Lili Sorum numeroskop december 8

Lekcije 5o. tedna: 

Vse bolj je občutiti vpliv leta 2020 in prva nihanja, ki bodo zaenkrat znotraj nas. Možna so nihanja razpoloženja in pa opazili boste, da si boste kar nekajkrat ta teden premislili. Bistvenega pomena je, da si to dovolite! Vse prevečkrat v življenju izbiramo in se odločamo brez vseh podatkov. Ko se okoliščine spremenijo, ko se mi spremenimo, se seveda tudi naši občutki. Pravico si  imate premisliti!

Svoboda. Močna beseda. Pomemben pojem. Ste svobodni? Kaj vas omejuje in zakaj? Morda pa ni tako nemogoče omejitve in ovire preseči. Morda je le težko.

Vsi smo se rodili z neomejenim potencialom. Nekateri naredijo čaroben svet uspeha iz praktično ničesar, nekateri pa imajo vse postreženo na srebrnem pladnju, pa ne ustvarijo ničesar. V življenju je seveda pomembno ravnovesje.

Vsepovsod, kjer se ne počutite svobodni in kjer stvari niso v ravnovesju, bo udarilo na plano ta teden. Dobra novica pa je, da boste v tem času lažje odšli iz toksičnih odnosov, iz nezdravih okolij in načinov delovanja. Ste veseli….. ali pač vam na nek bizaren način ustreza biti ujetnik lastnega življenja?

Število 50 povezujemo z močnimi spremembami, ki pa niso nujno trajne, zato bleščečim obljubam ne verjemite preveč.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Ste dosegli največ, kar lahko?

Kakšno je vaše dihanje?

Se dovolj gibljete?

Je potrebna večja sprememba?

NuMeRoSKoP 9. - 15. 12. 201: Prvi ekstremi so tu! 1
NuMeRoSKoP 9. - 15. 12. 201: Prvi ekstremi so tu! 2

.

UGODEN ČAS ZA

predrzno potezo

selitev

spremembo videza

adrenalinsko potovanje

 

Že IMATE SVOJ NUMEROLOŠKI VODNIK za 2020?

–  numerološka napoved leta

– VAŠE OSEBNO NUMEROLOŠKO LETO  

– vaših 12 osebnih mesecev plus delo za dušo za vsak mesec

– OSEBNI KOLEDARČEK: vaši najbolj ugodni meseci za: Ljubezen, finance, osebno rast

– OPOZORILA na obdobje prelomnic in PRIPOROČILA za vaše osebno leto, IZZIVI in NAGRADE

Kombinacija branja in pisanja, saj boste vsak mesec delali na sebi z natančno postavljenimi vprašanji.

Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Čustva, ki postajajo močnejša, bodo imela zadnjo besedo, zato se jih nikakor ne trudite ignorirati ali nemara celo zatreti. Občutite. Tudi, česar ne želite.

2

Število življenjske poti 2

Nekoliko bolj resno boste doživljali tudi najbolj nedolžne opazke, zato dopustite možnost, da niso negativno uperjene proti vam. Razčistite.

3

Število življenjske poti 3

Uporabite svojo domiselnost na način, ki je za vas donosen. Morda ne boste ravno pričeli lastnega posla kar ne pomeni, da od idej ni moč imeti koristi.

4

Število življenjske poti 4

Sprejmite nekaj, s čimer se nekako od daleč spogledujete, pa nikakor ne želite priznati, da je res. Korak naprej se vam pred tem ne bo pokazal.

5

Število življenjske poti 5

Viharen teden, v katerem je skorajda nesmiselno karkoli načrtovati. Zelo verjetno vas čaka prav posebno presenečenje. Bodite osredotočeni.

6

Število življenjske poti 6

Pojavila se bo oseba, ali pa situacija, v kateri boste (končno) začutili podporo. Vseeno velja opozorilo, da morda ta podpora ne bo trajala dolgo.

.

7

Število življenjske poti 7

Malček bolj razigrano se boste podajali v nov dan. Uporabite to energijo za vse tiste težave, ki vam ”pijejo živce”, saj jih boste lažje rešili.

8

Število življenjske poti 8

Obeta se vam trenutek realnosti, kot radi rečemo. Z nogami na tleh boste tudi lažje storili tiste korake naprej, s katerimi odlašate. Ali vsaj prvega.

9

Število življenjske poti 9

Spremembe in nihanja bodo sestavni del vašega vsakdana, zato se od počitka kar poslovite. Možna je prav posebna povezava s tujino…

Se še spomnite kaj nam nosi leto 2019? (revija Ona)

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja