saj bodo te izbire trajnejše kot sicer.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Ste kdor si želite biti?

Kdo točno si želite biti?

Znate reči ‘ne’ svojim dragim?

Znate reči ‘ne’ sebi?

 

NuMeRoSKoP  25. – 31. 5. 2020 Dvignite vibracijo sebi, da bi dvignili vibracijo svetu 1
NuMeRoSKoP  25. – 31. 5. 2020 Dvignite vibracijo sebi, da bi dvignili vibracijo svetu 2

.

UGODEN ČAS ZA

Duhovno delo

Izobraževanje

Bolj zdravo prehrano

Prenovo doma

 

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Nepričakovan obrat bi se lahko zgodil. Vaša sposobnost razmišljanja z lastno glavo vam bo zelo prav prišla. Odzovite se umirjeno.

2

Število življenjske poti 2

Kolikokrat ste v življenju resnično postavili sebe na prvo mesto? Postavite se na enakovredno mesto, pa bo lažje. (Enako) pomembni ste.

3

Število življenjske poti 3

Pravijo, da je resnica relativna in, o kako jo je možno z domišljijo obarvati. Tokrat ne bo možno prilagoditi dejstev ali razlage. Pogovorite se.

4

Število življenjske poti 4

Na vas bodo energije še posebno vplivale, zato razmišljajte izjemno dolgoročno in se odločajte za najslabši možen scenarij. Zaupajte vase!

5

Število življenjske poti 5

Se morda kakšen del vas upira zdravljenju? Včasih je ”težko je” pravzaprav izgovor in beg, ne zgolj ocena. Vztrajajte. Zmorete, veste.

6

Število življenjske poti 6

Kako bi se do sebe obnašali, če bi bili vi tista oseba, ki jo vi najbolj obožujete? No, poskusite biti tako pozorni do sebe. Zaslužite si ljubezen.

7

Število življenjske poti 7

Nasvet ali usmeritev vas čaka skrita na prav posebnem mestu te dni. Lahko bo zelo subtilna, zato bodite pozorni. Povežite se z nekom.

8

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži, kar je znotraj mojstrskega tedna še poseben blagoslov. Ustvarjajte! Naj ima vaša kreativnost proste roke. Uživajte!

9

Število življenjske poti 9

Pred vas se bodo postavili izzivi daljne preteklosti in prihodnosti. Sta si enaki? Kaj ste vmes storili, da bi ju spremenili? Analizirajte svoje izbire.

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja