lili sorum tedn

Lekcije tedna: 

Preteklost je naša učiteljica, zato se ne pretvarjajmo, da je nimamo.

Vsi smo kdaj ravnali slabše kot bi lahko, a to ne pomeni, da smo zato slabi ali nevredni dobrega.

Vedno ste vredni razumevanja in svoje lastne Ljubezni.

Kadar si ju odtegujete, sami krojite situacije, v katerih vas bodo tudi drugi preostro obsojali.

Energija tedna bo spodbujala, da se ozremo v preteklost podobno kot bi brali knjigo o duhovni rasti. Kako bi lahko bila naša lastna preteklost, učinek dejanj in načina razmišljanja ter delovanja učbenik? Ne obžalujte je. Ne plavajte v njej. Le tako boste lahko tokrat videli drugo plat zgodbe, ki je v danem trenutku niste zmogli.

Vsaka zgodba ima vsaj dve plati, zato je pomembno, da se potrudimo razumeti obe, ne zgolj ene. Predvsem pa pustimo občutke v preteklosti. Seveda bodo privreli na dan, tako lepi kot bridki, a podoživljanje nam ne bo prineslo nauka, le znova in znova travmo ali upanje, na nekaj kar je, priznajmo si, minilo.

Energija števila 7 (mesec julij) bo dodajala potrebo po pravičnosti. Predvidevati je, da se boste ta teden lažje pogovorili in marsikateri pretekli nesporazum zgladili.

Zdaj je čas za zdravljenje razočaranj, izgub in ran preteklosti. Ne odpirajte jih vedno znova, temveč dovolite, da se zacelijo. Dovolite primerjavo: če bi krasto, ki se je naredila na rani ali opeklini vedno znova razpraskali, bi vedno znova odpirali rano in jo morda celo še bolj okužili. Razumemo, da nas srbi, ker se zdravi. Tudi občutki, čustva, spomini, misli ”srbijo”, ker se zdravijo. Ne praskajte.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj iz preteklosti še boli?

Česa si želite več?

Kdo ste bili? Ste si všeč?

Kdo boste?

Si boste všeč?

NuMeRoSKoP 29. 6. – 5. 7. 2020 Črpajte znanje preteklosti! 1
NuMeRoSKoP 29. 6. – 5. 7. 2020 Črpajte znanje preteklosti! 2

.

UGODEN ČAS ZA

Iskren pogovor glede preteklosti

Razreševanje nesporazumov

Še eno priložnost za razumevanje

Zdravljenje žalosti

.

Julij, lepote Soče in tarot & Sara Germain!

Julij usmerja energijo v našo notranjost. Sebe ne boste našli nikjer drugje kot v sebi. Prisluhnite numerološki in tarot napovedi, oglejte si zanimivosti Soče, kot denimo Dantejevo jamo in Hudičev most ter prisluhnite modrostim Sare Germain.

Video mesečnik si oglejte TULE

.

POPUST SAMO DO 1. 7.!

Zakaj letni napovednik naročiti junija?
Za pol leta nazaj boste dobili uvid, odgovorili na vprašanja in bolje razumeli, kar se je že zgodilo. Pred nami je še pol turbulentnega leta.
Kaj se ne bi bilo fajn malček pripraviti?
Več si poglejte TULE
Lili sorum vodnik 2020 popust
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Počutili se boste opogumljeni zaradi preteklih dosežkov, a ne zaspite na lovorikah. Kako lahko svoj največji dosežek presežete?

 

 

2

Število življenjske poti 2

Prisluhnite. Predvsem sebi! Zdaj je čas, da vi sebe slišite na način kot bi si želeli, da bi vas, ko ste bili prizadeti. Imejte se radi.

 

3

Število življenjske poti 3

Česa si je želel otroček znotraj vas, ko mu/ji je bil najbolj hudo? Pomembno je, da znate sami sebi točno to podariti v odrasli dobi.

 

4

Število življenjske poti 4

To, česar se bojite, je le ena izmed možnosti – le en možen scenarij. Še najhujše epizode ste preživeli, zato črpajte iz poguma, ne strahu.

 

5

Število življenjske poti 5

Svoboda je stanje uma, pravijo. Je vaš um svoboden, ali ste mu nadeli okove? Zdaj jih pričnite snemati. Nihče jih ne bo namesto vas.

 

 

6

Število življenjske poti 6

Ljubezen, ki jo premorete do sebe, determinira količino ljubezni, ki ste jo sposobni sprejeti. Čudovit čas, da se zdravo zaljubite vase, znova.

 

 

7

Število življenjske poti 7

Resnica je le ena, ima pa veliko interpretacij, kajne? Edina pomembna je vaša. Kako si vi interpretirate… sebe? Čas je za novo osebo.

 

8

Število življenjske poti 8

Odločnost je prvi korak do uspeha. Odločite se kdo ste, česa si želite ter kako hitro boste to dosegli. Uživajte v procesu sprememb.

 

9

Število življenjske poti 9

Zdravljenje se vedno prične pri samemu sebi. Kdaj niste bili to, kar menite, da ste in kako bi lahko tudi za sebe ljubeče poskrbeli?

 

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja