NuMeRoSKoP 30. 3. – 5. 4. 2020 Zdaj ni čas za pobeg v iluzijo. Odprite oči! 1

Lekcije tedna: 

Število 14 povezujemo s Karmo in kot takšno z ne-prevzemanjem odgovornosti in pobegom pred mučnimi situacijami v življenju. Povezujemo ga tudi z nezvestobo in težjim prilagajanjem okoliščinam.

Torej, ste oseba, ki hitro pobere šila in kopita in skrije za izgovor ‘ne morem’, ‘težko je’, ‘nočem se vsiljevati’, ‘če je namenjeno, bo samo steklo’ in podobno?

Ko si nečesa resnično želimo, se bomo potrudili.

Ali pa nam ni pomembno.

Sila preprosto.

Nalijmo si čistega vina. Vsi se kdaj zapletemo v lastne izgovore in potuho, pa se tega ne zavedamo. Včasih si šele leta kasneje priznamo, da bi se lahko bolj potrudili. Zgodi se, da nam je žal in nato se obsojamo, jezimo nase. Bodimo iskreni: ko nam je nekaj ali nekdo pomemben, izgovorov ni. Gremo preko sebe, preko meja in se nam to zdi samoumevno. Ne razmišljamo o lastni žrtvi in vložku energije, časa, pozornosti, ljubezni, denarja in podobno. Vidimo le to, za čimer stremimo. Ko smo na sveže zaljubljeni, je običajno tako, da ne potrebujemo spanca, ampak si želimo ljubljene osebe, kajne?

Vse v življenju je tako. Tisti, ki živijo svoje poslanstvo, se prebudijo navdušeni nad novim dnevom. A kaj, ko to ni lahko. Zakaj pa bi moralo biti lahko?

Kaj ne spoštujemo najbolj tisto, kar smo dosegli s težkim delom? Razlika je ali stojimo na Triglavu ali na sosednjem gričku, na katerega smo se pripeljali z avtom.

Če se ne boste potrudili za sebe, za svoje najdražje, za človeštvo… zakaj ste se točno potlej rodili?

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj je vaše poslanstvo?

Kaj vas izpolnjuje?

Koga ali kaj vi izpolnjujete?

NuMeRoSKoP 30. 3. – 5. 4. 2020 Zdaj ni čas za pobeg v iluzijo. Odprite oči! 2
NuMeRoSKoP 30. 3. – 5. 4. 2020 Zdaj ni čas za pobeg v iluzijo. Odprite oči! 3

.

UGODEN ČAS ZA

Prekinitev potuhe in iskanja izgovorov

Bolj realen pogled na sebe

Bolj svoboden pogled na druge

APRILA IZHAJAJTE IZ MOČI

April 2020 bo ostal zapisan v zgodovino: svet se je boril proti Corona virusu. Poglobila sem se v duhovni aspekt pandemije ter ponudila razlago kako se energijsko kar najbolje postaviti po robu paniki. Četrti mesec bo čas manifestiranja zato je to še posebno pomembno. Tako duhovna kot fizična plat življenja sta si enakovredno ključni, zato sem se odpravila po nasvet k izvrstni zeliščarici na Šenturško goro, k Mirjam Grilc.

Poglejte si nasvete in usmeritve za telo, duha in srce TULE

Korona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Numerologija, več tisočletij stara veda, nudi razlago in drugačen pogled na marsikaj.
Kaj o tem pravijo številke, si preberite TULE
Lili SOrum Corona virus in numerologija

Korona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Vse več ljudi me sprašuje ali je tudi Corona virus del boja med svetlobo in temo. Imamo svobodno voljo, zato se vsak posameznik za sebe odloča, v vsakem trenutku, kakšen človek je. Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Več TULE

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, numerologija
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

V kriznem središču so še vedno odnosi. Kdaj zanikate svojo veličastnost, ko sprejemate manj kot zasluženo? Postavite se zase.

2

Število življenjske poti 2

Nekoliko bolj racionalno boste razmišljali, zato pretehtajte dejstva in si oglejte najbolj boleče situacije z dolge razdalje. Je manj hudo?

3

Število življenjske poti 3

Bodite bolj odločni in postavite svoje cilje višje, na vseh področjih! Morda pa bi bilo bolj dobrodošlo, da verjamete, da zmorete vse.

4

Število življenjske poti 4

Spremite konec. Zaključite. Ne bežite, temveč zaključite vse, s čimer odlašate. Zdaj je čas, da sprejmete dobro in nežno.

5

Število življenjske poti 5

Čas je za popolnoma nov začetek. Naj ne temelji na obžalovanju ali iskanju nečesa novega. Vi ste dovolj. Kajne? Bodite preprosto vi.

6

Število življenjske poti 6

Povežite se s sebi podobnimi v tem času. Vzemite si čas za svoje drage, in prevetrite merila kdo je in kdo ni vaš najdražji. Ste vi?

7

Število življenjske poti 7

Lastni um bi vam lahko nagajal. Ste oseba dejstev in statistke, a kaj, ko včasih življenje niso podatki. Doživite ga. Občutite.

8

Število življenjske poti 8

Nekoliko bolj boste z nogami na tleh v tem času. Idealen čas za vsa rutinska opravila in pa novo zdravo navado. Posvetite se telesu.

9

Število življenjske poti 9

Beg v svoj svet ne rešuje ničesar, tudi vas ne. Včasih zelo na splošno dojemate dogajanja. Ne odločate vedno vi, zato se ne umikajte.

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja