NuMeRoSKoP 28. 9. – 4. 10. 2020 Bogovi so padli na glavo

Lekcije tedna: 

Energija števila 40 je izjemno močna v kombinaciji z letnico 2020.

Ko nas obdajajo energije reza, strahu in pa preobratov, se lahko zgodi karkoli.

Celotno leto nas je pripravljalo na test: si drznite biti vi?

Teden preobratov, napada strahu in dvoma, okrepljenega občutka miru in varnosti, nasprotij in potrebe po reakciji na vsako malenkost. Kot bi Življenje želelo pritiskati na naše gumbe.

 Leto 2020 razkriva kdo v resnici smo. Pritiski so močni in zdi se, življenjsko pomembni – zelo se zdi, da gre za življenje ali smrt. V temu času ste imeli več kot dovolj priložnosti opazovati sebe v stiski, pod pritiskom, morda tudi sebe sredi dolgčasa in nedelja. Več kot dovolj dražljajev smo prejeli za uvod. Ta teden bi se lahko krepko okrepili sprožilci okoli nas.

Opazujte in prepoznavajte kaj vas boli, pojezi, osrečuje in kaj zdravi. To so pomembne informacije. Ko kupimo nov avto/mobitel/uro/aparat, odštejemo zanj veliko denarcev, se pozanimamo kako je najbolje z njim ravnati, kajne?

Kaj vi niste vsaj enako vredni kot predmet?

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj vas straši?

Česa se bojite?

Kaj vas osrečuje?

Kaj vas zdravi?

Lili Sorum osebna osnovna numerološka analiza
NuMeRoSKoP  28. 9. – 4. 10. 2020  Bogovi so padli na glavo 1

.

UGODEN ČAS ZA

Dopuščanje preobratov

Presek preteklosti

Premagovanje strahu

.Oktober, kaj nam nosiš?

Pred nami je mesec nenavadnih, nenadnih in nepričakovanih ter ne-trajnih sprememb. Bolj bomo spontani in predrzni.

Z menoj tokrat: ŠPELA GROŠELJ

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Dinamičen teden se vam obeta, zato si vsako jutro vzemite nekaj trenutkov le za sebe in svoj lasten notranji mir. Posvetite več časa užitku.

2

Število življenjske poti 2

Postavite se za sebe, svoje zdravje in srečo, četudi niste življenjsko ogroženi. Vso pravico imate do izpolnitve svojega potenciala.

3

Število življenjske poti 3

Priznajte, da vas včasih malo odnese (pomežik). Obetajo se izzivi, za katere je potrebno imeti noge na tleh, zato ne uhajajte v domišljijski svet.

4

Število življenjske poti 4

Vsaka misel je energija, to vemo. Vsaka vaša misel je energija. Zdaj vas bo Vesolje še posebno hitro ubogalo, zato razmišljajte pozitivno.

5

Število življenjske poti 5

Kadar smo preveč dinamični, hrepenimo po svobodi, da smo kdor smo, lahko ravno to izpustimo iz rok: sebe. Umirite se te dni.

6

Število življenjske poti 6

Vaš novi jaz vas že nekaj časa čaka. Boste zakorakali na popolnoma novo, drugačno pot? Pred vami se je razprostrla, jo vidite?

7

Število življenjske poti 7

Čeprav včasih varnost najbolj iščete v sebi ter v odmiku, pa niste sami. Dovolite nekomu, da ljubeče poskrbi za vas. Odločite breme.

8

Število življenjske poti 8

Otrok ustvarja v vsakem trenutku. Bodite kot otrok – sredi ujme se zaigrajte z nečim (nekom) lepim. Vse je za nekaj dobro. Poiščite ga.

9

Število življenjske poti 9

Strah bi lahko bil tako močan, da boste stežka prepoznali, da gre zanj. Ustavite se in racionalno razmislite kdo in kaj ste.

Lili Sorum 2020 numerologija ona drzni si

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja