Oktober bo strasten!

Oktober nas bo prežel z energijo števila 10. Obeta se nam dinamičen, bolj spontan in nepredvidljiv jesenski mesec.

Oktober & gostja: Špela Grošelj

Prisluhnite zanimivemu video mesečniku, ki še dodatno razkriva kaj oktober skriva. Z nami je tokrat simpatična Špela Grošelj, s katero sva spregovorili o njeni osebni izkušnji.

<– Kliknite za ogled video mesečnika

Oktober: čas je, da ste konstruktivni

Oktober prinaša bolj dinamično energijo, ki nas bo kot val svežine prevzela. Uporabite novi zagon za nove projekte, bolj zdrave navade in predvsem dvignite standarde – tudi do sebe.

 

Duhovni aspekt števila 10

Število 10 povezujemo z rezom preteklosti in preporodom. Simbolizira točko novega, ki je preraslo staro. Potrudimo se pustiti za seboj obrekovanje, napadalnost, kritiziranje, bojkotiranje, zahrbtnost, maščevalnost in podobne energije. Prerežimo in odrežimo vse, kar počnemo, pa ne prinaša luči in ljubezni.

Nenavadne spremembe pred vrati!

Obetajo se nam nenavadni in nepričakovani preobrati (kot že celotno leto). Naši odzivi pa bi načeloma morali bolj lahkotni (pa saj smo do sedaj že vsega navajeni, nasmeh) ali pa mora celo preveč predrzni. Marsikdo si bo v svoji komunikaciji dovolil preveč.

Preveč ali premalo?

Merilo kaj je nečesa preveč in česa je premalo je seveda težko postaviti. Vsak posazmeznik je unikat za sebe in meje postavlja sam. Včasih se pojavijo ekstremne situacije, da bi v nas sprožile odziv, kot bi življenje želelo dejati: ”imaš dovolj, boš zdaj nekaj storil/a?” Včasih resda predolgo odlašamo s spremembo, predvsem pa s svojo lastno rastjo. Osebna in duhovna rast sta redko prijetni. V resnici rastemo med meditacijo in med težkimi preskušnjami, ko pa se jasno odraža česa smo se in česa se (še) nismo naučili. Dogodki oktobra meseca nam bodo pomagali odgovoriti na vprašanje česa je preveč (slabega) v našem življenju in česa (dobrega) je premalo.

V razmislek

Vsi, ki ste spontano ob branju pri sebi odgovorili, da je v vašem življenju premalo denarja, se vprašajte ali je denar dober. Največkrat naši podzavestni vzorci in prepričanja hromijo sprejemanje tega, česar si želimo. Če globoko v sebi menimo, da so vsi moški slabi (denimo, da vsi varajo) in seveda, da so vse ženske slabe (denimo preračunljive), potem je logično, da si srečnega odnosa želimo, a se odnosa kot takega bojimo, saj menimo, da je slab.

Svoboda, Spontanost, Spolnost

Oktober bo odpiral vrata svobodi, spontanosti in spolnosti. Čas je, da se zrušijo tabuji. Največ, kar lahko naredite za svet je, da jih porušite pri sebi. Predsodki so le misli – premislite si! Predvsem pa se zavedajmo, da imamo sicer vsi pravico imeti svoje mnenje o vsem na svetu – nimamo pa pravice presojati. Primer: morda vi niste vegan, niste istospolno usmerjeni, niste določene verske izpovedi, itd in to je vaša pravica, mnenje in stav v življenju. Nimate pa pravice obsojati tiste, ki so. Pred vas bodo položeni dogodki in novice, ki bodo razkrivale kdo ste vi. Opazujte svoje lastne morebitne predsodke, zamere, jezo in odzive, ki izhajajo iz strahu, namesto ljubezni.

Hrepeneli bomo po več svobode in neomejenosti, zato bodo morebitni ostrejši ukrepi praviloma naleteli na še več odpora. V globalnem pogledu pa govorimo o času, ko bodo najbolj zatirani občutili okove toliko bolj in bili zato tudi bolj aktivni.

V odnosih še vedno pestro

Na ravni posameznika lahko pričakujemo več odprtosti. Srečno vezani boste svoji drugi polovici morda končno zaupali kako svojo pregrešno fantazijo in jo tudi izpolnili. Nesrečno vezani pa boste bolj odprto spregovorili o svojih občutkih, ali se celo odločili odnos zapustiti, nekateri pokukati preko plota. No, tudi samski bi si lahko drznili malo več in si privoščili namesto poletne pa jesensko deževno romanco. Za resnejše nove zveze bo november nekoliko bolj ugoden.

Hiter vpogled v leto 2021

Opazujte vse, kar se zdi nekoliko izven prostora in časa v vašem življenju – kot bi nekako padlo z neba. To je predogled leta 2021. Podobne energije, izzivi, blagoslovi nas bodo obdajali v letu 2021. Vse, kar bi se izkazalo za gnilega v vašem življenju, pa se potrudite odstraniti preden se novo leto prične. Saj veste, če jabolko dovolj zgodaj obrežemo, imamo še vedno slasten sadež. Kadar odlašamo (ali ne opazimo madeža), pa je običajno prepozno. Za vse v življenju velja enako. Naj vam število 10 pomaga odrezati.

.

.

Oktober prinaša jesen, ki pa tokrat ne bo umirjena.

Namenite deževne popoldneve sebi, svoji osebni in duhovni rasti,

večere pa bolj strastnim trenutkom.

LSM lili sorum ona oktober

OKTOBER pomembni datumi:

10. 10. 2020: pomemben dan za Ljubezen do sebe

11. 10.: dan Resnice in duhovnega prebujenja

22. 10.: dan dolgoročne manifestacije

več v posnetku

 

6. 10. ne spreglejte članka v reviji Ona Plus o koroni, preostanku leta in letu 2021.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Lili Sorum webinar dom 2021

NOVO! WEBINAR – ji   z LiLi SoRuM

Trenutna situacija žal onemogoča izvedbo tradicionalnih in priljubljenih delavnic za leto, ki prihaja po Sloveniji – tokrat BO KAR PRI VAS DOMA! Vse o letu 2021 boste izvedeli iz prve roke TUKAJ

In še:

Video mesečnik si oglejte TULE        Fejsbukajmo skupaj TULE        Na Instagramu ful dogaja TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja