Lekcije tedna: 

Življenje nam včasih postreže z izzivi in energijami preteklosti, da bi uvideli, da smo jih premagali.

Včasih pa tudi pozabimo, da imamo pravico in možnost ne odreagirati. Prav vsake žoge nam ni treba ujeti in jo nazaj vreči ter prav tako ne vsake provokacije.

 

Določene situacije so le situacije.

Morda niso življenjsko pomembne.

 

Obeta se nam teden premagovanja strahu pred zdravljenjem. Zveni zanimivo, kajne? Včasih nas je lahko podzavestno strah uspeha, ponovne priložnosti in pa ozdravitve strahu – saj se zdi, da smo le prestrašeni varni pred slabim. Kadar smo v krču, v pričakovanju slabega, imamo lahko lažen občutek kontrole nad situacijo (saj mi zdaj vemo, da bo nekaj narobe šlo): Letošnje leto je prineslo mnogo potrditev, da gre vse lahko narobe na nešteto različnih načinov. A darilo leta je ravno obratno: naučili naj bi se, da tudi v najbolj ekstremnih trenutkih se najde pot.

Zdaj ni čas za utapljanje v slabih spominih. Uporabite energijo tedna, da bi se osredotočili na vse težke izzive, ki ste jih že premagali v preteklosti. Naj vam dajo moč, zagon in navdih za vse spremembe, ki jih leto 2021 prinaša.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj pogrešate iz preteklosti?

Kako lahko na bolj napreden, nov način, vpletete nauke preteklosti?

Kaj je pomembno, da opustite

Lili Sorum osebna osnovna numerološka analiza
NuMeRoSKoP  20. – 26. 5. 2019: Gužva v odnosih!

.

UGODEN ČAS ZA

Premagovanje strahu pred uspehom

Premagovanje zdravstvenih tegob

Okrepitev imunskega sistema

Lili Sorum leto 2021 osebni numerološki vodnik

Vaša knjižica z osebnimi napovedmi za celo leto in prav vsak mesec vas bo popeljala preko izzivov, pa tudi opozorila na najboljše dneve. V vodniku vas čakajo napotki, nasveti in vaje za vsak mesec – vaš pravi popotnik po 2021!

Več TUKAJ

Lili Sorum leto 2021 osebno video svetovanje

Imate konkretno vprašanje? Vas zanima kaj vas čaka in vaše drage? Si želite osebni pogovor?

Super!

Tu sem za vas <3

Prijava: TUKAJ

2021 z Lili Sorum

V najbolj prodajani reviji za ženske, Ona Plus, smo že konec leta 2019 v intervjuju o letu 2020 zapisali:

Leto 2020 bo čas hitrih preobratov, takšnih, ki lahko vse postavijo na glavo. Pred koncem leta bomo zagotovo v popolnosti spremenili osebno mnenje o marsikom na naši politični sceni. To velja tudi za ljudi, ki so se s prizorišča (vsaj na videz) že umaknili. Predvidevati je, da bo marsikaj iz preteklosti razkrinkano.

Leta 2021 drugačna nihanja!

Bolj spontana, bolj impulzivna in mnogo manj težka. V letu 2020 smo bili deležni težkih energij, ki so zaradi seštevka letnice 4, povezani s fizičnim telesom. Seštevek letnice 2021 je 5, ki simbolizira svobodo, neomejenost, eksotiko, nenavadno, strast in tudi tujino.

DOBRA NOVICA !

Končno bomo lahko prebili tiste meje, katere si nikoli niste mislili, da bi jih lahko! Prebili bomo ”zvočni zid” lastnih omejitev!

PRIPRAVIMO SE SKUPAJ:

Osebni vodnik v knjižici  TUKAJ

Osebno video svetovanje   TUKAJ

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Naj vas potreba po več raznolikosti popelje preko idej in cilje, ki ste si jih zadali. Prehitite novo leto in si nove cilje zadajte zdaj. Naj bodo odpičeni.

 

 

2

Število življenjske poti 2

Pojavilo bi se lahko hrepenenje po določeni osebi iz preteklosti. Odgovorite si na vprašanje: zakaj je v preteklosti? Je čas za epilog, ali novo priložnost?

 

 

3

Število življenjske poti 3

Um nam lahko zelo nagaja- Kaj verjamete, pa morda zato nimate dokaza? Mnogokrat se naš način odzivanja gradi na tem, kar bi lahko bilo – ne, kar je.

 

4

Število življenjske poti 4

Postavite mejo, postavite se za sebe. Bodite odločni in ne omahujte zaradi preteklih slabših izkušenj. Vsi jih imamo. Premagajmo grenak priokus.

 

 

5

Število življenjske poti 5

Morda je čas, da zaprete vrata in stran vržete ključ kot pravijo? Včasih je najprej potrebno napraviti rez, nato zdraviti. Sprejmite pa tudi lepo zase.

 

 

6

Število življenjske poti 6

Nov val energij se čuti v zraku, kajne? Raziskujte nove priložnosti, ki ste si jih tekom letos ustvarili, pa nikoli namenili kaj veliko časa. Ne ozirajte se nazaj.

 

 

7

Število življenjske poti 7

Pogovor ali pogled z druge strani bi lahko zelo spremenil vaš način razmišljanja, pa tudi odločitve za prihodnost. Tokrat ne izbirajte impulzivno.

 

8

Število življenjske poti 8

Sreča in ustvarjalnost vas prežemata, zato zaplujte na tem valu. Bodite radosten otrok, ki verjame v pravljičnosti in posezite po najlepših zvezdah.

 

 

9

Število življenjske poti 9

Pojavil bi se lahko strah, ali pa ovire. Kako se jih boste lotili, vam lahko ponudi globok vpogled v vas same. Morda pa le ni tako, kot ste sprva menili?

 

 

Lili Sorum 2020 numerologija ona drzni si

Kdo pa je LiLi SoRuM?

Revija Ona Plus (najbolj prodajana ženska revija v Slovenji) LiLi imenuje naša najbolj cenjena numerologinja, Žurnal24 pa priznana slovenska numerologinja.
.
Je to vse, kar počne?

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja, vodenje seminarjev ter webinarjev, pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna. Na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine. Pogosto se pojavlja v medijih in deli svoje znanje. Zagotovo ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Z LiLi se povežite na socialnih omrežjih.
.
Pridružite se ji na Facebooku
.
Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu,
kjer boste našli veliko zanimivega in koristnega,
ne zgolj numerologije.
.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov
samo za vas s področja

.

Najlaže stopite v kontakt z njo preko emaila:

ls@lili-sorum.com

LiLi deluje v Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji in ZDA na področju osebne, duhovne, čustvene rasti, numerologije, s katero se profesionalno ukvarja že od leta 2003.
.
Zavzema se za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva..
Revija Suzy, april 2019
Lili Sorum revija Suzy Združeni narodi numerologija

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja