NuMeRoSKoP 6. – 12. 4. 2020 Ne želje, določite cilje! 1

Lekcije tedna: 

Energija, ki sestavlja željo – torej nekaj, česar nimamo in nismo prepričani, da bomo kadarkoli imeli in pa energija, ki tvori cilj – nekaj, kar bomo dosegli, sta si zelo različni.

V obdobjih, ko nas Življenje podpira v ustvarjanju, ali kot radi rečemo, manifestiranju, je pomembno, da ste usmerjeni v zaupanje, da je vse možno ter v sprejemanje tega in ključno je, da si tega ne želite, ampak verjamete vase in ste si zato postavili cilj.

Na kratko:

določite cilje, naj ne ostane le pri željah.

 

Mnogokrat postavimo sebe na rezervno klop. ”Ko bodo otroci odrasli”, ”ko bo več časa / denarja itd” ter podobno. Včasih nam resnično okoliščine onemogočajo trenuten korak – a ne morejo preprečiti naše odločitve, da bomo nekaj spremenili. Če ste nesrečni v službi, ne boste jutri impulzivno dali odpoved in odvihrali skozi vrata. Lahko pa se odločite pričeti iskati drugo službo, kajne?

Zdaj je čas, da pogledamo izven dosedanjih okvirjev. Razmišljate drugače. Življenje se nam lahko postavi na glavo v trenutku, na bolje ali na slabše. Nič ni zapisano v kamnu, razen preteklosti. Odločite se, da boste svojo prihodnost pisali z najlepšimi barvami in prizori. Nikjer ne piše, da je ne boste dosegli, kajne?

Izbire tega tedna bodo imela močan vpliv ne samo na prihodnost (kar je logično, kajne), ampak predvsem na vašo samopodobo, saj ravno na tem delamo v tem času.

Verjemite vase!

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Česa si ne drznete želeti?

Kaj ‘zamerite’ drugim, da imajo?

Če bi bilo vse možno: ne kdo, KAKŠNI bi bili kot oseba?

NuMeRoSKoP 6. – 12. 4. 2020 Ne želje, določite cilje! 2
NuMeRoSKoP 6. – 12. 4. 2020 Ne želje, določite cilje! 3

.

UGODEN ČAS ZA

Spremembo smeri

Postavitev mej

Romantičen pobeg

 

APRILA IZHAJAJTE IZ MOČI

April 2020 bo ostal zapisan v zgodovino: svet se je boril proti Corona virusu. Poglobila sem se v duhovni aspekt pandemije ter ponudila razlago kako se energijsko kar najbolje postaviti po robu paniki. Četrti mesec bo čas manifestiranja zato je to še posebno pomembno. Tako duhovna kot fizična plat življenja sta si enakovredno ključni, zato sem se odpravila po nasvet k izvrstni zeliščarici na Šenturško goro, k Mirjam Grilc.

Poglejte si nasvete in usmeritve za telo, duha in srce TULE

Korona virus in numerologija

Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Numerologija, več tisočletij stara veda, nudi razlago in drugačen pogled na marsikaj.
Kaj o tem pravijo številke, si preberite TULE
Lili SOrum Corona virus in numerologija

Korona virus: ZAKAJ in KAJ ZDAJ?

Vse več ljudi me sprašuje ali je tudi Corona virus del boja med svetlobo in temo. Imamo svobodno voljo, zato se vsak posameznik za sebe odloča, v vsakem trenutku, kakšen človek je. Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Več TULE

Lili Sorum, Corona, kaj in zakaj, numerologija
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Ne racionalizirajte svojih čustev, obenem pa ne bodite impulzivni. Zdaj je čas, da reevalvirate sebe, svoje vrednote in zadane cilje.

2

Število življenjske poti 2

Ne potrebujete dovoljenja, niti odobravanja prav nikogar, da bi bili največ, kar ste lahko in obenem preprosto: VI. Čas je za uspeh.

3

Število življenjske poti 3

Sprejmite kompliment, zavedajte se lastne vrednosti. V mnogih vlogah ste kot človek. V marsikateri ste izvrstni! Ste ponosni nase?

4

Število življenjske poti 4

Ko greste v trgovino, marsikdaj kupite tudi kaj nenačrtovanega, kajne? Zdaj je čas za nenačrtovane premike proti sreči!

5

Število življenjske poti 5

Umirite energijo. Nikamor se vam ne mudi. Nič ne bo ušlo. Ničesar ne boste zamudili. Znate sebi podariti to, česar si želite od drugih?

6

Število življenjske poti 6

Dovolite bolj ustvarjalni energiji na plano. Uživajte v tem, kar počnete. Bodite odprti nečemu nenavadnemu. Le kaj je to?

7

Število življenjske poti 7

Lažje se boste organizirali zato je čas za inventuro. Kateri cilji in nameni so še na mestu? Morda pa je čas za totalno spremembo.

.

8

Število življenjske poti 8

Vse v življenju se spreminja, tudi vi. Ne ozirajte se nazaj, temveč naprej. Kakšno življenje si želite in kako ga boste čim prej dosegli?

9

Število življenjske poti 9

Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe. Poniževanje ali pa precenjevanje sebe ni znak ljubezni. Bodite iskreni in pogumni.

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja