Lili sorum numeroskop 3 8 2020 citat

Lekcije tedna:

Ne moremo vedno nadzorovati kaj se nam zgodi, vedno pa nadzorujemo kako se odzivamo na dogajanje okoli nas.

Nihče drug ni kriv za vašo reakcijo, pa naj se zdi še tako upravičena – če ni primerna, ste enaki osebi ali situaciji, ki naj bi jo izzvala.  

 

Energije bodo nihale, predvsem pa se bodo okrepile. Naše doživljanje najbolj običajne, preproste situacije, bi tako lahko bilo zelo čustveno obarvano.

Namen je, da pretrgamo tiste vezi, katerih do sedaj nismo zmogli, presežemo strahove in omejitve. Potrudimo se energije in tok dogodkov usmerjati v pozitivni smeri rasti in premagovanja ovir ter lastnih negativnih vzorcev – in ne za brezpredmetno pregovarjanje in dokazovanje svojega prav.

Obeta se nam bolj razgiban teden, ki nas nežno opominja, da je fizična aktivnost pomembna, zato ga čim manj preživite na kavču.

 

 Ne jezite se na druge, da vam nekaj ni uspelo.

Ta ogenj raje uporabite, da bi zanetili lastno strast (do sebe in svojih sanj).

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kako doživljate lastno ženstvenost/moškost?

Kako jo izražate?

Kakšni ste kadar ste jezni?

NuMeRoSKoP  3.– 9. 8. 2020 Energije se počasi zaostrujejo    1
NuMeRoSKoP  3.– 9. 8. 2020 Energije se počasi zaostrujejo    2

.

UGODEN ČAS ZA

Več gibanja na prostem

Z adrenalinom povezane dejavnosti

Več drznosti v razmišljanju

.Nasprotja se privlačijo avgusta!

Avgusta se nam obeta drugačen pogled na svet in na sebe. Čakajo nas izzivi ega, egoizma, iluzije in pa domišljije. Je res, ali ne? Srečevali bomo svoje nasprotje, zato se nanj pripravite!

TOKRATNA GOSTJA: NUMEROLOGIJA
Izračunajte svoje Število življenjske poti in prisluhnite katera nasprotja se vam obetajo ter predvsem, zakaj.

Video mesečnik si oglejte TULE

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Nekaj več čustvenosti in pa potrebe po bližini pričakujte kot sicer. Niste se rodili, da bi sami po svetu hodili. Koga si želite ob sebi?

2

Število življenjske poti 2

Resnica se kaže. Tokrat bo šlo za eno vašo globoko osebno resnico ali prepričanje. Morda pa bolj/manj zaupate v sebe kot se zdi?

3

Število življenjske poti 3

Odločnost in zaupanje v sebe se kažeta v dejanjih, ne besedah. Nikogar ne prepričujte, da ste sposobni. Pokažite jim z rezultati.

4

Število življenjske poti 4

Življenje je proces, cikel rojstva, smrti, preporoda. V kateri fazi bi dejali, se vi nahajate? Če se ne počutite dobro, je zdaj čas za spremembo.

5

Število življenjske poti 5

Obdaja vas energičen oblak zagona. Če ste utrujeni, je to opozorilo, da sami sebe zanemarjate. Prebudite lastno strast. Počnite nekaj novega.

6

Število življenjske poti 6

Nekdo bi vam lahko polepšal dan, in če dovolite, tudi življenje. Dovolite pozornim osebam k sebi, ali ste vseeno(preveč) previdni?

7

Število življenjske poti 7

Domišljija bi vam lahko nagajala, zato se ne odločajte na podlagi čenč, temveč dejstev. Uporabite to energijo za počitnikovanje.

8

Število življenjske poti 8

Gradite nove temelje na nihajočih tleh –se zdi tako? Nekako neodločno, neoprijemljivo in negotovo, ne ‘vi’? Super. Poiščite se.

9

Število življenjske poti 9

Življenje je sklop sprememb. Se vi spreminjate ali bežite? To je velika razlika. Kadar ste vedno znova razočarani,ste razlog vi.

Life path Lili Sorum numerology numerologija ona junij

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja