9-LETNI CIKLI OSEBNIH LET

Naše življenje se vrti v rotirajočih se 9-letnih ciklih. Vsako leto ima svojo število, ki nosi svojo vibracijo. To je tema, ki dominira temu obdobju vašega življenja.

Ko računamo svoje osebno leto; računamo to vibracijo. V devetih letih se prične in zaključi eno obdobje v vašem življenju, torej en cikel…

Podajmo univerzalen mušter devet-letnega cikla:

1. začetek, preboj, napredek, pogum
2. odnosi, komunikacija, povezovanje
3. ustvarjanje, oblikovanje, notranji otrok
4. gradnja, fizična raven (telo & zdravje)
5. spreminjanje, rast, selitev, strast
6. nega, Ljubezen do sebe, družina
7. eučenje, osebnostna in duhovna rast
8. razširitev, manifestiranje, notranja moč
9. zaključek, žetev, zdravljenje, sočutje

 

Osebno leto 1

Osebno leto pod vplivom števila 1

Čas novih začetkov. Preboj. Korak naprej. Od vas se pričakuje ne samo neodvisnost, tudi samoiniciativnost. Vse bo nekako na vaših ramenih, odvisno od vas. Tudi sami se boste več ukvarjali s seboj. Hitro leto. Zadeve se bodo premikale bliskovito. Na počitek in lenobo raje pozabite. Pogumno se lotevajte novih projektov in ne odlašajte. Možno je, da vam bo prijalo nekaj več časa za sebe in svoje (nove seveda) projekte.

 

Osebno leto pod vplivom števila 2

Obdobje povezovanja. Mnogo bolj počasno leto kot lansko (torej 1), zato potrpežljivo. Zadeve se bodo prelagale, podaljševale, kot bi bili v nekaki marinadi neodločnosti. Delajte na komunikaciji in odnosih. Učite se sprejemanja in počivanja. Prijala vam bosta družba in pogovor. Vsega se boste raje lotevali še z nekom, kot sami – torej, ravno nasprotje letu poprej. Ne bodite nalepka in dovolite okolici dihati. Vzemite si čas za ljubljene.

 

Osebno leto pod vplivom števila 3

Leto srečnih naključij, jupiii  Leto notranjega otroka, bujne domišljije in presenečenj. Otroške sanje so ponovno pomembne. Obenem se lahko sprožijo (znova) otroški strahovi in odpirajo še neozdravljene čustvene rane. Obdobje veselja ter čas osebnih čudežev, kadar smo v stiku z notranjim otrokom. Zavedajmo se, da smo v temu letu ranljivejši in zato se lahko zgodi, da vsako pripombo kaj hitro dojamemo kot osebni napad.

 

Osebno leto pod vplivom števila 4

Temelji so pomemben del življenja in v tem času jih polagamo. Smo resnejši, odgovornejši. Možna so podoživljanja preteklosti, analiziranje družinskih korenin in svojega bistva. Krepimo občutek varnosti. Pomemben čas za fizično telo, zato mu namenimo nekaj več pozornosti. Dogajanje se odvija počasneje, lahko nas prežema strah. Namen tega leta je delo na temeljih življenja ter gradnja Prihodnosti v obliki načrtovanja.

 

Osebno leto pod vplivom števila 5

Sprememba je edina stalnica v tem času. Obdobje nihanja, negotovosti, spremembe in predvsem razsežnosti. Namen tega leta prepoznavanje globine & širine Življenja ter sebe. Novosti tega leta so namenjene predvsem spoznavanju drugačnosti in se verjetno ne bodo obdržale. Število 5 označuje čutnost in senzibilnost, možne so avanture: Če ste preresni ali strahopetni, je to čas tveganja in želje po predrznosti. Aktivno leto.

 

Osebno leto pod vplivom števila 6

Čustveno najbolj intenzivno osebno leto. Obdobje preskušenj na področju odnosov. Ključnega pomena: Ljubezen do sebe ter presoja ali odnos temelji na Ljubezni, Resnici ter spoštovanju? Lahko je zelo boleče obdobje, saj se marsikdo (tudi mi sami) lahko pokaže v pravi, ne ljubeči luči. Odnosi, ki se v tem času končajo, so odnosi, ki niso kvalitetni. Pričakujmo sem ter tja vrtoglave scene naravnost iz telenovele. Dihajmo.

 

Osebno leto pod vplivom števila 7

Po čustveno napornem letu 6 potrebujemo počitek in prehajamo v čas čustvenega odmika. Radi imamo več časa za sebe, osebne intime ter tišine. To je obdobje osebnostne & duhovne rasti, analiziranja, tuhtanja, Življenjskega učenja. Privlači nas misticizem in nepojasnjeno. Okolica nam bo morda očitala, da smo asocialni ali odmaknjeni; nič ne de – primerno skomunicirajmo, da potrebujemo nekaj osame in časa s seboj.

 

Osebno leto pod vplivom števila 8

Sedaj pa je čas za posel in finančni razvoj. Deležni bomo uspeha le, ko smo na poti svojega poslanstva in iskrenosti. V tem času smo lahko čustveno bolj hladni. Razmišljamo bolj trezno (posledica leta 7) in racionalno. Želimo razumeti in nato presoditi kaj učinkuje. Ne diši nam namenjati naš čas, energijo in pozornost zaman v nekaj. V temu letu se nam lahko življenje postavi na glavo. Sama struktura se lahko hitro zamenja.

 

Osebno leto pod vplivom števila 9

Obdobje zaključevanja; torej žetve. Ozrimo se 8 let nazaj in opazujmo kako smo sami pridelali rezultate, ki jih imamo. V tem času lahko pričakujemo večjo razpoznavnost, tudi slavo; zatorej pazite na glas, ki seže v deveto vas: o Vas. Znova bolj čustveno leto, katerega namen je temeljito čiščenje. Odpravite odnose, navade, osebe in predmete, ki vas ne krepijo. Simbolično pripravljamo prostor novemu, ki prihaja v osebnem letu 1.

 

LiLi SoRuM

Sorodne Objave