Lekcije tedna: 

Samo vi ste lahko VI in le vi ste najboljši v tem, da ste kdor ste.

Zato – če še niste – odvrzite tuja pričakovanja, pritiska in vse cilje, ki niso vaši.

Prečesajte svoje cilje, želje in hrepenenja: so resnično vaša, ali se od vas pričakujejo?

 

Ste unikat. Kot taki imejte svojo definicijo uspeha. Mnogokrat si nečesa želimo, si nekaj zastavimo, ker se tako spodobi ali pa je trenutno trendovsko. Denimo: si želite biti vitki zato, ker ste tako bolj gibčni in z več energije, je to vam všeč – ali zato, ker boste tako bolj privlačni in po trenutnih lepotnih zapovedih lepši? Iz koga ali kaj izvirajo vaše želje?

Na vse nas je v otroštvu in tekom življenja močno vplivalo oglaševanje in sporočila medijev, tudi osebe, katere so se nas dotaknile in si kar malo želimo jim biti bolj podobni. Naj bodo to navdihi in nežni odtenki originala, ki ste vi! Naj vam podajo idejo, ne pa celotnega koncepta.

V temu času bi se nam lahko marsikateri načrt sfižil, saj bomo tako lažje prepoznali kaj nam resnično veliko pomeni, in kaj ne toliko kot smo menili. Če zlahka dvignete roke od nečesa (ali nekoga), potem to že ni bila prava pot in bodite hvaležni, da se je to izkazalo prej, raje kot potem.

Prevzemite pobudo in sami raziskujte. Bodite radovedni od kod izvira vaš okus za glasbo, hrano, filme, knjige, najljubša barva… presenečeni boste kaj vse boste o sebi našli, če boste le pogledali dovolj globoko vase.

Obenem pa postavite nove temelje. Število 44 (v 44.tednu smo) označuje mojstra manifestacije.

Največja umetnina, ki jo gradite, ste vi. Bodite svoj unikat.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Česa ste si želeli kot otrok?

Kaj vas je v otroštvu privlačilo?

Kako bi živeli, če bi imeli prav vse možnosti?

 

Lili Sorum osebna osnovna numerološka analiza
NuMeRoSKoP  20. – 26. 5. 2019: Gužva v odnosih!

.

UGODEN ČAS ZA

Dolgoročne odločitve

Oblikovanje novih vrednot

Gradbena dela

 

.

DARILO ZA VAS

Brezplačna delavnica

DRZNI SI BITI VSE, KAR SI IN ŠE VEČ!

 

Prenesite delovni zvezek TUKAJ

 

Lili Sorum ona citat drzni si
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Življenje boste ”prenavljali” na čustvenem področju. Bodite iskreni do sebe. Kakšnih odnosov si želite in koliko sebe ste pripravljeni vložiti v njih?

2

Število življenjske poti 2

V ospredju bodo podzavestni miselni vzorci, ki vam dejansko škodujejo. Pokukajte ven iz obrambnih mehanizmov. Morda ste pa že varni? Ste, ste.

3

Število življenjske poti 3

Prisluhnite svoji intuiciji ter notranjemu otroku, ki vse bolj glasno opominjata na nekaj prav posebnega. No, tudi vi ste nekaj prav posebnega, kajne?

4

Število življenjske poti 4

Presezite želje družine. Oblikujte svoje. Stopite v novo realnost, ki jo oblikujete vi z vsemi odtenki barvne palete, ne le za vas izbranimi.

5

Število življenjske poti 5

Temelji so pomembni, saj nam pomagajo biti močni kjerkoli in kdorkoli smo. Kako lahko najbolj ključne gradnike sebe negujete, in ste obenem kot veter?

6

Število življenjske poti 6

Svoboda ni nevarna. Je možnost spreminjanja in rasti. Nikogar ne izdate, če ste kdor ste. Kadar sledite tujim željam, pravzaprav izdate sebe.

7

Število življenjske poti 7

Čustvena intenziteta tedna bo pokazala kaj je in kaj ni (več) pomembno v vašem srcu, duhu in razumu. Bodite odprti sporočilom vašega srca.

8

Število življenjske poti 8

Duhovno ste veliko naredili v svojem življenju, pa ste na sebe ponosni? Kadar niste suvereni, se pravzaprav sami kaznujete. Večkrat se srčno pohvalite.

9

Število življenjske poti 9

Življenje niso cilji in dosežki, temveč so notranje bogastvo. Ste osrečili eno posebno osebo? Ste osrečili sebe  in druge? Ste srečni? Čas je za zdravljenje.

Lili Sorum 2020 numerologija ona drzni si

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja