Lili SOrum numeroskop 4 5

Lekcije tedna: 

Število 19 je najbolj močno karmično število. Lansko leto je na kolektivni ravni pomagalo ozaveščati prisoten pohlep, ego bazirane občutke, sebičnost in vse tiste tendence, ki prav ničesar ne smatrajo za sveto. Vsak izmed nas ima tudi svojo temno plat, sebično in nesočutno.

V kakšnih okoliščinah ji dovolite na plano?

Maj bo posebno zanimiv čas, v katerem bi lahko imeli občutek, da se preteklost ponavlja. Nismo nemočni v svoji življenjski zgodbi, zato bodimo proaktivni. Vas določen potek dogodkov spominja na preteklost? Se takrat ni izteklo tako kot bi si želeli? Torej tokrat ravnajte drugače. Pozanimajte se, delajte na sebi in raziskujte drugačne možnosti.

Mnogokrat je pred nami več poti kot se na prvi pogled zdi. Vedno, absolutno vedno, damo lahko več od sebe. Zdaj je čas, ko bomo ozaveščali tiste situacije, v katerih tega nismo storili. Seveda imate vedno izbiro: se boste skrivali za izgovorom zakaj nečesa niste mogli, ali boste iz preteklih izkušenj izluščili nauk, lekcijo, popotnico?

Pred nami je teden, ki bo kazal gršo plat ega, pohlepa in sebičnosti. Verjetno bomo razočarani, nad svetom, nad ljubimi, nad seboj. Naj to ne b razlog za obup, temveč naj bo spodbuda za delo na sebi. Nihče izmed nas še ne zna vsega, zakaj bi pa vi morali?

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Izpostavite vas najbolj običajen izgovor

Pred čim bežite

Česa si ne priznate

NuMeRoSKoP 4. – 10. 5. 2020 Ringa ringa raja, pohlep nam nagaja! 1
NuMeRoSKoP 4. – 10. 5. 2020 Ringa ringa raja, pohlep nam nagaja! 2

.

UGODEN ČAS ZA

Postavljanje meje nesramnežem

Opuščanje omahovanja

Več odločnosti

Takšnega mesečnika še ni bilo!

Presenečenje in posebno sporočilo za 8-letnega Filipa, učenje numerologije, pogledali si bomo aerial dance in z nami znova Jakob Kapus beseda bo tekla o gibanju, jogi, meditaciji; sledi pa posebna napoved za 8. maj ob 8ih zjutraj!
Mesečnik vas čaka TUKAJ
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

V kolikšni meri ste prilagodljivi v odnosih? Morda ste le prehitri za okolico, ki vaš zagon doživlja kot ukazovanje. Malo prepustite vajeti.

2

Število življenjske poti 2

Izrazite kaj občutite ter zakaj je temu tako in obenem predlagajte spremembe. Zgolj pritoževanje ne bo pomagalo k rešitvi ali spremembi.

3

Število življenjske poti 3

Postavite nove temelje v odnosu do sebe. Ste umetniška dušica in kot taki malo podobni vetru. Z vami zato ni vedno najbolj lahko, veste (pomežik)?

4

Število življenjske poti 4

Spremembe so tu, čeprav vam morda ne bodo najbolj všeč. Ne tarnajte, raje bodite na čelu novega vala. Kako bi lahko v tem uživali?

5

Število življenjske poti 5

Odnosi z najbližjimi bodo v ospredju, seveda pa bo na glavnem odru odnos, ki ga gojite do sebe. Morda pa je čas, da sebi postavite mejo?

6

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj racionalno in umirjeno boste doživljali misli prejšnjega tedna. Ni bistvo ali imate prav, ampak kaj ta ‘prav’ za vas konkretno pomeni?

7

Število življenjske poti 7

Vaše ideje bodo kazale rezultate! Zdaj ni čas, da bi počivali. Bodite pozorni na ego, svoj in tuj, saj bi lahko imel žur. Zaupajte, da boste uspeli.

8

Število življenjske poti 8

Čas je za prejemanje in zdravljenje, zato umirjeno v ta čas. Sprejmite pohvalo, potrditev in pa tudi usmeritev kako bolje ravnati.

9

Število življenjske poti 9

Ste samostojni, ali to le menite, da ste? V kolikšni meri reagirate in v kolikšni se odločate? Zdaj je čas, da svoje življenje vzamete v svoje roke!

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja