Lili Sorum numeroskop 9 marec numerologija fb

Lekcije tedna: 

Vsak izmed nas je mojster sebe.

Seveda pa se naša pot tekom let spreminja, dosegamo druge nivoje ter včasih spreminjamo naše interese.

Zdaj je čas, da iskreno pregledamo svoje odločitve in izbire.

Kdaj ste ravnali narast fantastično?

Kdaj bi lahko ravnali bolje in kako?

Življenje vam bo postreglo z odgovori,

če si boste postavili vprašanja.

Naša intuicija bo bolj senzibilna te dni. Namreč, učimo se razlikovati uvid in pa našo domišljijo. Včasih se strah zamaskira kot ‘preblisk naše duše’. Jeza se lahko obleče v ”intuitivno misel”.

Resnica pa je, da so vse misli naše, če jih mi mislimo. Učimo se, da v življenju gre redko za to kdo ima prav. Dogodki tega tedna nam bodo pokazali, da smo tu, da bi se učili in ne tekmovali. Odnosi so ogledala, ki so naše učno gradivo. Pravzaprav so odsev naših dobrih in naših slabih odločitev.

Nismo se rodili, da bi sami po svetu hodili. A odnosi so včasih vse prej kot enostavni in letošnje leto nam bo postreglo z vsem, razen s preprostim. Prisluhnite sebi, upoštevajte svoj notranji glas. Obenem pa prisluhnite očitkom, kateri se vedno nova ponavljajo. Nihče izmed nas še ne zna vsega početi prav in to tudi ni namen. Namen je učenje, rast in razvoj. Marca imamo priložnost zoreti na poseben način.

Poslušajte svojo intuicijo in jo razlikujte od želja, užaljenosti, pomanjkanja… Intuitivni uvid je vedno miren. Je preprosto prenos informacij in ni čustveno obarvan. Čustva se sprožijo kot posledica informacije. Kadar smo najprej čustveni in nas nato nekaj spreleti, običajno ne gre za intuicijo.

.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kdaj ste bili na zadnje v naravi, obdani le s svojimi mislimi?

Upoštevate uvide in šesti čut?

Zaupate sebi in lastni modrosti?

 

NuMeRoSKoP 9. – 15. 3. 2020 Mojster leži v Vas! 1
NuMeRoSKoP 9. – 15. 3. 2020 Mojster leži v Vas! 2

.

UGODEN ČAS ZA

Duhovno delo

Prepoznavanje prirojenih talentov

Povezovanje

🌹 Sporočilo oziroma NAVIDIH ob Dnevu žena 🌹

Dan žena je vse večkrat deležen kritike, da gre zgolj za še en skomercializiran praznik ob katerem si najbolj manejo roke cvetličarji.

Izvolite nežen opomnik, da je ženstvena energija še kako pomembna in eno lepo zaključno misel za gospode.

Kliknite za ogled videa TULE 

🎀 𝐎𝐛 𝐃𝐧𝐞𝐯𝐮 𝐳̌𝐞𝐧𝐚 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐣 𝐩𝐨𝐬𝐞𝐛𝐧𝐞𝐠𝐚 ❤️
 Izvrstno darilo z globino!
Lansko leto je bilo pravi hit!

SAMO 8 €!

Pravijo: ”cvet ene vrtnice je lahko moj rožni vrt.”
Darilo Boginje je krajša analiza, a seže globoko v vaše korenine,
da bi negovala vas in tako visoko dvignila vaš cvet.
Analizo prejmete v pdf obliki.
Naročite TU
* VAŠE ŠTEVILO
* VAŠ KRISTAL
* VAŠA BARVA
* ASTROLOŠKI NAMIG
* NUMEROLOŠKI NAMIG
* ŽENSTVENI NAMIG
* PRVA ČRKA VAŠEGA IMENA
* KAKO OKREPITI SVOJO NOTRANJO MOČ?
* KAKO SIJATI BREZ OBČUTKA KRIVDE?
* KAKŠNE OSEBE IZBIRATI OB SEBI?
Število življenjske poti Lili Sorum numerologija numeroskop rojstni datum
1

Število življenjske poti 1

Naj vam domišljija ne nagaja pri presoji kaj je in kaj ni prava pot za vas. Lahko bi nekoliko preveč rožnato dojemali dane okoliščine.

2

Število življenjske poti 2

Premagajte strah. Ne bojte se izpostaviti. Če imate občutek, da vas ljudje ne vidijo in ne upoštevajo, je potrebno spregovoriti. Kdo ste?

3

Število življenjske poti 3

Izpeljete svoje nenavadne ideje, ali ostaja pri zamislih? Tokrat delujte drugače in izpeljite običajen navdih na nenavaden način.

4

Število življenjske poti 4

Čustva bodo vodilo ta teden. Kako čustvujete? Opazujte kaj občutite in kako se počutite. Veliko odgovorov vam prinašajo.

5

Število življenjske poti 5

Iščete resnico ali od nje bežite? Zdaj ni čas za spremembe temveč za pogled v sebe. Raziskujte zakaj delujete na določen način.

6

Število življenjske poti 6

Odločnost ne zajema prepričevanja in dokazovanja. Vi ste kdor ste. Stvari so kot so. Premlevanje vedno znova ni produktivno.

7

Število življenjske poti 7

V sebi nosite vse potrebno za zdravljenje največjega razočaranja. Si boste drznili pokukati vanj? Napredek čaka po tem koraku.

8

Število življenjske poti 8

Obdaja vas energija prihodnosti, zato ne podoživljajte preteklosti. Delujte na nov, bolj zrel način. Zdaj. Ne jutri. Uspeh čaka.

9

Število življenjske poti 9

Rodili smo se, da bi se učili. Bodite odprti naukom, zato najprej umirite svoj ego. Učenje ni kritika trenutnega stanje.

Lili Sorum Numerologija - Revija Ona 2018

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja