NuMeRoSKoP 27. 4. – 3. 5. 2020 Maske padajo. Konec zanikanja! 1

Lekcije tedna: 

Vsak odnos nosi s seboj določeno vlogo, kateri pripada določen vzorec obnašanja in vrednost. Za mamo ali za prodajalko vijolic veljajo različna merila, kajne? Zdaj ne bomo diskutirali ali je to pravično ali ne, temveč v katerih vlogah vi sebe več ne čutite.

Vaše vloge so vaša odgovornost.

Marsikatera maska pa bo v tem času odpadla…

Vsak izmed nas igra več vlog v življenju. Tako kot tudi mi sami, se tudi le-te spreminjajo – če nič drugega, že samo s starostjo in (upam) zrelostjo, naši odzivi, vrednote in tako naprej zorijo.

Prejšnji teden je verjetno prinesel vsaj eno streznitev. V tem času bi lahko izvedeli nekaj presenetljivega, tudi o sebi. Vsi se bomo letos soočali s tistimi deli sebe, katerih sicer ne zaznavamo, ali celo (zmotno) menimo, da jih nimamo. Ne bojte se tega. Morda pa boste ugotovili, da ste suvereni, sposobni in močni.

Pustite se presenetiti, kajti…

…zagotovo vas čaka vsaj ena nepričakovana prigoda!

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj so vaše močne plati?

Kaj so vaše šibkosti?

Kaj je vaša največja laž?

NuMeRoSKoP 27. 4. – 3. 5. 2020 Maske padajo. Konec zanikanja! 2
NuMeRoSKoP 27. 4. – 3. 5. 2020 Maske padajo. Konec zanikanja! 3

.

UGODEN ČAS ZA

Reorganizacijo življenja

Spustitev pričakovanj Vas!

Takšnega mesečnika še ni bilo!

Presenečenje in posebno sporočilo za 8-letnega Filipa, učenje numerologije, pogledali si bomo aerial dance in z nami znova Jakob Kapus beseda bo tekla o gibanju, jogi, meditaciji; sledi pa posebna napoved za 8. maj ob 8ih zjutraj!
Mesečnik vas čaka TUKAJ
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Ste zvezda svojega življenja. Če ste se kakorkoli ujeli v stransko vlogo, naj se to zdaj konča. Zaslužite si oskarja, ne pa ‘čakanja’.

2

Število življenjske poti 2

Dovolite, da vas nekdo v vaši bližini razvaja. Ne pozabite biti še posebno nežni do sebe. Bodite vse, kar si še niste drznili biti.

3

Število življenjske poti 3

Uporabite svojo največjo moč: optimizem! V tem času nenadnih preobratov bo sposobnost pozitivne reakcije zelo dragocena

4

Število življenjske poti 4

Če potrebujete okrepitev, se povežite z zemljo. Hodite bosi, zakopljite stopala v zemljo, jejte korenje, krompir in počivajte.

5

Število življenjske poti 5

Drzno pokukajte preko vseh izzivov in zaupajte, da boste vi tisti, ki bo prijahal/a na zmagovalnem konju na cilj. Zaupajte vase!

6

Število življenjske poti 6

Srčna oseba ste in zdaj je čas, da se srčnost v vašem življenju razkrije – in tudi, kjer je v resnici ni. Le tako v resnici zaključite, kajne?

7

Število življenjske poti 7

Notranji mir izvira z poznavanja sebe, to pa izvira iz nenehnega raziskovanja sebe. Točno to počnite v tem tednu. Raziščite sebe.

8

Število življenjske poti 8

Energija vam je pisana na kožo, zato ne posedajte. Prehod v maj bo intenziven. Opazujte darove življenja. Zajemajte z banjo (ne žlico).

9

Število življenjske poti 9

Vse v Življenju je za nekaj prav. Tudi izdaje. Tudi vaše napake. Tudi bolečina. Zakaj ste vi na svetu? Kaj je vaš ‘prav’? Ljubite vsak dan.

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja